Iedereen aan te bevelen, lekker en makkelijk.

Heerlijk eten en perfect verzorgd.

Super lekker en fantastisch geregeld!

Ik mocht een BBQ voor mijn werk regelen voor 20 personen. Een paar collega's hadden dieetwensen. Met behulp van jullie hebben we de juiste pakketten kunnen bestellen. De bestelling, levering en het ophalen verliep erg soepel! Echt een aanrader! We gaan zeker vaker bestellen bij jullie.

Fantastische BBQ pakketten van uitstekende kwaliteit

Gekozen voor de vis en luxe pakketten: 3 soorten brood, heerlijke kruidenboter en sauzen. Het vlees en de vis was van perfecte kwaliteit en super lekkere marinades. Fijn dat er gewone borden en bestek bijzitten en niet dat plastic spul. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat er iets meer salade bij had mogen zitten. Gelukkig waren ze wel zeer smaakvol. Bedankt mensen van De BarbecueBoer! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

makkelijk, snel en goed verzorgd

Alles was prima we hebben genoten.

Wederom super verzorgd, perfecte communicatie en bet belangrijkste een goeie kwaliteit van het vlees

Heerlijk en voldoende vlees en vis. Lekkere salades. Alles is top verzorgd. Bedankt wederom

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Duidelijk bestelproces, goede communicatie, goede producten, netjes op tijd geleverd en opgehaald door vriendelijke chauffeurs. Kan het van harte aanbevelen.

Goed verzorgd en heerlijk mals vlees.

Wij hebben een heerlijke bbq gehad! Het vlees was lekker mals en fijn dat alles zo apart verpakt is! De salades waren ook erg lekker. Een tip van ons is iets meer stokbrood/kruidenboter. Echte aanrader en gaan wij dan ook zeker vaker doen!

Kleine smet met ophalen

Tweede keer gebruikt en kwaliteit en service heel goed. Jammer dat we de dag erop vroeg uit bed werd gebeld dat ze voor de deur stonden om alles weer op te halen zonder voorafgaand bericht. Het bericht kreeg ik ruim een uur later. Dit ook per mail gemeld, maar ook hier geen reactie. Volgende keer beter hopen we

Kon niet beter!

Bestellen was makkelijk en info genoeg. Je wordt per mail prima op de hoogte gebracht van de bestelling tot en met dat alles is opgehaald. Vlees was heel goed. Geen klein spul. Alles geleverd in koele bakken. Salades waren ook goed en lekker. Vooral over de zalm ben ik goed te spreken, geen kleine stukjes maar mooi formaat zalmmoot. Prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed. Zeker een aanrader!!

Goede Service en Communicatie.

Prijs kwaliteit was prima in verhouding. Alles is helemaal klaar om te bbq'en en je hoeft zelf niks voor te bereiden. Het is handig verpakt en kant en klaar geleverd. Vlees was meer dan voldoende en de kwaliteit ervan was prima. Stokbrood is echter wel een verbeterpuntje. Minpunt was echter de bbq zelf. Deze was niet goed schoon bij aankomst, daardoor niet overal gelijkmatig warm. Het rooster en de binnenkant waren vrij vies door vetresten in de gaatjes van het gas. Rooster zelf eerst maar even goed schoongemaakt voor we konden beginnen.

heerlijk

We hadden een familiedag en iedereen was super tevreden over het eten, goed vlees en lekkere salades Echt een aanrader

Perfect geregeld. Maak reclame voor jullie

Zie boven

Geweldig zeer goed verzorgd

Wij zijn zeer tevreden alles was zeer goed Bevelen jullie zeker aan bekenden en familie. Dank jullie

Dit zijn de echte toppers

Wat een toppers, vlees en salades buitengewoon vers en heerlijk van smaak. Sausen en brood ook een heerlijke aanvulling op het geheel. Bestek, borden en aanverwante artikelen keurig verzorgd. En dan ook nog alles goed gecommuniceerd en keurig op tijd gebracht en gehaald. Prijstechnisch natuurlijk helemaal waanzinnig. Complimenten van 30 personen uit Stolwijk en er is al besloten dat we volgend jaar weer bestellen.

Een fantastische bbq gehad

Voor onze bewoners van het woonzorgcentrum en hun familie hebben wij dankzij de bbq boer een geheel verzorgde bbq kunnen organiseren,het vlees was van uitstekende kwaliteit? de salades heerlijk fris en lekker, het ontbrak ons aan helemaal niks hebben allemaal genoten dank jullie wel en keep up the good work !

Ik had een bedrijfsfeestje georganiseerd in de vorm van een BBQ. Hiervoor een bestelling gedaan bij de BBQ boer. Met 48 personen had ik gekozen voor 3 verschillende pakketten. Ze waren allemaal perfect. Menig personeelslid is naar me toegekomen en vroeg waar het vlees vandaan kwam. De bezorging was ook erg netjes. Wij organiseren dit elk jaar en volgend jaar bestel ik zeker weer bij de BBQ boer.

Heerlijk en goed verzorgd

De spullen werden keurig verzorgd afgeleverd. Alles was netjes verpakt en goed gekoeld. Het vlees was heerlijk gekruid en van hele goede kwaliteit. Ook de salades, kruidenboter en sausjes waren heerlijk vers en van goede smaak. Het stokbrood hebben we zelf nog even in de oven gedaan, omdat de broodjes gedurende de dag toch wel wat slap geworden waren. Er was meer dan genoeg vlees! Helaas is er in de communicatie v.w.b. het ophalen een foutje geslopen, de BBQ's stonden buiten en de boxen met servies e.d. stonden binnen, dus waren alleen de BBQ's meegenomen. Maar na een mailtje is dit ook weer goed gekomen en werden ze de andere dag opgehaald.

goed verzorgt en compleet

geleverd volgens afspraak, buiten de vleesgerechten waren er voldoende (misschien wat te veel) sausen, broden en salades. Al onze gasten waren erg tevreden. Het heeft ons prima gesmaakt.

Zeer smaakvol

Alles op en top geregeld zeer goed en smaakvol vis en vlees heerlijk stokbrood ( drie soorten ) voldoende voor iedereen klein minpuntje de salades vond ik wat minder

Compleet, voordelig en goede kwaliteit

De tweede keer dat ik hier bestel. De levering is keurig, adequaat en op tijd. Wat geleverd is qua toebehoren is netjes, schoon, compleet en werkend. De kwaliteit en hoeveelheid van het eten is super. De reactie op vragen via de mail is trouwens ook heel snel. Al met zie ik geen enkele reden om hier niet (nog een keer) te bestellen!

hele aangename verrassing

Goed verzorgd door de BBQ-Boer. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. vlees en vis waren erg goed van kwaliteit; ook de bijgeleverde salades, brood en sauzen waren goed. Alle borden en bestek netjes schoon en geseald. Wij waren met een groep van ongeveer 30 personen en iedereen was enorm enthousiast over de BBQ en de kwaliteit van het eten. Wij gaan een volgende keer zeker weer bestellen via de BBQ-Boer.

Gewoon geweldig geregeld

Voor onze buurt bbq plaatsten we een bestelling bij de bbq boer. Het plaatsen vd bestelling is heel makkelijk. De site is overzichtelijk en werkt goed. We werden goed geinformeerd over de tijd van bezorging. We hadden een super bbq. Het vlees en de salades waren heerlijk. Het stokbrood was nog lekkerder dan vd bakker. In 1 woord fantastisch!! Ik zou dit iedereen aanbevelen. Het ophalen verliep ook precies volgens planning. Ik zeg ...volgend jaar zeker weer.

Heerlijk

Ontzettend goed verzorgd, mijn gasten vonden het enorm lekker, super!

Fantastisch!

Echt, heel goed geregeld. Service uitmuntend. Je krijgt een appje met een tijdslot waarin de BBQ boer alles komt brengen en ook als ze de boel weer komen ophalen. Geen zorgen en geen afwas. Heerlijk! De bbq was goed geregeld, en het vlees was heerlijk, salades, stokbrood sauzen etc waren echt heel smakelijk. Als ik dan toch een klein puntje moet aangeven, dan zou ik zeggen dat de salades iets te minimaal was en het vlees te veel. Of we vonden de salades gewoon te lekker :) Ga zo door BBQ boer! We hebben heerlijk genoten van onze buurt BBQ.

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten!

Uitstekende service, heerlijk mals vlees. Salades erg gevarieerd en lekker. De barbecue zelf was een beetje hopeloos, elektrische ontsteking werkte niet en hij ging steeds uit.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken