Geweldig!

Ik heb al aantal zeer geslaagde gepersonaliseerde cadeaus voor een afscheid van een vertrekkende collega besteld, zo leuk en zeer gewaardeerd! Hele leuke betaalbare en originele cadeautjes!

Geweldige service

Baby koffertje met naam besteld, bij aankomst niet helemaal tevreden, gebeld, uiterst vriendelijk geholpen, de volgende dag al een juist koffertje in huis. Super geregeld!

Goed!

Goede kwaliteit goed service als er iets is

Mooie kaart

Een mooie kaart, snel gemaakt en snel geleverd.

Koffertje voldeed precies aan verwachting

Het koffertje dat ik had besteld, voldeed precies aan de verwachting. Binnen 2 dagen had ik de bestelling netjes ontvangen.

Matige kwaliteit

De kwaliteit was niet zoals ik had verwacht.

Alles bespreekbaar

Ik vond het erg makkelijk. De communicatie ook. Ik kon de kaart aanpassen zoals ik wilde. Erg fijn omdat ik het geslacht niet wist. Ik vond het wel jammer dat er geen verschillende tekstvakken waren gemaakt binnenin de kaart. Doordat het één tekstvak was, vond ik het aanpassen moeilijker.

Pakket nog steeds niet geleverd

Verzending 4 oktober, had het 5 oktober nodig voor doop. Stond ook de datum op van 5-10-2024. Helaas bij PostNL nog niets ontvangen volgens track en trace. Mijn eerste en laatste bestelling geweest. Jammer dat ik al heb betaald, heb een ander cadeau gekocht, want ik kan niet met lege handen aankomen natuurlijk.

Snelle levering en hele leuke en mooie spullen!

Snelle levering en hele mooie en leuke labels.

Na het kiezen van het model en selecteren van de foto’s, was het maken van de uitnodiging zo voor elkaar. Wel een proefdruk besteld, zodat we nog een kleine aanpassing konden doen. Ontzettend blij met het resultaat. Kwaliteit van de print en het papier zijn top! Heel veel enthousiaste reacties gekregen.

Mooier dan verwacht, snelle levering.

Makkelijk online te uploaden, product ziet er goed uit en slingers zijn snel geleverd. Top!

Snelle service, goed product.

Het bestelde kaartje voldeed helemaal aan de verwachtingen. De verzendkosten zijn hoog. Dat moet anders kunnen.

Supersnelle verzending, prima communicatie!!

Leuk geboortebord besteld! Mooie kwaliteit, makkelijk te bevestigen! Site met veel verscheidenheid en leuke artikelen. Keurig op de hoogte gehouden per mail over de verzending!!

goed en snel afgehandeld

goed en snel afgehandeld

Leuk om als kadootje weg te geven

Er is niks leukers als een persoonlijk kado te geven. Ik merk dat de ontvangers dan extra blij zijn met het idee dat je extra aan ze gedacht hebt. En dat is natuurlijk ook zo ❤️

Mooie producten, super snel geleverd!

Hartelijk dank voor de mooie selectie aan geboortesuiker. Ik heb me onwijs geamuseerd met alles samen te stellen en het resultaat is perfect. Dank!

Helemaal tevreden!

De service was top, ben goed geholpen en heel tevreden. Echt een aanrader!

Snelle levering. Factuur achteraf ook per mail ontvangen voor evt administratie

Prachtig product en nette snelle levering

Zeer leuk, origineel aanbod. Prachtig verwerkt en snel geleverd!

Goede kwaliteit en snelle service

Zowel al bruidskaarten als geboortekaartjes hier besteld, snelle verzending en goede kwaliteit! Ook qua prijs erg leuk!

Snelle en goede levering, goede service

Voor het hele team leuke grotere etuis besteld met de naam er op van een ieder. Het invoeren per persoon (30 stuks) was even een klusje. Een excel met de namen insturen zou het makkelijker maken. Wel hebben ze er alles aan gedaan het eenvoudig te houden. Zo kon je met 1 druk op de knop makkelijk een kopie van het ontwerp maken, dat scheelt! Na bestelling stond dat het iets langer kon duren maar ik had het echt met 2 dagen, hooguit 3, allemaal bezorgd gekregen. De korting was ik vergeten te verwerken, die werk alsnog terug betaald. Echt fijne service!

Geweldig! En snel levering!

Heb zo vaak bij tadaaz besteld en elke keer snel levering en als naar mijn wensen ! Supper vaker daar bestellen

Mooi resultaat

Ik ben blij dat we de geboortekaartjes en naamlabels voor de doopsuikers helemaal op elkaar kunnen afstemmen. Er lijkt wel een licht kleur verschil tussen ons bestelde proefvaart en naamlabel. Maar enkel als je echt heel goed kijkt. Ik heb ook op andere sites proefkaartjrs besteld. Maar de kwaliteit hier licht toch veel hoger. Met het vlot bestellen van de enveloppn en naamlabels, kon ik al aan de slag met de voorbereidingen. Ik vind het wel echter hele dure levering die je moet bij betalen en dat het daarvoor nog eens enkele dagen duurde. Als onze baby geboren is en de kaartjes dan ook zo lang duren vind ik dat best jammer. Voor die prijs aan verzendkosten.

Prima, fijne correcte communicatie

Jammer genoeg onze bestelling “verloren” gegaan bij Post NL, correct opgelost. De volgende dag hadden we onze bestelling in huis!

Levering precies zoals verwacht!

Snelle & nette levering van het bestelde product. Er zaten zelfs 2 extra geboorte kaartjes bij.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.