Pluspunten
Op een vraag over wijziging van het afleveradres werd snel en adequaat gereageerd, dit wekt vertrouwen. Bestelde producten worden snel verzonden en afgeleverd.
VerbeterpuntenOp dit moment niks.
Pluspunten
goede beschrijving van producten, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Tot nu toe alles top..
VerbeterpuntenIk neem altijd Webecos producten, ik vind ze erg fijn, ik heb alleen het idee dat er minder van dit product in de webschop is te verkrijgen dan voorheen. Dat zou ik erg jammer vinden.
Pluspunten
Ik ben tevreden; kwaliteitsprodukten, leuke samples en een persoonlijk briefje erbij
VerbeterpuntenLevertijd is niet slecht maar zou nog iets sneller mogen
Pluspunten
Werkt goed is goed bereikbaar voor eventuele vragen
VerbeterpuntenNiet een twee drie te noemen alles gaat goed
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering fijne produkten
VerbeterpuntenMisschien wat verschillende monstertjes van dezelfde huidtype/merk om te proberen,ik blijf nu voorzichtig op dezelfde producten???
Pluspunten
Snelle verwerking
Pluspunten
Snelle bezorging en afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Snelle levertijd, effectieve produkten, goede service
Pluspunten
snelle levering en goed verzorgd pakket. zeer sympathiek dat je korting krijgt op een volgende bestelling!
Pluspunten
Het pakket dat ik besteld heb was bijna over datum. Hoewel dit niet positief klinkt ; ) ben ik netjes gebeld door DermaCare met de vraag of ik korting wil of dat ik een nieuw pakket wil. Netjes toch! Ontzettend vriendelijke benaderd! De producten vind ik zoiezo heel erg prettig! Prijs/Kwaliteitverhouding is top!
Pluspunten
Fijn en nel bedrijf
Verbeterpunten..