Ik ben zeer tevreden

Na goed overleg is een misverstand prima opgelost.

Zeer snelle reactie op mijn vragen betreffende een door mij besteld produkt.

Alles prima geleverd

Snel opzoeken bestellen en snel leveren

vlotte levering ondanks corona-drukte

Onderdeel vlot te vinden op website. Goede omschrijving bij de artikelen

Teleurgesteld

Voorgemonteerd scherm van de hoogste kwaliteit 99.95 € en achtekantglas big eye besteld. Bij een erkende telefoon specialist de reparatie uit laten voeren: * Schermbeeld draait niet meer mee, uitsluitend 1 stand mogelijk * Achterkantglas zonder logo of enige letters Conclusie: Telefoon ziet er als nieuw uit, werkt niet meer naar behoren. logo's ontbreken. ONVERKOOPBAAR voor de dagwaarde van een originele iphone

Gewoon goed

Hele fijne online winkel

Prettig

Heel goed bedrijf, alles gaat prima met aflevering. Een aanrader !!

Goede opvolging levering

povere kwaliteit

smart cover voor ipad air 2 past perfect maar van mindere kwaliteit dan origineel. Retour verliep zeer vlot en klantenservice reageerde zeer accuraat.

Alleen mijn product is nog steeds niet binnen

Goed product en service

Snelle levering van nieuw iPhone 7 scherm. Veel betere kwaliteit dan fixjeiphone.nl. Als er een volgende keer komt, bestel ik weer hier.

Fantastic

Snel, adequaat en klantgericht

Jammer dat er geen instructie-url meegegeven werd. Na emailtje wel. Maar voor de plaatsing van dit onderdeel in de gsm is de instructie niet nauwkeurig en te snel in vergelijk met die van Fixjeiphone

Bestelling tot op heden nog niet ontvangen.

Pas na de bestelling een mail gekregen dat deze out of stock was en dat ik waarschijnlijk ergens mijn pakketje mag verwachten in december. Er stond spijtig genoeg niet bij in welk jaar!!!

niets ontvangen

na een week nog niets ontvangen ,je wordt steeds vaker genept op internet .

Prima over de ganse lijn

Vlotte levering. Zeer goeie communicatie. Zeer vlugge reactie.

Batterij is zoals origineel. Vervangen ging goed. Dubbelzijdige plakband kit paste niet 100% maar toch voldoende.

Waardeloos ding!

Het was een waardeloos ding! Kon meteen de prullenbak in! Zal niets meer bij jullie bestellen. Helaas blijft dit zo MAAR de afhandeling en oplossen van het probleem verdient een dikke 10!!! Er was een supersnelle reactie en de afhandeling vond ook op de zelfde dag plaats! Dus de afhandeling is Top!

Correct

correct

Helemaal prima

Prima bedrijf, altijd vriendelijk beleefd en hulpvaardig

Onverwacht heel goed.

Al lang geleden was ik bij een telefoonwinkel en die zouden voor mij die speciale Nokia batterij bestellen. Na diverse weken geïnformeerd, maar het kwam door Corona. Weer later: ik ben U niet vergeten, enz enz. Toen zelf maar gaan zoeken en ik vond U. Besteld en een paar dagen later in huis, fantastisch.

Vriendelijk, servicegericht en snel

Ik wist niet dat Phonegigant overgenomen was. In het verleden heb ik veel iPhone onderdelen gekocht bij dit bedrijf. Toen ik belde waarom mijn account niet meer werkte kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de telefoon die mij garandeerde dat de service en snelheid van verzenden als vanouds was. Na het bestellen en ontvangen van mijn eerste bestellingen kan ik dit beamen.

Super en snel

Super blij. Is zoals op de foto en was snel geleverd

Geleverd zoals gevraagd,snelle levering

geweldige mensen

Heel behulpzaam ,vriedelijke mensen en heel goede service

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg