Zie boven

Idem.

De service en communicatie is geweldig

Als men een mail stuurt krijgt men direct antwoord. Heel goede communicatie wat je zelden vindt. Ik kan alleen maar zeggen top dit is zelden te vinden.

Top bedrijf

Bestelling is netjes geleverd

Bestelling is netjes geleverd volgens aangeven datum. Was voldoende beschermd verpakt voor de bezorgdienst.

Ervaring is goed bevallen

Duidelijk en snel

Klantenservice kan beter

Ik ben al jaren een tevreden klant van Ventilatieland, maar onlangs heb ik twee ventilatoren bij jullie gekocht, waarvan het afdekkapje na montage niet meer dicht kon. Er was simpelweg geen plek voor de bedrading. Product terug gestuurd, maar ik krijg mijn geld niet terug omdat het gat van de draden is doorgedrukt. Ik krijg een ondeugdelijk product opgestuurd en vervolgens ben ik mijn geld kwijt omdat ik hem heb moeten monteren om dit te constateren. Update: na 2 weken mail contact hebben ze het uiteindelijk netjes opgelost en hebben ze nu het geld toch terug gestort

Snel besteld snel in huis

Snel besteld snel in huis

Heel goede nazorg

Ventilator besteld, niet duur, mooi op tijd maar wel de verkeerde maat besteld. Hij paste niet in het ventilatiekanaal. Via online aanmelding retour gestuurd. Prima verlopen, goede communicatie tijdens dit proces dus niets dan lof.

Duidelijke website en snelle levering

prima levering en op tijd

Artikel makkelijk te vinden op de site, levering volgens afspraak geleverd, kortom geen klachten.

Goede prijs, snel uit voorraad geleverd!!

Top!!

Snelle levering, probleem snel opgelost

Helaas was een verkeerd item geleverd, van een verkeerde maat. Het probleem was echter snel opgelost: het verkeerde item mocht ik houden en het goede item werd alsnog nagezonden.

Hele levering ging goed en snel, dus geen op of aanmerkingen.

Geen reactie meer bij credit verzendkosten

In eerste instantie snelle reactie toen de vraag was of het apart afgestuurd kon worden, extra verzendkosten betaald. Toen bleek dat alles toch in 1x verstuurd is gevraagd om een credit van de verzendkosten maar tot heden nog geen reactie ontvangen, misschien dat dit werkt.. Update: naar aanleiding van een slechte review wordt er direct contact opgenomen en opgelost, op zich netjes maar jammer dat er eerst een slechte review voor nodig is.

Groot assortiment, levering niet vlekkeloos

Ze hebben veel. Jammer was het dat een Spirobuis van 3 meter niet werd geleverd (stond wel op de pakbon dus kan aan de vervoerder hebben gelegen). Na een e-mail en telefoontje werd het uiteindelijk opgelost

Geleverd als besteld.

Fijn dat er zo gedetailleerd besteld en geleverd kan worden. Zo wordt er niet meer verstuurd dan ik ook echt nodig heb. Toch enkele verbeterpunten: - Eerste email na bestelling kwam pas na een dag, ipv direct na de bestelling als bij meeste andere webwinkels - Grote doos voor bestelling, met heel veel lucht. Zonde van transportvolume en karton,

Mooi product praktisch te installeren.

Verrassend compacte, lichte ventliator

goede kwaliteit, goede prijs en levering op tijd

zeer toegankelijke website duidelijke info en solide levering

Niet te duur

26-6 besteld, 18-7 geleverd (door zelf op te halen).

Goeie service

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding snelle service

Juiste product ontvangen, maar niet op tijd.

Itho Daalderop draadloze bediening voldeed aan de omschrijving en is inmiddels in goede orde ontvangen. Helaas bleek na de gedane bestelling de status "op voorraad" niet te kloppen en werd de bestelling een kleine 3 weken later uitgevoerd. Uit vorige recensies maak ik op dat deze foutieve voorraadstatus niet een uitzondering is. Op dit gebied is er dus nog één en ander te verbeteren.

Goede service scherpe prijs!

Ventilatieland is een bedrijf met een groot assortiment met een scherpe prijs. Sevice is ook prima!

duidelijke website

Bij het bestellen van een buisventilator wordt gelijk aangegeven wat er nog meer nodig kan zijn.

Doet wat ie moet doen!

Eerder had ik een onjuiste versie besteld en vervolgens nog een paar onjuiste. De ongeopende versies kon ik ondanks dat ik ze al een paar maanden in huis had, zo retour doen. Fijne service!

Alles op en top geregeld. zo hoort het!!

Duidelijke website en goede produktomschrijving. Perfekte aflevering volgens afspraak!!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire