Prettige shopervaring

keurige site, vlot tot de beoogde artikelen gekomen, goede site navigatie met een nononsense betaal gemak. Tnx

Levering goed, product matig

Heb hier een nieuwe achterkant gekocht voor mijn Samsung s10e. De levering verliep soepel em het product zat verder goed verpakt. Daar is het bedrijf niet tekort geschoten, echter is de kwaliteit van het product matig. De afbeelding op de website niet overeen met het product. De Prism blue achterkant is donkerder op de website dan in het echt en de letters zijn een andere kleur. Op de afbeelding op de website zijn deze blauw en in het echt zilver. Wat erop duidt dat dit een namaak is. Jammer, met name omdat dit product toch bijna €25 kost. Inmiddels zit die er enkele weken op en zit de cameralens los in de achterkant. Je kan deze een beetje bewegen. Hierdoor begint er stof aan de binnenkant van mijn cameralens te zitten. Zelf heb ik de reparatie grondig aangepakt. De telefoon is ook helemaal schoongemaakt voordat deze achterkant erop zit. Daarnaast sluit de achterkant niet helemaal lekker aan op de telefoon doordat de plakrand niet stevig genoeg lijkt.

Goede ervaring zonder problemen snel geleverd

Waardeloos

Huawei Mate 20 pro screen protector teruggestuurd omdat deze te klein en een zwarte rand had op de site had deze dat niet, met het retourformulier opgestuurd nu al een week geleden niets gehoord. Wat is er aan de hand?

Onvoldoende

Voorgemonteerd iPad Mini 4 Scherm Zwart besteld bij PhoneGigant. Product omschrijving heeft het over niet over hoeven zetten van kleine onderdelen en de enige benodigdheden zijn de reparatie set, maar dan kom je toch bedrogen uit. Extra tape is zeker nodig om het scherm weer goed vast te krijgen, dit is niet meegeleverd of voorbereid. Daarnaast is het overzetten van de homebutton noodzakelijk en praktisch onmogelijk voor de amateur. Tot slot is het scherm zelf zeker geen A+ kwaliteit zoals beschreven. De verlichting is inferieur, zijkanten sterker verlicht dan de kern en er loopt een streep door het scherm. Al met al dus teleurgesteld helaas.

Beleidvol, correct en respect!

***

Zoals het hoort

Verkeerde product maar snel opgelost

Bestelling: 1 accu, 1 rol 4mm dubbelzijdig plakband. Plus: Bestelling werd snel geleverd. UPDATE: Het minpunt hieronder werd gecorrigeerd! Goed gedaan! Min: Er werd 2mm plakband geleverd i.p.v. 4mm. Bericht gestuurd, geen enkele reactie terug. Betaald voor een duurder product dat niet werd geleverd. Worden we niet vrolijk van.

Snelle levering, goed product

Snelle service!

Ik bestelde een nieuwe accu voor mijn MacBook Air. Dankzij de duidelijke omschrijving heb ik vele euro's kunnen besparen door een 'merkloze' accu aan te schaffen, die precies hetzelfde is als het origineel.

top

top

Snel en van goede kwaliteit, geleverd.

Bestelling, goed en snel afgehandeld.

Super snel

Perfect, van bestellen t/m levering en kwaliteit. Een echte aanrader!

Ik ontvang een screenprotector ipv een nieuwe accu voor mijn Macbook

Accu besteld voor mijn macbook uit 2019. Nu heb ik een screenprotector ontvangen waar niet eens op staat voor welk merk of type het is. Omschrijving product; Batterij voor Macbook Air A1932 | 13-inch | 2018 - 2019 | Klantenservice slecht te bereiken (3 uur per dag). Toch maar eens proberen maandag. Update: inmiddels contact gehad met de klantenservice. Inderdaad een fout op de website, en hebben een kortingsbon aangeboden op orginele prijs (99 euro). Helaas valt het dan alsnog buiten mijn budget.

Snelle levering maar autowake functie van smartcover werkt niet

Bestelling en levering zijn prima en snel verlopen. Spijtig genoeg werkt echter de autowake functie van het aangekochte smartcover (ipad air 2, rood smartcover) absoluut niet .

Waardeloos en botte behandeling

Ik had een nieuwe accu voor mijn Mac gekocht en geïnstalleerd. Precies na een jaar en paar dagen deed de accu helemaal niets meer. Ik had het volste vertrouwen dat PhoneGigant mij wel tegemoet zou komen hierin, maar ik kreeg een redelijk bot mailtje dat ik niets van hen hoefde te verwachten. Lijkt mij een gemiste kans om een klant te kunnen winnen. Nooit meer PhoneGigant voor mij en ik raad iedereen af daar te kopen.

Niet bereikbaar...

Bestelling geplaatst maar er lijkt iets fout te zijn gegaan. Ik mail maar ik krijg geen reactie. Ik bel een paar keer maar de telefoon wordt niet aangenomen......

Bestelling correct afgehandeld

Aangezien een aantal items niet op voorraad waren een keurige mail gekregen dat ze het zouden versturen als alles er was. Dit is ook zo uitgevoerd.

De reserve.

Had een lcd scherm besteld en was nog in stock toen ik de dag er na ineens geen stock meer aanwezig was dus wacht ik nu nog altijd achter mijn materiaal.

Geen enkele reactie op mijn meerdere emails

Helaas kan ik geen goede review geven over dit bedrijf door mij zelf een verkeerde tel batterij besteld stuur deze direct in gesloten verpakking retour met retour formulier geef daarop aan welke batterij het wel.moest zijn krijg tevoren dat er 8 euro bij betaald moet worden. Geen probleem maak dit direct over en vervolgens hoor ik niets meer 3 x een email gestuurd geen enkele reactie we zijn nu 4 weken verder tot nu toe niets!

Geen enkele reactie op mijn meerdere emails

super

goede prijs - zeer snelle levering

Snelle levering met benodigde gereedschappen erbij en duidelijke instructie via YouTube

Ipah glass 5 génération

Heel verzorg en mooi ingepakt Top kwaliteit ook ❤️

Goed product

Vandaag besteld is ook morgen in huis

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg