Snelle levering en gunstige prijs

correcte en snelle afhandeling

Goed en betrouwbaar

Super snelle en goede service

Makkelijk bestellen, snel binnen

Goede prijs, goed verpakt, snel verzonden

Goede service goede offerte

Na akkoord geven op de offerte ook meteen een betaallink ontvangen. Om 15.00 ongeveer geregeld. En wauw de volgende dag in de vroege ochtend stond daar een man met een pallet met mijn compleet nieuwe WTW installatie en buiten etc alles erop en eraan. Kortom super service en blij dat ik voor jullie heb gekozen. Nu het installeren zelf nog uitvoeren van alles.

Aanrader!

Zoals altijd de producten snel geleverd en voor een goede prijs

Prima product

Vlot geleverd. Makkelijk te connecten Maar niet overdrijven… … het gaat om een ab van een ventilator…

Snelle levering, alles klopte

Eenvoudige website en bestelling, korte levertijd, goed verpakt, alles compleet.

Degelijke producten supersnel geleverd naar België!

Degelijke producten supersnel geleverd naar België...een tevreden klant.

Problemen met vochtsensor, iedere keer vriendelijk te woord gestaan en naar een passende oplossing gezocht. Zeer tevreden.

Er wordt uitstekend met je meegedacht en aangestuurd waar nodig

Zeer goede begeleiding en de nodige adviezen, om een juiste keus te kunnen maken en is geschied.

goed product

snel geleverd voldoet aan de door mij gestelde verwachting werkt goed.

Top afzuiging

Geweldig klein formaat kast met sterk afzuiging

Snel en netjes ingepakt geleverd! Ik bestel nog een keer.

Hebben alles voor een schappelijke prijs.

Hebben idd alles en voor nuet al te veel geld.

Goed en snel geholpen.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en de rest ging vanzelf.uitmuntend geholpen.nogmaals bedankt.mvg.rene.

Ondanks uitglijder snel opgelost

Na een aanvankelijk ontvangen van een zeer verwarrende email dat de levering pas over 2 weken geleverd zou worden, is deze alsnog, met een dag vertraging ontvangen. Houdt er dus rekening mee dat niet alles is wat het lijkt.

Bestelling was in een mum van tijd geplaatst en geleverd

Binnen no time was alles duidelijk, geregeld en geleverd! Dank jullie wel!

Top Bedrijf, Super vriendelijk en alles word zonder pardon geregeld.

Super geregeld. Vriendelijk, en alles word perfect geregeld ook al is het er even niet. Zeker een aanrader, Ventilatieland ga zo door.

super

duidelijk en snel + goede adviezen

Trage levering voor eenvoudige items !!!!

Een 90 graden bocht en 50cm buis besteld.Het duurt een maand voor ik de items kan ontvangen.De doost waaring items komen is overmatig groot .Als je een website hebt kun je altijd vermeleden dat je een bepaalde levertijd hebt Maar nee, nadat ik besteld en heb betaald krijg ik een mail dat het een maand gaat duren voor ik de spullen krijg.

Snel geleverd voor een goede prijs

Goeie webshop met de juiste filters voor een strakke prijs.

Product is helmaal passend voor het doel waarvoor ik het zoek.

Helder adviesrapport voor mijn WTW installatie

Erg goed geholpen met het zelf samenstellen van onze WTW ventilatie. Ook aanvullende vragen snel en goed beantwoord.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire