Snel en makkelijk

Gelukkig hier nog deze slippers gevonden voor mijn dochtertje.

Heel leuk aanbod en goede en snelle service!

Heel leuk aanbod en goede en snelle service!

Top.

ALLES WAS ZOALS VERWACHT EN SNEL GELEVERD.

Erg leuke en fijne webshop

Mooie webshop. Goede filters up to date. Snelle levering en hele mooie merkjes

Súper toffe items voor m’n mini!

Helemaal top! Snelle verzending en gave items!

geweldige webshop voor kids!

altijd hele leuke inspiratie via social media en veel persoonlijke aandacht voor de klant!

Goed behandeld super op gelost

Fijne items en goed Contact over cadeau

Enig ingepakt

Mooie producten, snelle verzending en snelle reactie. Helaas kwam het labelmaat in de jumpsuit niet overeen met de maat van de jumpsuit. Iets waar de winkel ook niks aan kan doen uiteraard en waarschijnlijk in de fabriek verkeerd is gegaan. Tevreden over hoe het contact hierover is verlopen.

Goede communicatie en snel

Mooie kwaliteit en goede communicatie

Fijne webshop

Leuk klanten contact & fijne webshop.

Snelle verzending, prachtige kleding

Mijn bestelling was super snel aangekomen. En de kleding is prachtig. Het pakket is net een cadeautje; leuk ingepakt.

Fijnste kinderwinkel!

De mooiste merkjes, veel keus en echt leuk en netjes verpakt. Kadootje als dit bezorgd word!

Supers

Netjes verpakt en heel vlot verzonden. En ik woon da nog in België.

Leuke winkel met mooie merkjes. Zowel online als in de winkel is het aanbod overzichtelijk

Snelle levering, maar slecht ingepakt

Snelle levering, maar de cadeau verpakking voor €1,95 was echt bizar slecht. Totaal geen moeite voor gedaan en het pakket kwam ook nog eens gekreukeld en half open aan. Zonde van m’n geld, want nu moet ik het zelf opnieuw mooi gaan inpakken.

Super ervaring

Snelle levering. Dankjewel

Fijne (web)winkel

‘s Avonds een leuke bestelling geplaatst en gekozen voor afhalen in de winkel. Volgende dag stond deze klaar. Parkeren kan voor de deur, top! :)

snelle en correcte levering

De kleren waren zoals op de foto. Correcte levering

Fijne webshop met mooie merken.

Fijne webshop met mooie merken, verzorgd ingepakt en snel ontvangen.

Lovely shop

Great service.

Snelle verzending

Mooi assortiment en snel verzonden! Ook goede hulp bij maken van setjes.

hele fijne winkel

snelle levering, alles helemaal ok!

Geleverd op verkeerd adres

Van te voren aangegeven dat item geleverd moet worden op aangegeven adres, ivm een bruiloft waarvoor het item nodig was. Reactie ontvangen dat dit zal gebeuren en dat het optijd verzonden zou worden. De verzending vond snel plaats, maar als nog werd het naar het verkeerde adres gestuurd. Dit heeft ontzettend veel stress, onrust en problemen veroorzaakt.

Herenstraat 71 a

2291BC Wateringen

Over Kids Department

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.