Pluspunten
Snelle levering en aardig, behulpzaam personeel aan de telefoon.
Pluspunten
Goeie sale, leuk bezorgd met kaartje en ballonnen voor kids in schoenendoos
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering van hele leuke jongensschoenen.
Pluspunten
Super service! Fijn dat ze zo snel op mijn mail geregeerd hebben, top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik was al langere tijd op zoek naar de slippers die ik besteld heb. Overal was mijn maat uitverkocht, mar jullie hadden hem nog. Daarnaast was ik zeer verrast dat de slippers de volgende dag al in huis waren, terwijl ik ze pas ' avonds besteld had :)
VerbeterpuntenGeen, zeer nette communicatie ook via de mail.
Pluspunten
Snelle levering leuke schoenen
Pluspunten
Wij kopen altijd de kinderschoenen bij Hatshoe Alkmaar, zelf wonen wij in Drenthe en als we eens in de 3 maanden op visite zijn bij mijn ouders in Alkmaar kopen we nieuwe schoenen voor de kids. Altijd heel klant vriendelijk en behulpzaam, goede kennis over kinder voetjes en de aparte goeten van een van onze dochters.
VerbeterpuntenHet zou nog beter zijn als jullie telefonisch beter bereikbaar zouden zijn.
Pluspunten
Snelle levering. Leuk ingepakt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
SUPER snelle levering en duidelijke communicatie hierover!
Verbeterpuntenmet mijn ervaring: nvt
Pluspunten
Snelle Service ! Uitstekend Personeel ! Geld snel retour ontvangen !
Pluspunten
Top!! Duidelijke site, duidelijke uitleg of retour, Mooi verpakt bij binnenkomst, snel bezorgd, tja wat wil je nog meer?
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijk op de hoogte gehouden door mailtjes met info over de levering.
VerbeterpuntenEen harde doos om spullen te verzenden, bij mij zat het in een soort plastictas