Snelle levering en goed geprijsd.
Bestelling online plaatsen bij Ventilatieland ging snel. Service na de bestelling was snel en vriendelijk. Bij vragen over de bestelling heeft Demi mij persoonlijk te woord gestaan, hele vriendelijke mevrouw met kennis van zaken.
Beste SK, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor. Zojuist heb ik telefonisch contact met u opgenomen om de reden waarom wij deze niet meer kunnen annuleren beter toe te lichten. Zoals besproken u heeft bij ons een bestelling geplaatst via onze website, deze gaat op dat moment zodra order direct vanuit voorraad leverbaar is door naar ons magazijn. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 08:30 tot 17:00, onze collega's in het magazijn werken tot later in de avond en beginnen in de ochtend ook een stuk eerder zodat wij kunnen voldoen aan onze afleverbelofte en uw pakket zo snel mogelijk willen versturen. Uw pakket staat op dit moment tussen veel andere pakketten klaar in verzendkarren om vandaag meegegeven te worden aan de transporteur. Het is voor ons echt niet meer mogelijk om hier uw pakket tussenuit te halen. Dit is niet uit onwil vanuit ons maar omdat het helaas gewoonweg niet mogelijk is. Uw feedback over onze FAQ heb ik doorgezet naar onze content afdeling. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Original anmeldelse
Ik ben echt teleurgesteld in de service van Ventilatieland. Ik heb na sluitingstijd, later in de avond een bestelling geplaatst bij Ventilatieland. Om 08:30u de volgende meteen geprobeerd te bellen met Ventilatieland om de order te annuleren (staat aangegeven in de FAQ dat je dat zo moet doen). Via de klantenservice hoor ik vervolgens bij optie 2 (vragen over je order) dat je online contact moet opnemen. Om 08:33u chat gestart, zag 3 verschillende klantenservicenamen voorbij komen in 1 minuut. Maar dat terzijde. Ik kreeg in een bericht te zien dat annuleren niet meer zou gaan omdat de order te ver in het orderproces zou zijn. Dat vind ik echt onzin, omdat ze om 08:30u bij Ventilatieland aan het werk gaan. Nu moet ik de bestelling afwachten, retourneren en dan ontvang ik mijn geld terug. Kom op mensen serieus?? Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en meteen deze ervaring?
Snelle levering en goede producten
Duidelijk de bestel nummers doorgegeven. Zeer snelle levering
Gemakkelijke website om te bestellen
Snelke levering en goede kwaliteit/prijsverhouding.
In begin wat problemen gehad met rekeningen die we niet ontvangen hadden maar wel een aanmaning. was niet leuk maar opgelost. Overige bestellingen perfect de volgende dag geleverd. En klanten service is zeer goed maar niet altijd te bereiken.
Snelle levering, prettige koopervaring. Geweldige en professionele klantenservice. Als ze je niet a la minute kan helpen, doen ze hun best om erachter te komen. Goed advies gekregen. En wat erg fijn is is dat je spreekt met echte mensen! Ik moest helaas mijn eerste aankoop retourneren en dat ging vlot en zonder probleem. Binnen 5 dagen mijn geld teruggekregen. Top shop !
Levertijd is goed Prijzen zijn marktconform
Prima product en snel geleverd.
Aflevering volgens schema; proces goed te volgen via internet.
Door de duidelijke omschrijving wist ik dat dit het juiste product was en zoals ik al zei: makkelijk besteld, snel geleverd!!
Alles goed, niets op aan te merken. Misschien de prijsstelling van mijn gekochte product, maar daar kies ik zelf voor.
Zeer goed geholpen bij bestellen van materialen Levering volgens afspraak. Kortom dik tevreden over dit bedrijf !
Ik moet de roosters nog plaatsen, maar uit ervaring weet ik dat het een goed product is
Makkelijk om te bestellen ,,snelle levering
Dat je niet eens ongeopende goederen welke standaard in jullie collectie zitten NIET buiten de 90 dagen retour kan sturen is echt slecht. Als je zelf een huis aan het bouwen bent wil je alvast je spullen hebben voordat je gaat beginnen. Als blijkt dat je de artikelen niet nodig hebt kun je NIET terug sturen buiten de 90 dagen. Ook geen voorstel van waardevermindering net als de HORNBACH.
Beste Wilfred, Bedankt voor uw beoordeling. Excuses voor het ongemak hierdoor. Per mail hebben wij contact met u gehad en aangegeven dat het inderdaad niet mogelijk is om buiten onze retourperiode van 3 maanden artikelen aan ons te retourneren. U wenst producten te retourneren uit een order van 6 maanden geleden. Hiervoor kunnen wij geen uitzondering maken. Wettelijk heeft u recht op een retourtermijn van 14 dagen, omdat wij weten dat klussen uit kunnen lopen hebben wij besloten om een retourtermijn van 90 dagen aan te bieden. Ik betreur dat dit zo bij u is overgekomen, hopelijk begrijpt u ook dat wij ergens een lijn moeten trekken. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Davy
Snelle levering de volgende dag al. Keurig verpakt. Dit bedrijf is een aanrader
Snelle levering in 1 dag duidelijke website
Scherpe prijs en goede service. Even telefoontje op te overleggen omdat 1 artikel nog niet leverbaar was. Aanpassing snel gebeurd.
Prettig
Goed product..volgens schema bezorgt en mooi op tijd...zeer tevreden.
Goede product informatie top producten en prima prijzen en fijne service.
Ik ben tevreden Eb dat is niet makkelijk
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ