Elke keer weer blij met het resultaat!

3 mooie sterrenbeeld geboorte posters laten maken.. elke keer weer blije gezichten bij het kado geven.

Top!!!

Snelle levering en super mooie traktaties

Snelle levering, maar…

Mooi product, snelle levering, maar… Wij hebben kraamfeest-kaartjes besteld. Waren snel bezorgd, zag er ook goed uit. Helaas waren sommige kaartjes meer naar de rand geprint en ik vind het vreemd dat er zo’n duidelijke reclame aan de geprinte kant staat. Ook is het zeker geen overbodige luxe om een proefdruk te bestellen.. op onze proefdruk stond een deel van de tekst niet op.

Voor de 2de keer naamposters besteld. Met hulp via de app precies gekregen zoals de andere ook zijn.

Snelle levering en goede producten

Leuke originele verhuiskaarten besteld. Snelle levering en goed op de hoogte gebracht via de mail.

Het product is erg goed

De bestelde kaarten kwamen snel en goed verpakt. Het zeuren om het geven van een beoordeling vond ik erg hinderlijk… bijna dagelijks kreeg ik een mail hiervoor.

Het bestellen via website ging lastig.. Sprong steeds weg. Waardoor ik na vele pogingen bijna besloot niet te bestellen.. Toch gedaan.. mooie poster en lijst..

Fantastische service!

Handige site met veel mogelijkheden. Super snelle verzending, stickers van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Top ervaring!!

Zo snel na bestelling ontvangen en schitterende kwaliteit.

Leuk kadoo

Origineel kadoo idee om iemand als peetouder te vragen, houder waar de spullen in komen te staan is goed stevig. Ziet er super leuk uit.

Netjes afgewerkt. Snel bezorgd. Kaartjes zagen er erg goed uit.

Prachtig!

Erg tevreden over het resultaat en kwaliteit. Ga zeker in de toekomst nog eens bestellen

Echt een super website met mooie kaarten voor iedere gelegenheid. Service en kwaliteit zijn super Levering netjes en goed zoals op de website beschreven staat

Geweldig!

Vriendelijke contact, snelle levering ook.

Super mooie kwaliteit en snel geleverd!! Een echte aanrader :)

Top snel service!

Top! Mooie sleutelhanger, en vlotte levering!

Zeer tevreden! Mooie sleutelhanger, en snelle levering!

Fijn

Snel geleverde naamkaartjes van prachtige kwaliteit

Zeer tevreden over de bestelde naamkaartjes!

Mooi! Kwaliteit! En snelle service

Mooie stickers, niet prijzig en kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Volgende dag werden de kaarten al bezorgd en de kwaliteit is mooi.

Snel ontvangen!! Heel mooi!!!

Super mooie kaartjes!

Erg tevreden over het resultaat

Mooie cadeautjes die snel in huis waren!

De cadeautjes die wij besteld hebben, zijn goed ontvangen door onze gasten. Heel leuk, kleine Nutellaatjes met onze namen.

Snelle en fijne levering Goede klantenservice, was een klein foutje gemaakt bij bestelling die we pas paar maanden later zagen met het in elkaar zetten Meteen recht gezet. Top!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.