Snelle service goeie prijs kwaliteit

De aankoop was gemakkelijk en de gegeven informatie helder. Snelle service want binnen een paar dagen in huis.

Zonder bericht late levering.

Dagen gingen voorbij na het aangegeven moment van levering. Heb zelf contact moeten zoeken.

Erg snel / te snel ;-)

Erg snel. En dat is soms niet altijd een voordeel. Laat in de avond bestel je spullen... 's nachts wordt je even wakker en denkt "kak! wat vergeten.. morgen meteen doorgeven!" 's ochtends ruim voor openingstijd (06:00) meld je het... maar dat kan niet meer worden bijgevoegd.... moet het toch weer apart, zit je toch weer met verzendkosten erbij maar erger nog, er moet weer een apart doosje, waar in de andere doos er nog ZAT ruimte was en met pech moet er weer apart voor gereden worden door de bezorgdienst...... Helaas komen bedrijven (niet eens specifiek Ventilatieland!!!) met de melding "ja, maar ons systeem kan daar niet mee omgaan." => Bedenk: als bedrijf: het systeem moet JOU dienen.. het moet niet zo zijn dat jij het systeem dient.... Ik snap de overweging: snel kunnen leveren vinden alle klanten erg fijn (incl. ikzelf!!!). Het is een dubio dingetje ;-) Maar ik ervaar Ventilatieland zeker wel als een erg goed bedrijf!!!

Goed advies en snelle levering.

Ik kreeg goed advies en er werd snel geleverd.

Prime site, snelle bezorging

Mechanische ventilatie. Duidelijke site om te vergelijken en te bestellen.

Snel en overzichtelijk

Een divers aanbod aan producten. zo hebben we goed kunnen kijken wat we nodig hadden en op welke manieren we de aansluiting konden realiseren. we hebben een mix kunnen maken van specifieke producten die bij de specifieke locatie pasten. Ook hebben we prijs en gemak van installatie goed af kunnen wegen. daarnaast konden we het snel ophalen waardoor we meteen door konden. super tevreden

Goeie service

Afspraak nagekomen

Snelle levering en mooie kwaliteit.

In een woord: PERFECT

Na mijn eerste huis gekocht te hebben wilde ik in de badkamer nieuwe ventilatie aanleggen. Na veel dure offertes heb ik gekeken wat ik nodig had voor een volledig systeem dat ik gemakkelijk zelf kon samenstellen en installeren. Na wat zoekwerk had ik een mooi systeem klaargezet, besteld en was vooral verbaasd over de snelheid van de levering! De volgende dag had ik alles al binnen inclusief een 10 meter flex buis met isolatie. Hoe dit pakket maar 1 meter hoog is vind ik magisch :) Normaliter pak ik dozen alvast uit maar laat deze toch in de doos totdat ik het nodig heb. Al met al; goede prijzen, kwalitatieve producten en snelle en goede levering.

Snelle levering, goede service en het artikel was netjes verpakt. Vandaar 5 sterren.

erg dienstverlenend!

Snelle afhandeling van het te retourneren artikel, daar ben ik blij mee.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering. Altijd goed ingepakte pakketjes. Zeker blijf ik een klant van dit bedrijf.

very happy great guys and service

From dealing with Alex from the start to the installation of the motors ,etc it was very smooth. The guys on the ground were very decent to deal with and left no mess after them.Thanks to everyone

Retourzending perfect afgehandeld

Ondanks mijn tikfouten in mijn IBAN bleken de medewerkers over een engelengeduld te beschikken. Na herhaalde foutieve pogingen mijnerzijds is mijn retourzending uitstekend afgehandeld.

Snel en netjes

Snel en netjes geleverd.

zeer goede klantenservice

snelle communicatie heel klantgericht

Perfecte service

Twee t-stukken voor ventilatiebuis bleken niet nodig. Deze mocht ik gratis retourneren!

Goede kwaliteit materialen en snelle levering

Goed e kwaliteit materialen en snelle levering

Betrouwbaar

Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Duidelijke website,snelle levering

Prima product en snelle levering

Product voldoet aan de omschrijving en de verzending was snel.

Makkelijk te bestellen, goede service

Heb het ervaren als zeer goed overzichtelijk snel te bestellen gooede omschrijving met maten van het produkt. Daarnaadt een zeer snelle levering en ook degelijk en goed verpakt. Vandaar de 5 sterren ga zo door .

Makkelijk te bestellen, volop keuze op de website. Binnen 48 uur was het pakket geleverd.

Goedkoop en snel geleverd!

Goed met snelle service!

Prima materiaal en goede levering

Perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire