Pluspunten
Snelle oplossing bij een bestelling die ik zelf niet goed had afgerond
Pluspunten
Top bedrijf
Pluspunten
Zowel online als in de winkel goede service!
Pluspunten
snelle, correcte bezorging!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en goed geleverd!
Pluspunten
Laarzen voor m'n dochter besteld, daarna een aanvullende mail gestuurd voor een kleinere maat. Ik werd die zelfde dag (zaterdag!) nog gebeld, heel nuttig advies gehad, met als resultaat de juiste maat laarzen. Heel klantgericht!
Pluspunten
Snelle levering, mooie Bardossa schoenen
VerbeterpuntenPostbezorging met tijdsindicatie
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment, presentje kids
Pluspunten
Snelle levering, goede kwalitiet schoentjes voor mijn dochter.
Pluspunten
Snelle en nette levering met leuke kleinigheden voor onze dochter erbij
Pluspunten
Supersnel en goed geregeld. Makkelijke site
Pluspunten
Heel snel contact na sturen mail Fijn dat jullie korting gaven nadat ik dat had aangegeven
VerbeterpuntenSneller met kortingen geven.nu is het zomerseizoen voorbij en dan komt de korting pas op ballerina's
Pluspunten
In de winkel prima geholpen
VerbeterpuntenLeuke laarsjes gezien op de website en dochter helemaal blij. Internetbestelling gedaan en geld via iDeal overgemaakt. Een dag later eind van de ochtend een mailtje ontvangen dat de schoenen al voor een andere klant waren weggezet. Vreemd dat de schoenen dan nog te koop waren via de website. Ik mijn dochter moeten teleurstellen dat ze ze toch niet kreeg. Verwijder meteen het internet aanbod wanneer je een product reserveert voor een klant.
Pluspunten
Meteen per mail een antwoord op mijn mail
Pluspunten
Altijd goede kinderschoenen, iedereen is vriendelijk
VerbeterpuntenHet is altijd lang wachten tot je geholpen kunt worden in de winkel.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij bieden graag elke klant een persoonlijke behandeling bij het uitkiezen van schoenen en nemen graag de tijd om elke klant naar tevredenheid te helpen. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de wachttijd wat langer is. Uiteraard vinden we dat vervelend en proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt het beste langskomen op een maandag of dinsdag dan is het over het algemeen wat rustiger dan op de zaterdag of woensdagmiddag.