Op voorraad en niet duur

Goede batterij

Levering kan/mag iets sneller zijn.

Maakt het waar

Snel voordelig en goed

Zeer snelle levering

Direct na de bestelling verzonden. We zijn er blij mee

prima service en snelle levering!

de batterij die ik had besteld leek niet zo goed op te laden, per ommegaande werd een nieuwe gestuurd. vriendelijk hulpvaardig en deskundig personeel .chapeau!

Alles naar wens verlopen

Vlotte bestelling en levering Product voldoet aan verwachtingen

Geleverd zoals beloofd.

Heel goed..en positief.

Goede Service, makkelijke telefonische contact , personeel vriendelijke..Bedankt..

Livraison rapide d’un bon produit

Je cherchais désespérément dans le commerce une smartcover pour IPad 9´7 (année 2018, 6eme génération). Je l’ai trouvée sur le site PhoneGigant.nl, en plus à un prix très intéressant. Livraison en 2 jours en Belgique par PostNL, avec un suivi clair et précis.

Goed assortiment, snelle verzending, maar let wel op de prijs

Goed assortiment, waarvan het merendeel op voorraad is en snel geleverd wordt. Prijzen zijn niet altijd even aantrekkelijk dus wel uitkijken.

super

artikel die ik had besteld was defect maar naar dat ik met de klanten service had gebeld werd alles perfect opgelost.

Zonde van de tijd en Geld

bestelling na 3 dagen nog niet verzonden via PNL contact opgenomen via de mail en kreeg ik direct een terug kopeling dat producten niet op voorraad zijn, of zelf niet leverbaar het zou 2 dagen duuren dat ik me geld terug krijg Ben benieuwd !!! Het was een leuke tijd met phonegigant al was het kort, maar ook hier merk ik dat er op verschillende webshops, teveel tijd overheen gaat, voor dat je uiteindelijk waar voor je geld krijgt - Pluspuntjes : direct contact met helpdesk - Minpuntjes: weergaven van voorraad niet juist aangegeven op de site waardoor het lijkt dat je iets besteld hebt waar je op wacht maar nooit aan zal komen - niet binnen 24 uur geleverd - zelf contact opnemen als de bestelling niet goed loopt - duurt gemmideld 2 dagen voor je geld terug hebt Tip: ik zou eerst bellen voor je gaat bestellen

Alle onderdelen op 1 adres te verkrijgen. Levering zoals beloofd.

Prima webshop en klantenservice

Alles top, in eerste instantie verkeerd bestelde artikel zonder problemen retour en geld terug. Ook snel geleverd.

Goed service

Snelle verzending

Snelle verzending en precies wat ik verwacht had.

Zeer vlotte afhandeling.

Vandaag besteld morgen in huis. Perfect product voor een lage prijs

Gewoon goed!

Goede site, uitstekend logistiek proces, zeer ruime keus en de ipad covers zijn precies wat ik er van verwacht had, maar tegen een veel gunstiger prijs.

Probleemloos besteld en verstuurd

Accu voor een wat oudere maar perfect werkende S7. Snel verstuurd, redelijke productie datum accu. Gsm kan weer n jaartje (of wat) dienst doen.

1e digitizer was defect, 2 dagen erna lag al een vervangend exemplaar op de mat. Super service!

Goede online winkel

Snelle verzending en prima lcd

Goed geleverd duidelijke uitleg video

Snelle levering en goed service!

Mijn bestelling was snel binnen en paste goed!

Good service

Very good service, fast delivery and item as described on the website.

Product gekocht

Ik vind prachtig products en ik heb gern probleem

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg