Online goede service en winkel overzichtelijk

Ik koop vooral online, maar ben ook weleens in de winkel geweest. Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Op Facebook zie je vaak setjes voorbij komen, en kan je ook vragen naar setjes van bepaalde maten. Het versturen maken ze persoonlijk door een kaartje erbij te doen met naam van degene die het u inpakt. Kleding ziet er altijd top uit en in perfecte staat.

Had me bestelling snel en was blij met het geweldige jasje.

Mooi ingepakt

Top service online!

Dank voor jullie fijne service tijdens mijn online shoppen!

Geweldige winkel

Zo ongeveer 2/3 van de kasten van mijn 3 kids bestaat uit de kledingcollecties gekocht bij kidsdepartment! Echt een feestje als er weer een pakket binnen komt!

Aangenaam

Vriendelijke,behulpzaam bij problemen of foutjes, vlugge ontvangst

Snelle verzending, makkelijke website, leuk assortoment

Goede ervaring

Favoriete webshop!!

Wat een mooie kleertjes en merken, snel verzonden altijd met zorg en mooi verpakt! Ook de winkel is echt te gek en ze zijn zo lief geweest voor mijn dochter met passen, nemen alle tijd maken setjes en denken heel goed mee

Top.

Fijn en snel advies. Veel keuze en mooie merken. Klacht snel en goed afgehandeld.

Al jaren mijn favorieten (web)winkel

Nette winkel, altijd behulpzaam. Verzend snel (online) en retourneren is ook nooit een probleem. Regelmatig nieuwe merken. Staan altijd open voor vragen over hoe de maten en merken vallen.

Heel goede service!

Mijn online bestelling liep niet zoals gehoopt, maar de goede klantenservice zorgde ervoor dat alles helemaal in orde kwam zonder enig probleem! Ook een snelle verzending.

Altijd fijne service en advies!

Ik bestel altijd online en als ik advies nodig heb wordt ik fijn geholpen via Insta!

Geweldige webshop!

Fijn en overzichtelijk! Te veel leuke spulletjes

Snelle service en mooie producten.

Snelle service en mooie producten. Jammer was dat een van de truien die ik bestelde niet meer kon worden geleverd en de site dus niet volledig up to date bleek. Doet niet af dat ik vaker zal bestellen!

Mooie merken, goede kwalilteit, goede service, te gekke stylingtips!

Niet erg klantvriendelijk

Beschadigd item ontvangen, personeel geeft aan dat ik dit zelf kan repareren. Bij retour worden de kosten niet vergoed. Niet erg klantvriendelijk.

Ondanks dat het sale was heel mooi als cadeautje verpakt. Medewerker ontzettend vriendelijk heeft goed geholpen, bij maat advies. Snelle verzending. En natuurlijk prachtige kleding. Super !

Mooie kleding , komt binnen als een cadeautje

Snelle verzending. Leuk verpakt alles prima

goede en snelle service

Snel verstuurd

Er was een broek niet op voorraad dat vond ik wel jammer. Maar ze hebben gelijk een berichtje gestuurd en mijn factuur aangepast. Dat vond ik wel snel en handig

Blijft mijn favoriete (web) shop!

Snel en mooi verpakt!

Hele mooie producten, en echt een cadeautje om de doos open te maken :)

De leukste kinderkledingwinkel als je met mij vraagt!

Een stukje rijden voor ons, maar het is het meer dan waard. Lief en behulpzaam personeel, staat altijd voor je klaar, fysiek maar ook online. Een mix van verschillende merken, zo leuk om te zien hoe enthousiast er setjes worden gemaakt. Echt de moeite waard om eens heen te gaan en anders zeker online te shoppen.

Snelle bezorging. Blij met mijn aankoop.

Snel verzonden, mooi verpakt. En duidelijke uitleg bij factuur ivm retourneren sale items.

Herenstraat 71 a

2291BC Wateringen

Over Kids Department

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.