Niet goedkoop, wel goed

Voldoet aan verwachting

Super attent en snelle levering

Hele mooie stickers en super vriendelijk personeel!

Persoonlijk en zorgvuldig

Supvriendelijke ondersteuning van de klantenservice, vlotte levering, mooi product!

Slordig

De bloemetjes waren echt suf en het label zat er scheef i

Erg goede service

Ik had de leuke gepersonaliseerde flessenopeners besteld. Ze werden snel geleverd, maar helaas stond de tekst ondersteboven. Toen ik meldde dat ik dat zo jammer vond, werd dit meteen opgelost en kreeg ik de goede toegestuurd. Heel blij mee.

Geweldig product

Mooi, origineel, nostalgisch

Gebruik de fotostrip als visitekaartjes. Maak verschillende combinaties qua foto's van mijn werk. Mensen kunnen met moeite kiezen. Kartelrandje voelt fijn en houd van de nostalgische zweem.

Mooie kwaliteit

Na de proefversie van onze geboorte kaartje waren we helemaal verkocht. Ook daarbij de bijpassende naamplaatjes voor de doopsuiker gekocht. Alles heel mooi en veel complimenten gehad. Enige wat ik niet wist is dat de walvissen ervan en de touwtjes allemaal los gingen zitten. Na een keizersnede was het toch even pittig om 75 kaartjes te maken.

Mooie prijs kwaliteit maar proefdruk ontvangen duurt wel lang

We hebben een te gek geboortekaartje voor onze dochter ontworpen en ontwerpen. Wat ik niet verwachtte, was dat de proefdruk bijna een week onderweg is geweest. Woensdag rond 12.00 uur besteld en de week erop dinsdag 17.00 uur pas de proefdruk binnen. Maar al met al tevreden. Groetjes van Dionne

Echt top... goede en snelle service

Bedankt voor het mailcontact, was echt blij dat het product zo snel en op tijd voor "onze" dag werd geleverd

Precies wat ik zocht!

Precies wat ik zocht, ideale stickers voor in mijn dochter's vriendenboekjes!

Geweldig.

Het product voldoet absoluut aan wat ik gewenst heb.

top

gewoon goed en snel geregeld.

Leuke cadeautjes

Leuke cadeautjes om op de post te doen, makkelijk te personaliseren.

Geweldig!

Ik heb al aantal zeer geslaagde gepersonaliseerde cadeaus voor een afscheid van een vertrekkende collega besteld, zo leuk en zeer gewaardeerd! Hele leuke betaalbare en originele cadeautjes!

Geweldige service

Baby koffertje met naam besteld, bij aankomst niet helemaal tevreden, gebeld, uiterst vriendelijk geholpen, de volgende dag al een juist koffertje in huis. Super geregeld!

Goed!

Goede kwaliteit goed service als er iets is

Mooie kaart

Een mooie kaart, snel gemaakt en snel geleverd.

Koffertje voldeed precies aan verwachting

Het koffertje dat ik had besteld, voldeed precies aan de verwachting. Binnen 2 dagen had ik de bestelling netjes ontvangen.

Matige kwaliteit

De kwaliteit was niet zoals ik had verwacht.

Alles bespreekbaar

Ik vond het erg makkelijk. De communicatie ook. Ik kon de kaart aanpassen zoals ik wilde. Erg fijn omdat ik het geslacht niet wist. Ik vond het wel jammer dat er geen verschillende tekstvakken waren gemaakt binnenin de kaart. Doordat het één tekstvak was, vond ik het aanpassen moeilijker.

Pakket nog steeds niet geleverd

Verzending 4 oktober, had het 5 oktober nodig voor doop. Stond ook de datum op van 5-10-2024. Helaas bij PostNL nog niets ontvangen volgens track en trace. Mijn eerste en laatste bestelling geweest. Jammer dat ik al heb betaald, heb een ander cadeau gekocht, want ik kan niet met lege handen aankomen natuurlijk.

Snelle levering en hele leuke en mooie spullen!

Snelle levering en hele mooie en leuke labels.

Na het kiezen van het model en selecteren van de foto’s, was het maken van de uitnodiging zo voor elkaar. Wel een proefdruk besteld, zodat we nog een kleine aanpassing konden doen. Ontzettend blij met het resultaat. Kwaliteit van de print en het papier zijn top! Heel veel enthousiaste reacties gekregen.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen