Super lekker vlees. Heerlijk salades. En een hele fijne service. Vriendelijke bezorger. Stelde zich netjes voor en wenste ons een fijne bbq. Het zijn de kleine dingen die het extra goed maakt.

Uit de groep kwam niets anders dan lof over de kwaliteit van jullie b.b.q.

De geleverde b.b.q. paketten en de bijgeleverde salades enzv. waren ruim voldoende. Verder was de levering tijdig en goed verzorgd en was iedereen ook zeer tevreden over de kwaliteit van jullie producten. Ik heb uit de gesprekken onderling dan ook begrepen dat er bij enkele personen de intentie is ontstaan om bij jullie volgende bestellingen te plaatsen. Ik heb maar één klein minpuntje: De electrische ontsteking op de b.b.q.'s moeten vaker gecontroleerd worden. Deze werkte niet op de geleverde b.b.q.

Voor herhaling vatbaar. Super goed !!!!!!!!!!!

Er werd goed gecommuniceerd en de levering -en het afhaalmoment was goed te volgen via de track en trace. De geleverde artikelen waren keurig verzorgd en netjes geseald. Het vlees, de salades en het brood waren van goede kwaliteit. Er waren voldoende sausjes en kruidenboter en de smaak hiervan was perfect. Het was de eerste keer dat we door De Barbecue Boer alles hebben laten leveren We zijn zo tevreden dat we het iedereen zullen aanbevelen en zelf ook weer zouden bestellen. Ook het personeel dat we gesproken en gezien hebben krijgen een grote pluim.

Levering op afgesproken tijd, was goed verzorgd en erg lekker. Wij bestellen al jaren

Geweldig!

Geweldig geregelde bbq weer dankzij jullie! Heerlijk vlees, salades weer top, alles erop en eraan! We hebben weer genoten van ons familie weekend! Op naar de volgende met uiteraard weer de bbq van jullie.

Prima eten

De BBQ was weer prima. Er waren alleen 7 borden stuk toen de spullen gebracht werden en meteen de door gegeven aan de chauffeur. Groetjes Jos van de Klashorst

Perfect geregeld en uitstekende service

Voor de 2de keer bij jullie besteld,was weer perfect geregeld,kwam zelfs eerder dan vermeld. Iedereen heeft er volop van genoten en was vol lof over de kwaliteit en het gemak. Ik weet dat ik zeker de volgende keer weer bij jullie bestel!!!!!!

Prima service, heerlijk eten !

Alles prima koel verpakt! Lekkere salades en mooi en lekker vlees! Goede service. Voor herhaling vatbaar!!

Zeer tevreden over de barbecue boer. Aflevering prima, alles netjes verpakt en alles smaakt prima. Ook de gasten zijn enthousiast. Al eerder bestellingen gedaan en wij blijven terugkomen dik tevreden.

Kon niet beter.

Wij hadden een barbecue met 49 personen. Het was geweldig. Ontzettend lekker gegeten. Top kwaliteit. Iedereen heeft genoten. Levering en ophalen goed geregeld en op tijd. Het bedrijf is zeker aan te bevelen. Dank hier voor. Gr.Reijnie

Zoals altijd alles weer super verzorgd bezorgs

Weer na meerdere bestellingen is deze bbq weer top geregeld de bbq wordt in elkaar gezet alles wordt goed uitgelegd. Vlees en salades en de rest is super goed

Voor het eerst besteld, het eten was super, heerlijke salades, de bbq was makkelijk te bedienen, het vlees en de vis was fantastisch, Iedereen vroeg waar ik het vandaan had, willen het zelf ook zo gaan doen. Voor mij echt een aanrader, volgende keer weer zo.

TOP!!

Super verzord en lekker! Snelle, vriendelijke service zowel telefonisch als per mail! Een aanrader!

Supergoed geregeld

Het was heerlijk, al onze gasten hebben heerlijk gegeten, iedereen ging voldaan naar huis

Geweldig in service en kwaliteit

Gewoon geweldig goede duidelijke communicatie! Netjes verpakt vriendelijke chauffeur. Mooi kwaliteit vlees! En de volgende dag alles op zondag weer netjes opgehaald. Inmiddels al aan 3 mensen het adres door gegeven die ook dik tevreden waren

Verzorgd en op afgesproken tijd.

Gasten waren over het algemeen tevreden. Hamburgers geen succes.. bleven plakken en vielen uit elkaar. Gas bbq viel regelmatig uit wat zorgde voor stagnatie van het bakproces. Salades en toebehoren prima. Satesaus overheerlijk.

Geweldige buurt bbq geregeld met behulp van de BBQ Boer

Heerlijk eten geleverd, fijne communicatie, ideaal dat je alles vies mag inleveren. Al met al de plek om een bbq te organiseren.

Compleet ontzorgd

Compleet verzorgd, vlees was super goed qua kwaliteit, alles ruim voldoende aanwezig. Fruitsalade was was karig voor 12 personen (1 bak)

In 1 woord perfect

Dit was mijn 2de ervaring met de bbq boer,was weer helemaal perfect,lekker eten,voldoende en alles van begin tot eind goed geregeld

Het eten was goed, en alles zat er bij wat je maar wou. Keuze genoeg

Prima service mindere kwaliteit.

Prima service Hamburgers te slap (runder) Lendestukjedroog er zat veel water in de bakken kip worst spek prima en lekker. De salade te nat dikke soep. Kwaliteit was vorig jaar beter. Liever meer betalen voor kwaliteit

Echt super geregeld en heerlijk eten!

Voor een team bbq heb ik de barbecueboer ingeschakeld en letterlijk iedereen was enthousiast! Van levering tot inhoud tot kwaliteit; alles was super. Meer dan voldoende van alles en het was ook nog lekker. Wij hadden de toetjes ook mee besteld en ook die hebben ons verrast: een absolute aanrader!!! We komen als team, maar denk als individuele collega’s, zeker nog eens met een bestelling bij de barbecue boer!

Kwaliteit goed ,afspraken vwb bezorging perfect

De bestelde BB werd perfect verpakt bezorgd.

Perfect verzorgd en geregeld

Tweede keer dat ik bij dit bedrijf een complete bbq bestel en net als vorige keer was alles weer netjes volgens afspraak geleverd en zeer goed verzorgd en er was meer dan genoeg.

Goed verzorgd

Goed verzorgde bbq met breng en opgaalservice. Ruim voldoende eten voor iedereen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken