Eerste keer bij de Barbecue Boer besteld en zeer goed ervaren, volgende keer zeker weer bij hen. Vlees variatie en de kwaliteit prima, salades prima, borden bestek zelfs een aansteker voor de barbecue het ontbrak aan niets, en als klap op de vuurpijl geen afwas. Ook het bezorgen en afhalen op de aangegeven tijd. Kan niet anders zeggen een 10

Perfect verzorgd!

Alles was perfect verzorgd! Ook voor grote groepen en evenementen is de Barbecue Boer aan te bevelen!

Afspraak is adspraak

Alles netjes op tijd dmv communicatie Heel lekker en voldoende

Goed verzorgd, waardoor we onbezorgd konden genieten van een heerlijke barbecue!

Ideaal dat je na je bestelling niet meer hoeft te denken of je genoeg hebt en onbezorgd kunt genieten. Wij hadden 2 verschillende pakketten voor in totaal 16 personen. Hierdoor hadden we 10 verschillende soorten vlees en was er voor iedereen genoeg keuze. Ook fijn dat het gekoeld geleverd wordt en je dus geen plek in de koelkast vrij hoeft te maken. En daarbij, geen afwas, alles mocht weer vies mee terug. Ideaal!!

Prima geregeld, goed vlees

De info rondom bezorgen en afhalen, perfect! Vlees zag er mooi uit, was smakelijk en ruim voldoende. Salades en brood idem. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Erg goed vlees, heerlijke salades

Prima vlees, vis en vegetarisch en erg lekkere salades. Voldoende stokbrood en kruidenboter en ruim voldoende sausjes. Goede aflever en ophaalservice. Houd zich volledig aan de afspraak.

Was top

Alles was super Jammer was alleen dat de grote bbq het niet goed deed, kregen wel een nieuwe maar duurde wel drie kwartier dat was effe jammer.

zeer goed verzorgd en prima kwaliteit

Alles keurig bezorgd in koelboxen / BBQ wordt getest.

We waren tevreden met jullie. Top geregeld. Thanks

BBQ prima ontzorgd

Wat een luxe: niet op pad om vlees te halen en heen zorgen om borden en bestek. Netjes op tijd bezorgd en de volgende dag weer opgehaald volgens afspraak. Heel makkelijk !

Wat een keuze heeft de Barbecueboer. Het was gewoon moeilijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment bbqpakketten. We hadden 1 allegenen pakket nodig. Deze was zelfs voorradig en heerlijk! De levering was top met een duidelijke communicatie over aflever- en ophaaltijden. Het vlees, de salades en het brood was heerlijk. Lekker gekruid en stevige hoeveelheden. Kortom: een aanrader om eens te bestellen bij de Barbecueboer!

Perfect verzorgd uitstekende kwaliteit wel een paar opmerkingen

Reeds eerder hebben we gebruik gemaakt van de diensten van de Barbequeboer en als altijd uitstekend vorige keer vonden we de salades niet zo goed wat waterig maar die waren nu lekker, helaas 2 opmerkingen ten eerste werkte de barbecue niet goed de linkerkant ging telkens uit en werd niet zo heet en de hamburgers smaakte uitstekend maar vielen uit elkaar. Verder nogmaals klasse

Top service, en heerlijk eten!

Super geregeld, meer dan voldoende eten, bijgerechten waren ook top!

Goed geregeld met prima ingrediënten. Lekker vlees en salades. Goede hoeveelheid geleverd

Perfect geregeld. Goede communicatie

Alles conform afspraak. Goede communicatie. Eten was van goede kwaliteit.

Super goed!

Bestellen is heel makkelijk. Ook fijn dat je je bestelling nog kan aanpassen. Bezorging goed. Zeer vriendelijke jongen die alles goed ging uitleggen. Ophalen ook prima. Geen gedoe met afwas. Vlees, salades en brood super vers en lekker. Wel veel! Helemaal tevreden en gaan we zeker nog een keer vaker doen

Goede communicatie, verse producten en fantastische aflevering

In de loop der jaren meerdre keren een BBQ laten komen, maar deze van de BBQ-Boer overtrof alles. Alles was keurig schoon bij aflevering. Ook was alles verpakt. de borden, bestek en natuurlijk de producten. Ieder product voorzien van een naamplaatje. Het advies om het brood nog even 5 min. in de over te doen was een welkom advies. Ook de communicatie er naar toe verliep soepel en duidelijk. Leveren van de BBQ gebeurde op een ruimte van één uur dat van te voren werd doorgegeven. Het leveren gebeurde ook proffecioneel. Helaas konden ze het weer niet beinvloeden, maar als ze dat konden zouden ze het doen, maar dan wel op afspraak :).

Lekker vlees en vispakket. Voldoende salades en heerlijk stokbrood.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Net als voorgaande jaren was de BBQ weer voortreffelijk

Boven verwachting werd het eten eerder bezorgd dan was gezegd. Het vlees, de vis en de salades waren goed gekoeld. Ruim voldoende stokbroden en sauzen. Het bestek en de borden zijn schoon, dwz zonder etensresten van voorgaande barbecues. Na de bbq waren er alleen maar complimenten over het eten. Dit was de 5e keer dat wij gekozen hebben voor de bbqboer maar het is zeker niet de laatste keer. O ja, als er iets niet goed was was 1 telefoontje voldoende om dit op te lossen.

Goed, op salades na!

Alles was goed verzorgt, op tijd geleverd. Enige minpunt vonden wij 3 salades. Rundvlees salade prima! De 3 andere veel te veel in de dressing, mayonaise etc. Totaal niet onze smaak daardoor. Combinatie het luxere vleespakket en vispakket vielen goed in de smaak!

Heerlijke goed verzorgde BBQ

Wij hebben een heerlijk verzorgde BBQ geleverd gekregen van de Barbeque Boer. Alles wordt vers geleverd en is netjes en goed verpakt. Kortom een zekere aanrader!!

Heerlijk eten met volledige service

Het is gewoon heel makkelijk en fijn dat je alles compleet geleverd krijgt (eten,bbq,borden en bestek). Daarnaast is het eten echt lekker, goede kwaliteit vlees en salades smaken heel vers. Er is altijd genoeg. Heel makkelijk geleverd en weer opgehaald. Super service!! We bestellen er al een aantal jaar voor onze buurt bbq.

Geweldig verzocht, prima geregeld.

Afspraken die via de mail kwamen zoals het brengen van de bbq en het ophalen bbq spullen worden nagekomen. Het vlees en de salades waren prima. Ook de hoeveelheid. Gewoon hartstikke goed allemaal.

Supergoed geregeld en top kwaliteit

Voor de 1e keer gedaan, maar zeker voor herhaling vatbaar. Prima geregeld en met komt afspraken goed na. Kwaliteit vlees en stokbrood en salades zijn perfect. Superfijn om hier gebruik van te maken. Ik heb mede hierdoor een top verjaardagsfeest gehad.

Goed verzorgd alles prefect

Een aan bedeling