Uitmuntend een 11 waard
Wat een heeeeeeeeeeerlijk vlees en salades, fruit (heel vers gesneden), sausjes, stokbrood (even in de oven en smullen maar) en kruidenboter. De bbq was verschrikkelijk lekker.
Alles is super verpakt: vlees en salades netjes geseald evenals borden, bestek (zeer hygiënisch) en mocht je onverhoopt toch iets overhouden dan kan het zo de diepvries in ( hier was niets over).
Het traject van bestellen tot levering is zeer klantvriendelijk. Je kunt losse items, vlees, salades, toetjes, etc. bijbestellen.
Na je bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden net als bij bijv. Coolblue. Als de bezorger onderweg is dan kun je volgen waar de bezorger is, dit ook als het weer opgehaald wordt. Via sms en mail krijg je de link om te volgen. Voor afhalen is het gewenst dat je via de link aangeeft waar je de vuile vaat en bbq spullen neerzet of dat je zelf thuis bent. De aangegeven tijdmarge klopt ook. Werkelijk overal is aan gedacht.
Wij wilden al eerder bestellen maar het nadeel is, en dat is ook het enige nadeel ;) er is vaak geen plek meer, alle data zitten vol. Zelfs nu begin oktober!
Wij bestellen zeker weer en ik kan iedereen aanbevelen hier te bestellen. Ik geef een 11 !!!