Tot op de puntjes verzorgd, het eten was heerlijk en ruim voldoende per persoon. Ook de communicatie en de levering was zeer duidelijk en goed!

Super lekker en verzorgd

Het vlees en de salades zijn heerlijk. Ziet er allemaal goed uit. Compleet verzorgd inclusief bbq. Het fijne is dat je gewoon geen omkijken hebt naar de af was of iets. Volgende ochtend is ook alles al weer netjes opgehaald. Ga hier zeker nog een keer bestellen

Dit is nu voor de derde keer dat we gebruiken van deze diensten, en ik kan alleen maar zeggen dat het keurig is verzorgd is,en zeker de kwaliteit van deze producten,een echte aanrader waar we de volgende keer weer gebruik van gaan maken.

Heeeeeeeelijk!

Top bbq boer alles keurig netjes op tijd! Vlees, vis, salade rauwkost en sausjes alles was heerlijk! Stokbrood even 3 minuten in de oven en ook TOP! Minpuntje te weinig koude schotel en fruitsalade voor aantal personen wat we besteld hadden, maar verder PERFECT We hebben heerlijk gegeten een aanrader voor iedereen

Iedereen was zeer tevreden

Keurig geregeld en zeer goed

Superrrrrr verzorgd en lekkerrrrr xx

Door jullie had ik fijne verjaardag, ik hoefde niets te doen en toch heerlijk gegeten. Dank je wel, top dames en heren van de Bbq Boer. Tot snel weer

Wij hebben geweldig genoten van deze super verzorgde en super vlees pakket. Wij raden iedereen aan om deze pakket samenstelling ook te gaan nemen al je wilt BBQ. Geweldig, geweldig.

Goede service en kwaliteit.

Een fantastische barbecue gehad met vlees van goede kwaliteit, goede communicatie en service

Voor de 65ste verjaardag van mijn vader een surprise barbecue gegeven met de barbecuepakketten van de barbecueboer. Vooraf alles goed geregeld, een fijne Communicatie en alles netjes optijd gekoeld geleverd. Iedereen heeft genoten van het kwaliteitsvlees en de lekkere salades.

Wederom fantastisch

De bezorger was netjes op tijd en het was wederom zoals gewoonlijk zeer goed verzorgd met alles erop en eraan. Wederom bedankt BBQ Boer

Keurig verzorgd en herbergen was verrukkelijk

Wat een heerlijke manier van een bbq organiseren zo. Het eten kwam in prima koeling bakken en zag er top uit. Het heeft heerlijk gesmaakt en ondanks dat er 2 dingen ontbraken was er genoeg. Maar ook na n mailtje wordt dit super opgelost. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar

Fantastisch geregeld

Dankzij jullie goed verzorgde bbq met heerlijk vlees en lekkere salades hebben we een prachtig feestje gehad.

Super goed verzorgd

* Duidelijke site * Goede communicatie * Uitstekende bezorging en info via track & trace * Kwaliteit vlees & salades * Ruim voldoende. * Met andere woorden "top" voor herhaling vatbaar.

Perfectly

Best party ever was with BBQ

Geslaagd compleet verzorgde lekkere bbq

Heerlijk, alles compleet en lekker vlees voor een nette prijs Nergens omkijken naar en alles prima geregeld! Top voor een onbezorgd feestje!

Onwijs relaxede bbq beleving

Afgelopen week heb ik een bbq georganiseerd voor mij en mijn collega's. Als je bij de barbecue boer besteld wordt je volledig ontzorgd (op het drinken na dan). Zeker aan te raden, communicatie is erg goed zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het vlees zelf is echt van goede kwaliteit en de salades en sausjes maakten de smaakbeleving nog beter. De dag na de barbecue wordt alles netjes opgehaald, dit mag contactloos waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Echt een absolute aanrader als je een heerlijk uitgebreide goed geregelde barbecue wilt zonder al te veel na te hoeven denken en te regelen. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Duidelijke communicatie en compleet verzorgd

Op ons vakantie adres de BarbecueBoer besteld en wij waren zeer tevreden! Het begint met een duidelijke website waarop je makkelijk kan bestellen en goede informatie krijgt over de allergenen. Daarna zijn we via de mail en berichten op de hoogte gehouden van onze bestellen en aflevering. De aflevering was op tijd met een korte uitleg. Alles was keurig verpakt en geseald. De Barbecue was makkelijk te bedienen. Het vlees was super, de salades, de kruidenboter en de sausen waren heerlijk. Tot slot was het ophalen ook super geregeld. Ook hier was de communicatie weer top. Keurig een SMS en mail ontvangen met een track wanneer en hoelaat ze alles weer kwamen ophalen. (Wij waren thuis maar er is ook de optie het klaar te zetten en te laten ophalen zonder contact) Gewoon zeer tevreden!

Fantastisch!

Heel goed verzorgd, kwaliteit van het eten zeer goed, alles hygiënisch en handig verpakt, duidelijke communicatie, het hele traject vanaf bestelling tot ophalen van alles perfect verlopen.

Goede eerste ervaring

In september moet ik een grote bbq organiseren en daarvoor zocht ik een partij die een totaalpakket kan leveren. Voor de zekerheid wilde ik het eerst zelf met een klein gezelschap (10 personen) uitproberen. De Barbecueboer heeft deze ‘test’ glansrijk doorstaan. Alles werd keurig volgens afspraak bezorgd en het vlees, de vis en de salades waren heerlijk. Als ik toch een verbeterpuntje mag noemen, mag er in sommige salades wat minder ‘saus’ gebruikt worden. Maar smaak blijft een persoonlijke beleving.

Alles netjes bezopen opgehaald

Wij hebben lekker gegeten van jullie bbq

GEWELDIG!!

Zo goed verzorgd. Alles zo netjes verpakt. Het vlees en de vis zo héérlijk!! De salades allemaal héérlijk. Zoveel keuze in pakketten en het wordt heel netjes bezorgd en weer opgehaald. Dikke 10. Echt een aanrader!

Uitstekend verzorgd

Geweldig goed doordacht concept.

Volgens afspraak alles op tijd geleverd. Hoogwaardige produkten. Zowel smaak als hoeveelheid niets op aan te merken.

Mooi op tijd geleverd, goede communicatie, netjes afgeleverd en weer opgehaald. Alleen deze keer, we bestellen elk jaar, was alles iets te hard gekoeld zodat het bevroren was geweest. Veel vocht bij het vlees en bij het verse fruit waren er stukjes die nog bevroren waren. Dit gemeld en als antwoord gekregen dat er iets te hard gekoeld was en dat alles wel vers was. Ze gingen hier op letten.

Lekker eten, goede service.

Goede ervaring door de berichten met het tijdstip van levering. Alles werd goed verpakt en ik koelboxen geleverd. Het eten smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken