Precies als verwacht!!

Snelle levering, mooie duidelijke stickers, precies zoals ik het wilde.

Mooi, netjes

Wilde graag mooie stickers voor mijn huwelijk. Ben even gaan zoeken op het internet en kwam bij Tadaaz uit. Heel makkelijk om zelf een leuke sticker te maken. Ze zijn ook precies zo geworden als dat ik ze had gemaakt. Wij zijn er super blij mee

De glimlach van mijn dochter is mede door jullie!

De glimlach van mijn dochter is mede door jullie!

Topproduct

Product ziet er top uit! Erg mooi en leuk om te zien. Ik had m wel wat groter verwacht, maar mijn vriendin vond een iets kleiner stolpje juist wat mooier haha

Poster besteld, deze gekreukt

Beter inpakken, twee stukken papier eromheen is niet genoeg om een poster veilig te vervoeren.

Snelle levering en goede kwaliteit van de stickers

Snelle levering en goede kwaliteit van de stickers

Super kwaliteit en snelle levering

Het aanpassen en personaliseren van de kaartjes gaat super. We hebben het geboorte kaartje van onze zoon hier gemaakt en besteld. Volgende dag al in huis. Fijne service

Mooi product en supergoede service.

Mooi product en supergoede service.

Bestel al een aantal jaren met volle tevredenheid

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Blijf hier ook me kaartjes maken. En zou ze 100% aanbevelen.

Snelle levering zag er echt perfect uit

Excellent service; QUICK & SECURE!!

Thank you so much for my custom made stickers. The delivery was so fast & I was amazed! Stickers were neat & perfect! I appreciate the effort to client services! Mica

Super om je eigen ontwerp te kunnen maken

Je kunt helemaal je eigen ontwerp maken. Echt super keuze en heel mooi gemaakt. Helemaal blij mee!

Voldoet aanvallend verwachtingen

Snelle levering met keuze uit PostNL afleveringen. Duidelijke mailwisseling over de bestelling. Prima website met makkelijk fotobewerkingsprogramma. Wel zou ik het fijner vinden om voordat de bestelling afgerekend moet worden de verzendkosten al te weten., bijv door prijzen in en excl verzending te vermelden op de website.

Goede kwaliteit

Goede uitleg hoe je je eigen kaart kan bewerken. Niet te ingewikkeld. En ook leuk dat je gelijk andere passende producten kan kiezen.

Het artikel was 10 keer kleiner dan verwacht

Het was erg klein maar wel grappig

Geweldig!

Snel levering. Wij hadden extra nadruk nodig van buttons die we eerder hadden besteld. Dat werd netjes opgepakt en met spoed behandeld, nadat ik had gemaild en gevraagd als deze bestelling met spoed behandeld kon worden. Ze konden het niet garanderen dat het op tijd zou zijn maar werd netjes voor ons op tijd geleverd. Top service!

Zoals gewenst gepersonaliseerd en geleverd

Kado koektrommel met foto’s afbeeldingen 60 jaar viering

Origineel Ido en blijvend voor de ontvanger, herinnering.

Ging iets fout met bestellen, direct kundig en zonder extra kosten opgelost Top

Uitstekend!

Een gepersonaliseerde sneeuwbol besteld om mijn getuige te vragen. Zeer snel geleverd en zag er top uit!

eenvoudige aankoop

Het was eenvoudig om het product aan te kopen met de gewenste tekst. De levering was snel.

Goede kwaliteit

Mooi product en heldere goede kwaliteit

Leuke koffer voor geboorte

Bestellen en service is goed. Eerder was een koffertje niet op voorraad. Dat hebben ze keurig opgelost en contact over opgenomen. Prime website om relatiegeschenken te bestellen.

Goed resultaat

Mooie kaarten en snelle levering

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.