Goede kwaliteit

Mooi product en heldere goede kwaliteit

Leuke koffer voor geboorte

Bestellen en service is goed. Eerder was een koffertje niet op voorraad. Dat hebben ze keurig opgelost en contact over opgenomen. Prime website om relatiegeschenken te bestellen.

Goed resultaat

Mooie kaarten en snelle levering

Top stickers

Stickers blijven goed zitten en zien er mooi uit. Ideaal voor op een traktatie. Super blij mee.

Zeer tevreden over eindresultaat

Na het ontwerpen van de geboortekaartje zoals we hem wilde en de bestelling te plaatsen duurde het niet lang voor het binnen kwam en we op onze manier hebben kunnen opsturen naar alle mensen. En het kaartje is super mooi geworden en helemaal naar onze wens.

Precies als op het voorbeeld, erg leuk

Veel verschilldende uitvoeringen en heel makkelijk te personaliseren. en het resultaat is precies zo mooi als het voorbeeld op de computer. Eenmaal besteld al na 2 werkdagen in huis, supersnel!

Honestly great!!

I received super fast and also very good quality envelops with the cutest shade of pink! thank you very much :)

Houtenkisten zelf ontworpen, heel blij mee! Snelle levering en goede prijs.

Gewoon top

Product is zoals verwacht….goed. Goede kwaliteit en prijs. En is er snel

Mooie kaartjes en makkelijk te bestellen.

De kaartjes zijn echt top en mooi, ook vrij gemakkelijk te bestellen. Fijn dat we ook kosteloos twee kaartjes konden bestellen. Wij hadden een kaartje met een lint met strik, bij de proefkaartjes was dit al mooi gestrikt. Bij de echte kaartjes niet, wat begrijpelijk is. Een beschrijving hoe de strik te strikken zoals bij de proefdruk zou fijn zijn geweest, nu moest ik zelf iets verzinnen wat toch minder mooi was.

Veels te laat gestuurd

Kerstcadeau op tijd besteld en zou 19 december verstuurd worden. Helaas pas 4 dagen later dan aangegeven verstuurd waardoor het kerstcadeau niet op tijd was voor kerstavond en ik hem pas na Kerst kon ontvangen. Verzendindicatie is dus helaas niet accuraat. Heb lastminute een alternatief cadeau moeten kopen.

Vanwege beschadiging artikel gereclameerd, en zonder problemen een nieuw opgestuurd gekregen. Goede service

Snelle levering en heerlijk zeker een aanrader

Mooie kaarten.

Vlotte afwerking van de bestelling. Mooi resultaat. Ik ben tevreden.

Mooie etiketten. Precies als verwacht

Kunnen echt alleen maar op een wijnfles! We hebben ze op Prosecco flessen geplakt, maar de vorm van een prosecco fles is hier niet geschikt voor. Maar het is een beetje gelukt…..

Leuke producten. Makkelijk te personaliseren. Snel gekozen, snel gemaakt, snel geleverd zelfs in Kersttijd! Gewoon TOP!

Echt geweldig

Wat een leuke en geweldige site! Heel eenvoudig, heel veel keus. Zeer duidelijke communicatie, proefdruk mogelijkheid voor slechts €1. Zeer snelle levering en een hele scherpe prijs. Echt een aanrader!!

Levertijd is slecht

3 weken geleden besteld en nog steeds niks binnen.

Goeie en snelle levering, goeie kwaliteit, voldoet echt aan verwachtingen

Besteld, bevestiging ontvangen en na 2 dagen bezilrgd!

Betrouwbaar, komt na wat wordt beloofd!

Goede service en snelle levering

Mooi aanbod van cadeauopties. Persoonlijke cadeau's gemaakt via de site. De software was gemakkelijk te gebruiken. Eenmaal besteld kwam het ondanks de kerstdrukte binnen een paar dagen al binnen. Echt heel blij mee. Bedankt voor de snelle service. De cadeauontvanger was erg blij met de cadeau's die ik voor haar had gemaakt.

Gebruiksvriendelijk, vlot, goede service en prachtig resultaat!

Top in al zijn opzichten voor creatie van persoonlijke dingen!

Gaaf!

Kado is onwijs goed ontvangen, origineel en vindingrijk.

Aanrader

Goede service van vriendelijk personeel als het niet lukt met het aanpassen van het geboortekaartje. Snelle levering na plaatsing van de bestelling (2 werkdagen) Zeer aan te bevelen!

Goede ervaring

Het was super mooi, ik ben echt tevreden.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen