Goede service, goede prijs

Goed antwoord op mijn vragen, verder goede prijs en snelle afhandeling.

Hele mooie fietsendrager

De fietsendrager is van prima kwaliteit. Ook hadden wij er nog een uitbreidingsset bij besteld. Alles zit er heel mooi en degelijk uit.

Zeer snelle en accurate levering

Prima service en communicatie

Fietsendrager van prima kwaliteit

Duidelijke informatie over de aangekochte fietsendrager, incl. instructie filmpjes. Snelle levering, geheel vlgs. afspraak.

Gelijk binnen en goed.

Volgende dag binnen goed verpakt en compleet

Goede dakdragers. Snel geleverd.

Aangenaam verrast door de dragers. Eenvoudig de plaatsen, snel geleverd.

Van bestelling tot levering: perfect!

Wij bestelden de opvouwbare dakkoffer. De kop van het artikel geeft aan hoe eea verlopen is.

Alles goed en en snel bezorgd en in een handomdraai gemonteerd.

alles goed geregeld

goed geholpen met een goed advies wat ik moest bestellen. per mail ook een link naar de pagina dat je meteen op het te bestellen onderdeel uitkomt.

Accessoires besteld voor koppelen dakkoffer aan dakrails. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak en goede communicatie.

Goede producten voor een geode prijs

Ik koop al jaren spullen voor mijn auto's bij alles kan mee. Kwaliteit is goed. En word snel geleverd.

zeer goed

zeer goed

Er wordt proactief meegedacht.

Na plaatsing en betaling opgebeld met een aantrekkelijk voorstel waardoor ik voordeliger uit was. Het verschil stond met twee dagen weer op de rekening.

Antwoorden binnen enkele dagen op vragen over producten.

Goed en netjes afgeleverd

Snel bezorgd en duidelijke instructies

Ruime keuze, alles wat je nodig hebt in 1 winkel.

Een compete "vakantieset" gekocht voor de peugeot 5008. Dakdragers, dakkoffer, ophangsysteem en sidestep. Alles supersnel en met goede updates van de bestelling geleverd. Goede en nette materialen met duidelijke handleidingen. Ook de filmpjes op de site hebben geholpen. Al met al een goede keuze geweest.

Hele goede en stevige kwaliteit

Het hondenrek is heel stevig en wordt ook goed bevestigd via de hoofdsteunen van de achterbank. Past goed in mijn auto. Ik had alleen verwacht dat ik (als vrouw) het zelf in de auto zou kunnen monteren - net als het rek van mijn vorige auto - . Maar er moesten eerst nogal wat onderdelen op geschroefd / vastgemaakt worden en de gebruiksaanwijziging is niet in de Nederlandse taal. Dus moest ik er toch een technisch persoon bij halen. Ook is het bijna onmogelijk om het rek aan de hoofdsteunen te monteren met 1 persoon. Je hebt 2 personen nodig om het goed te doen. Maar ... dan heb je ook wat: stabiel, stevig en goed afgewerkt.

Super snelle levering. Makkelijk te bevestigen. Goede prijs. Echte aanrader.

Uitstekende service

Het item bestellen was erg makkelijk met de juiste informatie en goede filter functie. Daardoor kon ik heel snel precies de juiste configuratie dakdraagbeugels bestellen voor mijn auto. Snel geleverd en helemaal compleet geleverd en het instructie filmpje voor de montage is ook heel professioneel en duidelijk.

Prettig contact

Goede service. Na fout van mijn kant hebben hun het opgelost.

Een sleutel van plastic die ene een enveloppe past en 8,95€ kost, Kostte maar liefst 9,95€ aan verzendkosten. Gaat nergens over.

Top product!

Voor mijn auto een Aguri dragerset besteld. Deze passen prima tussen de open dakdragers (af fabriek). Zijn mooi laag! Had nog een vraag via e-mail gesteld kreeg hierop binnen enkele uren een antwoord, dat was dus top!

Goede klanten service

Ik had een paar vragen over de levering en het product. Deze werden snel en kundig beantwoord.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch