Pluspunten
snelle levering, goede en leuke schoenen.
Verbeterpuntenretourzendingen zouden gratis moeten zijn. als ik ergens anders dezelfde schoenen had gezien waarbij het retour zenden wel gratis is had ik niet voor hatshoe gekozen. het zijn toch hele dure kinderschoenen en dan hoop je maar dat ze passen. gratis retourneren zou echt de drempel tot kopen lager maken.
Pluspunten
Top service en snel geleverd!! Super blij met de 2 laarsjes voor mijn meiden.
Pluspunten
Verkoopster woont bij mij in de wijk en heeft de schoenen gebracht.
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Deze mensen weten waar ze het over hebben als je komt om kinderschoenen te kopen!
Pluspunten
Snel betrouwbaar
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar - ik kreeg goed advies m.b.t. de maat.
Pluspunten
Super snelle en nette service.
VerbeterpuntenIk kreeg 3 keer een mail om mijn betaling te voldoen, terwijl deze direct via ideal was voldaan. Dat is verwarrend en vervelend.
Pluspunten
Leuk assortiment.. Personeel denkt mee met de klant en handelt een klacht netjes af.
Verzendkosten
Pluspunten
We kopen altijd de schoenen voor onze zoon(s) in wormerveer en worden normaal altijd goed geadviseerd.
VerbeterpuntenAangezien we altijd goed geholpen werden en er op de kwaliteit eigen ook nooit iets aan te merken was heb ik vorige week een paar sandalen online besteld. De levering was snel maar toen de sandalen uit de doos kwamen viel me gelijk al op dat de zool van 1 schoen vies was. Dus dacht nou ja dat zal wel gepast zijn. Maar toen voelde ik ook dat het bandje van diezelfde schoen veel dunner/slapper was dan van de andere schoon en al lelijk omdat hij op de verschillende standen was geprobeerd. Nu bleken ze ook een maat te groot dus ik besloot te bellen. Kreeg een zeer onvriendelijke verkoopster aan de telefoon die snibbig antwoord gaf dat ik ze dan maar terug moest sturen. Dus ik vroeg of er dan een sticker was die ik erop kon plakken om het terug te sturen. Kreeg te horen dat dat voor eigen rekening was. O niet zo netjes antwoorde ik. Wederom snibbig geantwoord dat dat nou eenmaal de regels zijn en in de winkel wel bepaald zal worden of ik gelijk heb en ebt de kosten terug kon krijgen. Echt een absoluut minpunt zoals dit gegaan is!!!! Sowieso zal ik nooit meer een online bestelling bij jullie doen en mn man gaat morgen met de schoenen naar de winkel om ze terug te brengen. Haal ik ze gewoon ergens anders.
Pluspunten
Geweldig snelle levering en service!Schoentjes waren netjes verpakt en er kwamen ook nog 2 balonnen bij
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Groot divers assortiment