Toppie!

Altijd snelle levering, duidelijke info en lossen eventuele issues snel en zonder problemen op.

Vantasties

Mooi en snel en kompleet geleverd

Simpel en snel geleverd

Fijne keuze en ononderbroken info. Goed geleverd

Leveringsprobleem uiteindelijk goed opgelost.

Nadat we een aantal voorraad artikelen besteld hadden bleek dat de levering toch een aantal weken op zich liet wachten. Ivm tijdsdruk had onze opdrachtgever een inmiddels andere oplossing had gekozen. Het retourneren van de artikelen is na een aantal malen overleg met dd klantenservice toch goedgekomen.

Geweldige service en advies

Zelf een ventilatie systeem aangelegd Na advies van ventilatie land en het werkt perfect en alles kompleet voor een scherpe prijs

Product snel ontvangen na het bestellen. Goed en netjes verpakt.

Slecht

Allereerst werd er om betaling gevraagd voor de schakelaar, was al geleverd en betaald! Het eerste onderdeel wat geleverd wordt is totaal in puin, de motor zelf is zoek. Meteen foto’s gestuurd, nog geen reactie gehad! 12 dagen levertijd is ook niet meer akzeptabel!

Hele goede service

Mijn pakket was door PostNL na een week nog steeds niet afgeleverd. Ik heb toen kosteloos een nieuw pakket ontvangen. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Ventilatieland komt afspraken na

Het is een fijne webshop en de klantenservice is goed bereikbaar. De voorspelde levertijd werd gehaald. Materiaal was goed verpakt.

Clear website and quick delivery

The site is clear and good search engine. Delivery cf site.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en

Had ventilator bestelt kreeg netjes een mail met wat ik besteld had en promp daar op een mail met verzending en echt netjes afgelevert Dus top levering

Goede service goeie kwaliteit

Geen gedoe voor bepaalde tijd bestel volgende dag in huis. Super goed ingepakt voor verzending. En de keuze is reuze.

Snelle levering en concurrerende prijs

Prima en overzichtelijke website

Duidelijke verwachting prima product

Duurde even voor het ventilatierooster er was maar past prima

Groot assortiment, goed advies, snelle levering voor een prima prijs

Precies wat ik nodig had en lekker snel geleverd voor een prima prijs!

bla bla bla

Snelle reactie en vlotte levering

Op een vraag kwam snel een duidelijk antwoord. De levering nam van bestellen tot ontvangst minder dan 48 uur.

Product prima, verzending stroef

‘Levering andere dag’ niet gehaald. Er komt ook geen informatie over hoe het verzendproces verloopt. Geen halszaak hoor, wel een aandachtspunt-, verbeterpunt. Succes!

Hier word je als consument blij van.

Ruim assortiment voor het juiste produkt en snelle levering.

Site très efficace

Livraison rapide appréciée

Goede prijs/kwaliteit. Duidelijke site. Keurige communicatie en levering.

Mooi bedrijf, goeie service, compleet portfolio

Inmiddels meerdere keren wat besteld hier. Altijd heldere communicatie over de bestelling, en met vragen kan je er altijd terecht.

eenvoudig bestellen en snelle levering

De website zorgt voor een eenvoudige bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je order. De levering is erg snel en de producten verpakt in zeer stevige dozen. Ik zou hier zeker weer bestellen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire