Goede service en snelle levering

Mooi aanbod van cadeauopties. Persoonlijke cadeau's gemaakt via de site. De software was gemakkelijk te gebruiken. Eenmaal besteld kwam het ondanks de kerstdrukte binnen een paar dagen al binnen. Echt heel blij mee. Bedankt voor de snelle service. De cadeauontvanger was erg blij met de cadeau's die ik voor haar had gemaakt.

Gebruiksvriendelijk, vlot, goede service en prachtig resultaat!

Top in al zijn opzichten voor creatie van persoonlijke dingen!

Gaaf!

Kado is onwijs goed ontvangen, origineel en vindingrijk.

Aanrader

Goede service van vriendelijk personeel als het niet lukt met het aanpassen van het geboortekaartje. Snelle levering na plaatsing van de bestelling (2 werkdagen) Zeer aan te bevelen!

Goede ervaring

Het was super mooi, ik ben echt tevreden.

Wij hadden een theedoos met foto besteld en het ontwerpen was erg makkelijk! Ik had eerst een foto met te lage resolutie ingevoerd maar hij geeft goed aan dat het dan geen mooi resultaat kan worden dus heb ik dit veranderd. De levering was erg snel en het product is perfect!

Fantastisch!!

Super blij met mijn bestelling en heel fijn dat le eerst een proefdruk kan bestellen. Top bedrijf en super goede service!!

Makkelijk

Mooie kwaliteit buttons

Het ziet er mooi uit!

De kist is tijdens transport licht beschadigt op een hoekpunt. Wellicht handig om er een Waarschuwingssticker op te plakken.

Teleurstellend

Ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Wacht er nu bijna 2 weken op. Krijg ook totaal geen terugkoppeling

Pakket nooit ontvangen

PostNL heeft het pakket zoek gemaakt. Niet afgeleverd en niet op het PostNL-pakketpunt waar het zou moeten liggen. Geen cadeau voor de sprekers op ons congres. Waardeloos!

Niet goedkoop, wel goed

Voldoet aan verwachting

Super attent en snelle levering

Hele mooie stickers en super vriendelijk personeel!

Persoonlijk en zorgvuldig

Supvriendelijke ondersteuning van de klantenservice, vlotte levering, mooi product!

Slordig

De bloemetjes waren echt suf en het label zat er scheef i Maar we hebben een nieuwe gehad. Goed opgelost

Erg goede service

Ik had de leuke gepersonaliseerde flessenopeners besteld. Ze werden snel geleverd, maar helaas stond de tekst ondersteboven. Toen ik meldde dat ik dat zo jammer vond, werd dit meteen opgelost en kreeg ik de goede toegestuurd. Heel blij mee.

Geweldig product

Mooi, origineel, nostalgisch

Gebruik de fotostrip als visitekaartjes. Maak verschillende combinaties qua foto's van mijn werk. Mensen kunnen met moeite kiezen. Kartelrandje voelt fijn en houd van de nostalgische zweem.

Mooie kwaliteit

Na de proefversie van onze geboorte kaartje waren we helemaal verkocht. Ook daarbij de bijpassende naamplaatjes voor de doopsuiker gekocht. Alles heel mooi en veel complimenten gehad. Enige wat ik niet wist is dat de walvissen ervan en de touwtjes allemaal los gingen zitten. Na een keizersnede was het toch even pittig om 75 kaartjes te maken.

Mooie prijs kwaliteit maar proefdruk ontvangen duurt wel lang

We hebben een te gek geboortekaartje voor onze dochter ontworpen en ontwerpen. Wat ik niet verwachtte, was dat de proefdruk bijna een week onderweg is geweest. Woensdag rond 12.00 uur besteld en de week erop dinsdag 17.00 uur pas de proefdruk binnen. Maar al met al tevreden. Groetjes van Dionne

Echt top... goede en snelle service

Bedankt voor het mailcontact, was echt blij dat het product zo snel en op tijd voor "onze" dag werd geleverd

Precies wat ik zocht!

Precies wat ik zocht, ideale stickers voor in mijn dochter's vriendenboekjes!

Geweldig.

Het product voldoet absoluut aan wat ik gewenst heb.

top

gewoon goed en snel geregeld.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen