Voortreffelijke service in woord en daad!

Doen waar ze voor staan en beloven!

Een goed verzorgde ontzorgde smaakbeleving

Voor een ieder een mooi en smakelijk en gevarieerd aanbod aan heerlijkheden. Geen reden om te discussiëren, maar puur genieten. Zelfs mensen die andere pakketten hadden besteld genoten van de pakketen van anderen. De kwaliteit was hoog en service nog beter.

Heerlijk, goed geregeld!

Online besteld, goede communicatie via mail. Op tijd geleverd en opgehaald, heerlijk gegeten!!

Een super bbq gehad. Dat het lekker was blijkt wel uit het feit dat alle vlees is opgegaan. En de bezorging ook perfect en op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar. Het staat afgewassen en schoon klaar. Vr. Gr Marian Keizer

Klasse

Alles prima geregeld van brengen tot halen prima op tijd

Zeer verzorgd en heerlijk!

Mooie selectie vlees en salades. Keurig verpakt in koelboxen. Ook vegetarisch en Allergeenvrij zeer smakelijk.

Wat heerlijk. Wij hadden bezoek samen gebarbeque van de barbeque boer. Echt een aanrader. Heerlijke salades. Echt voldoende

Origineel en heerlijk!

Origineel concept, en heerlijk vlees! Ook de service was top! Op tijd bezorgt, en helemaal kant en klaar.

Een bbq &vlees bestellen waar de service net zo vurig is als de grill? De BBQBoer!

Zonder blikken of blozen zette de bezorger de spullen op de gevraagde plek en de bbq in elkaar. Het vlees? Alsof het rechtstreeks van een koe kwam die op een dieet van goud gras heeft gestaan – zo mals! De salades? Laten we zeggen dat zelfs de grootste carnivoren onder ons opeens een liefde voor groenten ontwikkelden. Het was weer fantastisch!

Heerlijk gegeten en compleet verzorgd.

We hebben de buurt barbecue laten verzorgen door De Barbecueboer. Prima vlees met alles erop en eraan. Compleet verzorgd. Wordt gebracht op vastgesteld tijdstip en wordt ook weer opgehaald. Zelfs het schoonmaken van de barbecue, borden en bestek wordt voor je gedaan.

Heerlijk en top service!

Voor een BBQ avond met collega's gebruik gemaakt van zowel vaste pakketen als aanvulling met zalige zalm en gamba spiesen. Was allemaal even lekker en meer dan genoeg. En als afsluiter de zalige toetjes. En wat ontzettend fijn dat alles weer wordt opgehaald! Het was een top avond. En zeker voor herhaling vatbaar.

Super verzorgd van BBQ tot aan de kruidenboter!

De BBQ boer heeft onze bbq top verzorgd. Alles wordt optijd en gekoeld geleverd. Je hebt er geen werk aan. Naderhand wordt alles weer keurig opgehaald. Via de app weet je ook precies wanneer ze voor de deur staan. De kwaliteit van het vlees, de salades en het stokbrood is super goed. Echt een aanrader!!

Top service!

Lekker eten, voldoende ook! Wellicht een tip: aan kunnen geven of je sausjes, etc. wilt ontvangen? Bij ons bleef er van de saus erg veel over, dat is jammer!

BBQ was heerlijk Wij raden het iedereen aan Heel hartelijk dank

Compleet, goed vlees en heerlijke vis, super geregeld

De compleet verzorgde barbecue maakte onze familiedag tot een topdag. Echte aanrader voor iedereen die een feestje gaat organiseren.

Het kon niet beter. Alles tot in de puntjes geregeld en heerlijk eten. Totaal geen verbeterpunten dus....ga zo door.

Lekker vlees, goede service

Voor de 4de of 5de keer hier de bbq besteld. Alles goed geregeld, heerlijk vlees, erg lekker brood en goede salades. Gemakkelijk bij te houden wanneer je bestelling eraan komt. Deze bbq is echt een aanrader!

Goed verzorgd van begin tot einde

Na de bestelling online is alles netjes afgeleverd op de datum en tijd, goede uitleg gehad over gebruik van de barbecue Alles zag er netjes en verzorgd uit ( vers en goed verpakt ) Kreeg dezelfde avond nog een berichtje wanneer ze de volgende dag weer langs kwamen voor de afhaal Nog een belletje gedaan met een vraag en netjes te woord gestaan Kan wel stellen dat wij een prettige lekkere avond hebben gehad zonder enige zorgen :)

Gewoon geweldig

Alles perfect geregeld tot aan de voordeur. Daarna alles nagekeken perfect op orde. Zag er ook goed uit netjes verpakt. Daarna heerlijk gegeten van de klaargemaakte salades en vlees Super geregeld

Het was fantastisch

Heerlijk eten, ruim voldoende en goede service

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vlees en netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Ook fijn dat alles gechecked werd of het werkte. Salades iets te weinig voor het aantal personen.

Top verzorgd

De wijzigingen die wij door gegeven hebben supersnel beantwoord en geregeld. Zoveel keuze. Bezorging op afgesproken tijd en goede uitleg. Eten was echt goed en meer dan genoeg. Misschien wel een klein puntje voor de mensen die weinig zout gebruiken de marinades kunnen wel iets te zout zijn. Maar het vlees is echt heel goed en de vega producten ook. De hele straat was erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer compleet en uitstekende kwaliteit!

Wat een compleet verzorgde BBQ! Goed vlees, ruimte keus en hoeveelheid salades. Ideaal bezorgd met koelelementen. We hebben genoten!

Geweldige service en goed vlees

Wij organiseren elk jaar een buurtfeest. Via de BBQboer is het zorgeloos. Alles wordt optijd geleverd en opgehaald. Je mag alles zo achterlaten zonder schoon te maken. Volgend jaar weer

Goed eten, makkelijk geregeld

Het eten was echt top. Geen rest vlees zoals bij sommigen maar gewoon echt goede kwaliteit. Het brood is erg lekker maar moet je wel even opwarmen in de oven voor het beste resultaat. Sausjes zijn gewoon top! Kruidenboter is ook heerlijk. De BBQ zelf heeft wel echt een beetje een verschil in warmte over het gehele apparaat, dus dat moet je wel even goed checken om verbrand vlees te voorkomen. Absolute aanrader, lekker makkelijk buiten grillen zonder afwas.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken