Snel besteld, snel geleverd.

Prima filters tegen een redelijke prijs, en snel geleverd.

Prima levering

Produkt als omschreven geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snel en goed georganiseerd

Direct contact na verzenden bestelling, en gewenste leveringsmethode afgestemd. Product volgende dag al bezorgd!

spullen werken, maar zure nasmaak

De spullen werken zoals het hoort (zo lijkt het in ieder geval). Wel heb ik een zure nasmaak overgehouden aan het feit dat ik 2 ventielen (ongebruikt en nog in het assortiment) niet meer mag ruilen ivm het overschrijden van de retourtermijn (verbouwingen kunnen soms tegen zitten). Het gaat me niet om het geld, maar om het feit dat nieuwe producten in de verpakking moeten worden weggegooid omdat je 'computer says no' weigert om ze terug te nemen. Kinderachtig (na dik €3700 te hebben uitgegeven), verspillend en niet duurzaam.

Snel en professioneel

Snelle levering. Zeer transparant proces. Zeer vertrouwd gevoel.

Je krijgt wat je besteld

Niet zo heel snel, maar je krijgt wat je besteld, netjes verpakt met lucht kussentjes beschermd.

snel geleverd

Via website besteld, overzichtelijk en goeie tips om diverse onderdelen te bestellen

Mooi produkt, snelle levering

Na ontvanst gelijk geïnstaleerd werkt goeg weinig geluid door keuze uit 2 snelheden. Helaas is het mij niet gelukt om de timer functie te activeren, terwijl ik hem op de zelfde wijze heb aangesloten als mijn vorige itho daalderop afzuiging.

Goede prijs/kwaliteit

Ventilator werkt zeer goed, jammer dat ik zelf nog moet voorzien in een elektriciteitskabel.

Uit eindelijk is het op tijd binnengekomen

Aanbevolen voor ander klanten

Ook privé goede hulp en service

Ons badkamerventilatortje was kapot, dus er moest een nieuwe komen. Al jaren zakelijk tevreden dingen besteld bij ventilatieland, dus daar bestellen, dat sprak voor zich. Hij was er vlot, en direct aangesloten. Hij draaide even, en deed toen niets meer. Nummer op de website gebeld, en ik kreeg een keuze menu waarin ik moest kiezen voor privé of zakelijk. Privé gekozen, en na kort in de wacht gestaan te hebben werd de verbinding verbroken. Dan schrik je even, maar nogmaals gebeld, weer privé gekozen, en toen wel direct iemand aan de telefoon. Er werd gevraagd om via Mail of WhatsApp het ordernummer en een omschrijving van het probleem te sturen. WhatsApp gekozen en bijna direct antwoord. Hoewel er vragen waren of ik de machine wel goed had aangesloten, kreeg ik het voordeel van de twijfel, en wordt er een nieuwe opgestuurd. Ik heb hen niet verteld dat ik ook zakelijk bij hen bestel, en privé mailadres en nummer gebruikt. Dus een bedrijf dat ook voor de kleine man klaarstaat. Leuk en fijn om te merken.

Snelle levering, goede prijzen en fijn advies

Ik had wat vragen over spiralo buis en heb daar snel en duidelijk advies over gekregen. De gehanteerde prijzen en leverings- en retourvoorwaarden zijn dik in orde.

Mooie site en goede communicatie

Bij het zoeken van een ventilatiebox met accessoires kwam ik snel uit op de site van Ventilatieland. Goede beschrijvingen, overzichtelijk en aantrekkelijke prijzen. Communicatie is ook goed. Zo waren de producten waren niet op voorraad, maar er stond leveringsdatum bij. Dat was voor mij geen probleem. Uiteindelijk heb ik de producten toch eerder ontvangen dan ze hadden aangegeven. Ook daarover is gecommuniceerd. Nu is alles geïnstalleerd. Ben enorm tevreden!

Super snelle levering

Hele snelle levering van een goed product.

Na bestelling dag later al in huis. Was 1 op 1 te plaatsen in het huis van de oude comfofan S. Is veel stiller dan de oude. Heel tevreden mee.

Snelle levering, duidelijke website met veel info.

Scherpe prijs, voldoende merken om goed te kunnen vergelijken. Snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing. Heb oude MV box vervangen (15 jaar). Lager stuk. Nu is ook 65 % zuiniger in de elektrakosten. In 5,5 jaar terug verdient! Nu Itho Daalderop.

Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

goede service

duidelijke website, snelle nette levering en goede communicatie

Snel geleverd en prima prijs

Overzichtelijke website met voldoende keuze en informatie. De bestelling was de volgende dag in huis. Erg tevreden.

prima webshop

goede communicatie naar de klanten toe bij telefonisch contact, wel een opmerking over de webshop, zorg dat deze 24/7 up-to-date is en blijft.

Goede voorlichting snelle levering redelijke prijs

Ventilatiestanden medewerkers zijn telefonisch makkelijk te bereiken en geven goede voorlichting. Ze zijn objectief en nemen de tijd om zaken uit te leggen, De levering kwam zoals beloofd de volgende dag , goed verpakt en volledig Dit is echt wat ik zoek bij een goede on line verkoper

Snelle communicatie en goed advies

Ik wist niet welke ventilator ik precies zou moeten kiezen voor onze badkamer. Jasmin reageerde erg snel op de chat en gaf ook later via de mail snel een goed de informatie die ik nodig had.

Hele goede service

Zeer klantvriendelijk

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire