Topservice

Goede prijs Goede service Duidelijke communicatie Snel geleverd

Goed produkt

Prima, snelle levering, goed verpakt, prijs uitstekend.

groot assortiment en scherpe prijzen

overzichtelijke we site en een zeer groot assortiment tegen betaalbare prijzen.

Bij de website heb ik aangegeven dat F7 hoort G7 te zijn. Bij de aankoop WTW filterset. Een appeltaart kreeg ik niet :-)

betrouwbaar en kwaliteit wordt geleverd

goede kwaliteit, en we werden netjes geinformeerd over de levertijd. mochten we weer een rooster zoeken dan halen we het weer bij ventilatieland.

Snel en betrouwbaar en niet te duur

Ik heb al een aantal keren besteld bij Ventilatieland en het is altijd goed gegaan. Er wordt snel geleverd en het klopt altijd.

Spiro buizen

Prima service, spirobuizen en koppelingen waren de volgende dag al binnen

Snelle levering zoals vermeld wordt op de website

Wel goed

Alleen ik moest er lang op wachten 23-5 besteld en 14-6 binnen, en er zatten geen schroeven bij, dus vond ik een beetje raar dat die er niet bij zaten, zelf vast gezet met schroeven van mij zelf maar niet in het zwart dus moet ik nog verven in de kleur zwart.

Snelle levering van RFZ zender

Snelle levering van 2 RFZ zenders, echter was mij niet helemaal duidelijk of er een ontvanger bij gekocht moest worden. Ik had gevraagd of de ontvanger compatible is met de nieuwste Comfofan S met grijze deksel, hier kreeg ik als antwoord op dat het niet compatible is. Er werd gezegd dat de Zehnder Stork CMFe (oude versie met groene deksel en de Comfofan S (nieuwe versie met rode deksel) compatible zijn. Inmiddels heeft de nieuwste versie van Comfofan S een grijze deksel met een ingebouwde ontvanger, dus een ontvanger was niet nodig.

Bestellen en leveren uit een groot assortiment verloopt over het algemeen zeer soepel

Door een organisatie als Ventilatieland kan ik als particulier een compleet ventilatiesysteem samenbouwen met als uitdaging deze in een beperkte ruimte aan te brengen. Als aandachtspunten geef ik nog het volgende mee: - Bij de leveringen van de ventilatie unit ben ik niet op de hoogte gebracht wanneer deze aan zou komen. Daardoor was ik elders en slecht bereikbaar en moesten buren het samen met de "besteller" op zien te lossen. - bij een andere grotere bestelling gold voor drie onderdelen meer levertijd. Deze bleek direct al wat langer en later nog veel meer. Helaas moest ik zelf aan de bel trekken om de levering te splitsen. Eenmaal gemeld is er wel direct actie ondernomen.

Ruim assortiment

Heldere site met een uitgebreid assortiment met duidelijke info. Normale prijzen en snelle levering

Snelle levering, prima producten

Goede prijzen, prima producten en snelle levering

Goed gedaan!

Perfect alles gegaan zoals gezegd werd prima afspraak! Ga zo door top….Daarvoor 10 punten….

Goeie snelle levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Overzichtelijke site met veel informatie over de artikelen. Ik heb een mechanische ventilator gekocht en zelf geinstalleerd. Levering was snel en volledig.

Goed bedrijf

Goede communicatie en service.

Super gegaan

Snel en goede service

Goed produkt, goede prijs, snelle levering

Website met goede zoekfunctie. Prima prijzen en heel snel geleverd, netjes verpakt.

De bestelling die ik geplaatst had stond op de website een leertijd van 8 weken voor, echter na een telefoontje kwam het de volgende dag al binnen. Het installeren kostte weinig moeite en het functioneert prima.

Prompte levering

De bestelde filters werden snel geleverd en zoals de vorige bestelling was ook deze levering zonder moeite !!

Zeer snelle levering, topservice!

Goede service, goede website en zeer goede informatie omtrent levering, toppie!

Snelle service!!!

Snelle bezorging

Snel

Woord gehouden.

Mijn bedieningspaneel van itho was niet voorafig door leveringsproblemen bi itho. Het duurde best lang (2Maanden) Toen het uiteindelijk binnen kwam bij ventilatieland hebben ze het keurig opgestuurd. Ben ook op de hoogte gehouden in de tussentijd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire