Pluspunten
Was telleur gesteld wat op de site stond eas niet leverbaar na betaling
VerbeterpuntenWeb site beter bij houden
Retour vergemakkelijken door retourformulier vast mee te zenden en ook op andere locatie gratis terugzenden mogelijk maken.
Pluspunten
Snelle levertijd!
Pluspunten
Snelle levering en berichtgeving
VerbeterpuntenIk heb via Ideal betaald voor 2 paar schoenen. De volgende dag kreeg ik bericht dat 1 paar niet geleverd kon worden. Het andere paar werd snel geleverd, maar op de afleverbon staan beide paren. Ik zou het bedrag van de niet geleverde schoenen wel graag snel terug geboekt zien.
Pluspunten
VerbeterpuntenVoorraden bijhouden... is nu al de 2e keer dat ik iets bestel wat er helemaal niet blijkt te zijn!
Pluspunten
Goed verpakt de schoenen. Duidelijke website
VerbeterpuntenTe lange levertijd.
Pluspunten
snelle en vriendelijke communicatie en vooral erg goede service. ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Pluspunten
Voorraad, verpakking, levertijd
VerbeterpuntenBezorgkosten, spelling in mail
Pluspunten
eenvoudig website, goedkoop
Verbeterpuntenhet product was licht gebruikt
Wat jammer dat u Hatshoe beoordeeld met een vijf. Naar waarschijnlijkheid gaat het om een paar schoenen dat eerder in de winkel gepast is, wat de lichte gebruikerssporen kan verklaren. Excuses, dit had voor verzending gecheckt moeten worden. Gelukkig hebben wij inmiddels via de e-mail een passende oplossing gevonden.
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige kinderschoenen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door!
VerbeterpuntenAls je online besteld en de levering wilt ophalen bij een vestiging, geef even aan als de schoenen opgehaald kunnen worden. Staat nu niet vermeld in de bevestiging en je krijgt ook geen berichtje dat de schoenen opgehaald kunnen worden.
Bedankt voor uw positieve reactie en het verbeterpunt. Dit gaan we in het vervolg wel doen.
Pluspunten
Snel, duidelijk, gemakkelijk en goedkoop.
Pluspunten
Nette en snelle afhandeling van de bestelling!
VerbeterpuntenGeen