Wij hebben genoten van het boer'n pakket. De service is top. 1 Minpuntje. De borden waren wat klein voor ons.

Uitstekend!

Voor ons de eerste keer besteld bij De Barbecue Boer maar zeker niet de laatste keer. Van begin tot het eind perfect verzorgd. Nadat de bestelling geplaatst is, word je goed op de hoogte gehouden over bezorgtijden/ophaaltijden via mail en sms. Het eten was meer dan voldoende en van goede kwaliteit. Zowel de bezorger van de BBQ als degene die de afwas weer op kwam halen, waren ontzettend vriendelijk. Wij kunnen de Barbecue Boer dan ook zeker aanbevelen.

Top gergeld weer!

Ivm strakke planning aan onze kant, hebben wij het vlees opgehaald bij BBQ-Boer, je wordt er vriendelijk met een bakje koffie ontvangen, en hij helpt ons laden en wenst ons alle succes met onze evenement. 2 dagen later een keurige chauffeur in de ochtend om 8:30 weer alles opgehaald. van de 40 aanwezige zeker 30 complimenten gehad. We hadden voor 2 dagen BBQ besteld en het was echt heel erg goed! Nu 2 jaar op rij al meerdere malen besteld voor groepen en zeker een dikke plus als het altijd top gergeld is en het allerbelangste, het vlees zelf altijd lekker! Tot snel team TDB uit Brabant.

Kwaliteit!!

Wat een fantastische BBQ, alles klopt van de levering tot het ophalen van de spullen. Goede kwaliteit vlees, salades, sauzen en zelfs een fruitsalade en heerlijke toetjes. Iedereen heeft genoten en zelf hoef je hierdoor aan weinig aanvullende dingen meer te denken. Nogmaals TOP en bedankt!! Vriendelijke bezorger die de BBQ netjes in elkaar zet en op de gasfles aansluit.

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk vlees en salades

Bezorging was netjes en op tijd. Vlees en salade was prima en lekker. Gasten waren ook goed te spreken. Al met al voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Top service en heerlijk eten!

Voor het eerst hier eten besteld voor het vieren van een verjaardag. Vanaf het eerste moment tot aan het ophalen toe een top service. Klantgericht en klantvriendelijk! Eten was allemaal top en meer dan voldoende! Op naar de volgende!

Zelden zo een goed lopende organisatie meegemaakt!

Vanaf het eerste contact tot het ophalen van de BBQ spullen vanmorgen hebben wij ons verbaasd over de geweldige service van de BBQ Boer! Alle vragen vooraf werden supersnel beantwoord. Ook de mogelijkheden om van alles bij te bestellen, en tot 3 dagen van te voren wijzigingen kunnen aanbrengen is heel erg goed. Het eten was ook super! Al onze gasten waren vol lof over de smaak en de kwaliteit van het vlees, over de smakelijke salades en sausjes. De gas BBQ werkte ook prima. Wij zullen de BBQ Boer zeker aan al onze familie, vrienden en kennissen aanbevelen. En tot slot, de kosten zijn ook heel goed te doen, ik weet niet of wij zelf veel goedkoper waren uiit geweest als we alles zelf hadden ingekocht. Voor ons een dikke dikke 10 !!

Een onwisbare indruk…..

De BBQ Boer heeft een super menu samengesteld voor onze familie. De communicatie vooraf was duidelijk en helder. Het halen en brengen van alle attributen was erg goed geregeld. Van vleesspies tot en met het dessert het was een grote beleving. Het halen en brengen van alle attributen, zoals o.a. bbq, vlees, salades, sausjes, kruidenboter, borden en bestek was in een woord….geweldig! Door de energie, passie en toewijding heeft de BBQ Boer een onwisbare indruk achtergelaten!

Goed geregeld!

Een bbq all-inn! Ideaal!

Super voor elkaar!

Alles was super voor elkaar! Goed vlees, en alles ruim voldoende!

Super organisatie van de bbq voor onze personeelsbijeenkomst.

- Goede afstemming vooraf over mogelijkheden, levering en ook weer retournemen. - Heerlijk eten met goede kwaliteit en verse producten - Fijne communicatie en flexibiliteit van de bestelling

Mega heerlijk

Werkelijk alles was lekker, salades, brood, vlees, en de overheerlijke toetjes niet te vergeten natuurlijk. Het was onze eerste, maar zeker weten niet onze laatste bestelling!!

Niks meer aan veranderen!

Altijd op tijd bezorgd en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Super relaxed.

Makkelijk, lekker, voor herhaling vatbaar!

Makkelijk met bestellen. Alles zit erop en eraan. Geen afwas. Enige (kleine) nadeel was dat ik niet kon meedenken over wanneer de spullen weer opgehaald worden. Op de site staat dat het binnen 3 dagen opgehaald wordt, maar de dag en tijdstip heb ik zelf geen invloed op. Maar ik snap dat jullie rekening moeten houden met andere klanten.

Zeer goed met niet genoeg.

Over totaal goede score. Heel lekker eten. Goed verzorgd. Begint bij de website duidelijk en overzichtelijk. Dan de aan komst met track en trace hgoed bij kunnen houden wanneer de bezorger aan komt. Zeer vriendelijke bezorgen duidelijke uitleg en alles neergezet waar wij het wilden hebben. Voor 10 personen besteld. 11 borden en bestek geleverd gekregen, met 9 personen gegeten maar de hoeveelheid vlees/salades was wat ons betreft aan de te krappe kant. Zeg maar gerust te weinig ook met het extra bijbestelde. Smaak en kwaliteit waren zeer goed. Aanbevelen? Ja maar bestel wel extra erbij anders heb je niet genoeg

super lekker en gewoon goed zoals we al eerder ondervonden hadden

goed bedrijf waar de klant echt nog " koning " is en waarbij bijna alles mogelijk is. Zeer fijn personeel, altijd vriendelijk zelfs het bezorgen en ophalen gaat zonder problemen. Wij komen graag weer terug.

Topper

Voor mijn dochter haar 10e verjaardag geregeld. Super goed geregeld, kreeg netjes bericht wanneer de chauffeur zou komen. Alles netjes verpakt, goed uit gelegd hoe het werkt. Het vlees was ook heerlijk. Iedereen die er was vertelde hoe lekker het vlees was en de salades ook. Echt een hele goede aanrader. Ik zou het zeker weten de volgende keer weer hier bestellen.

Heerlijk vlees en handig bezorgd!

Erg lekker vlees, heerlijke salades! Complete BBQ en meer dan genoeg! Geen omkijken meer naar, na je bbq feest wordt alles zo weer opgehaald. Aanrader!

Alles was gewoon weer top.

Goed vlees, lekkere salades. Stokbroden zijn heerlijk. Alles wordt keurig netjes geleverd en de volgende dag weer opgehaald.

Uitstekend verzorgd

Heerlijk vlees en salades! Alles wat je nodig hebt zit er bij. Stokbrood, sausjes, pindasaus , kruidenboter, drie soorten salades en nog een fruitsalade. Borden, bestek, servetten. Je wordt heerlijk ontzorgd!

Al enkele jaren maken wij gebruik om met de Barbecue Boer een geweldig buurtbarbeque te organiseren voor een groep van 25-30 personen. Het bestellen, de reminder email een week voor de aanlevering van de bestelde maaltijden om eventueel nog wat te wijzigen is perfecte service. Daarnaast de communicatie over het bezorgen en ophalen van de Barbeque en tempex koelboxen is van zeer goede kwaliteit, service. En natuurlijk de kwaliteit van Vlees, Vis en Vega is perfect

Super geregeld

Nog nooit besteld maar nu een Barbecue voor meer mensen als normaal. vlees netjes verpakt en alles lekker op smaak! kortom een super ervaring dit gaan wij zeker vaker doen.

Heerlijk vlees en salades aardige bezorger

Ontspannen voorbereiding van BBQfeestje

Alles is ons heel goed bevallen! Het eten was van goede kwaliteit (we hadden het vlees-vispakket) en ruim voldoende. Echt alles zat er op en er aan, werd keurig op tijd geleverd en de communicatie was prima. We konden zo beginnen met barbeque-en en na afloop hadden we er ook weinig werk aan. Ik kan de Barbequeboer zeker aanbevelen!!

Was goed verzorgd en compleet.

Was prima, goed vlees en sauzen. De saladeswaren goed. Mischien een tip, bij jet rundvlees paket de biefstuk en de entrecote niet te kruiden, maar peper/zout mengsel mee te leveren. Zodat deze gekruid worden na jet grillen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken