Netjes te woord gestaan, snelle levering.

Snel, goede prijs en afhandeling

Snel te bestellen, goede prijs, en snelle afhandeling qua verzenden en factuur.

Vlotte en correcte levering.

Overzichtelijke webshop en redelijk geprijst. Bestelling wordt vlot geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Prima bedrijf ook door een terugstuur foutje van mijn kant toch het product teruggenomen

Prima bedrijf, doet wat te beloofd!

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering, netjes verpakt en een goede klantenservice! De levering was via DPD en dat ging niet goed. Pakketje was niet op de afgesproken plaats bezorgd, maar naar een DPD afhaal punt (8 km verder van ons vandaan) gebracht. De klantenservice heeft zelf contakt met mij opgenomen en dit met een goed voorstel opgelost!

Rooster

Besteld en snel in huis!!

Mijn afzuigsysteem maakte na 15 jaar een piepend geluid. Ik stuurde foto’s van het geheel. Per omgaande kreeg ik een link om de benodigde motor te bestellen. De volgende dag in huis. Vlot gemonteerd en weer geluidloos. Navraag bij de plaatselijke installateur leerde mij dat ik met deze actie een flink bedrag heb verdiend.

Goed geïsoleerde ventilatie rooster

Heb net de eerste van de 2 aangeschafte geïsoleerde muur roosters gemonteerd. Werkt prima. Bedankt,

Ok

Ok

Vlotte levering

De juiste condensaatslang wordt volgens opgave nog nagestuurd. Mogelijk is er een typefout ontstaan. Als dit gecorrigeerd wordt, verdient men zeker een pluim, even afwachten.

Service

Eén beschadigd onderdeel gekregen, even mail gestuurd en dag later nieuw onderdeel geleverd, Top!

Bestelling geplaatst en snel geleverd

Bericht en even opgehaald wel vermelden in het magazijn welk huisnummer en niet op kantoor aan de voor kant dus moest ik omrijden dus duidelijk in Eindhoven bij vliegveld richting Veldhoven

Uitstekende ervaring

Donderdag besteld, vrijdag geleverd. Zaterdag weer rust in kantoor.

bestelling volgende dag geleverd met Post NL, scherpe prijs voor een goed product

Super vriendelijk aan de telefoon en snelle acties die nodig zijn.

Erg goed

Super kwaliteit en levering

Hier is het gewoon bestellen en gelijk afrekenen zodat er snel geleverd kan worden

Goede webshop!

Prima webshop! Snelle levering. Website is overzichtelijk

Zeer goede service

Ventilatieland denkt zeer goed mee om je tevreden te houden!

Gemakkelijk en snel

Uitgebreid assortiment en snel te vinden op de site. Geen verzendkosten bij besteding vanaf 25,00 euro. Dit is ook heel netjes. Werd wel later geleverd dan gepland, maar daar was de bezorgdienst schuld aan.

snel en onbeschadigd

Beter dan verwacht, degelijke poedercoating. nood oplossing blijf eindoplossing

Snelle levering en goede kwaliteit

Topleverancier voor alles ventilatie!

Moest mijn afzuigsysteem thuis vervangen. Nieuwe itho daalderop HP, strakke glanzende spirobuizen (safe-versie, met rubber!),zelfborende metaalschroeven en tape. Het is echt prachtig geworden en alles dankzij het geweldige assortiment en supersnelle keurige levering van Ventilatieland!

Eerlijk en open

Ik heb n ster minder gegeven omdat er 1 ding is wat verbetert zou kunnen worden en dat is hun vervoerder.. Het pakket werd verstuurd met DPD en dat ging bijna mis., ik heb daar vaker problemen mee gehad en na deze heb ik besloten om nooit meer iets te bestellen als het met DPD wordt bezorgd. Geef de mensen de keuze waar ze het mee verstuurd willen krijgen, dat is het enige wat ik kan adviseren. Verder eerst er goed gecommuniceerd, artikel was zeer goed verpakt.

Alles verliep zoals aangegeven.

Het pakket werd op tijd geleverd.

Wat je ziet is wat je krijgt

Product geleverd zoals ook op de site wordt toegezegd.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]