Snelle levering zoals afspraak

Prima dat is wat moet ik zegen goed werk

Goed product en snel geleverd.

De ipad hoes is snel en goed verpakt geleverd en, zo te zien, van goede kwaliteit. Top.

Ik ven geholpen

Ik heb een a+ scherm besteld, kreeg netjes 5 mails met status, verzonden, track en trace, heel netjes allemaal. Het scherm dat ik kreeg werkte opzich goed, maar na langdurig aanstaan liep deze vast. Kan gebeuren, helaas.. Klanten service opgebeld, ben gelijk geholpen, en heb nu wel een goed werkend scherm.

Snel geleverd, goed verpakt

Goed geregeld niks op aan temerken

Tevreden

Super en snel bezorgd

Onderdelen voor mijn zoon zijn huawei pro 30 besteld. Achter scherm en oplaad poort. Alles goed ontvangen en gemonteerd. Werkt weer als nieuw. Dank voor de service.

Snel en goed.

Gewoon snel en goed.

Top geregeld en snel

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.

Goeie klanten service!

Ik kreeg eerst een defect accu op gestuurd voor mijn Mac Book Pro 2017 A1706 en ik was al gelijk teleurgesteld dat ik een defect accu kreeg :( Maar na dat ik klanten service had gebeld hadden zij mijn probleem gelijk op gelost met een andere goeie Accu die het wel perfect deed!! :) Voor losse onderdelen is dit bedrijf een aanrader

Vlug thuisbezorgt en juiste tijdstip.

Je krijgt wat je koopt en op tijd en dat allemaal in zeer degelijke verpakking.

alles vlug ontvangen …

alles vlug en alles ok ontvangen … toppi

Voldoet aan de verwachting

Snelle levering en item voldoet aan de verwachtingen.

Ok

Ok

De bestelling en levering zeer vlot verlopen, een aanrader

Zeer goede en snelle behandeling

Snelle levering. Begrip voor retourzending. Tenslotte snelle afwikkeling.

Snel geleverd en heel reactief bij een probleem

De levering werd snel geleverd, spijtig genoeg kon ik door omstandigheden het scherm niet plaatsen en werd mijn retour in een mum van tijd behandeld.

Prima en snel geleverd

Vrienelijk en behulpzaam personeel . Ter zake kundig .

Goed, met één verbeterpunt

De bestelde accu voor mijn MacBook air werd op tijd geleverd. Verbeterpunt: op de site vond ik geen capaciteit van de accu. Deze blijkt minder te zijn dan de oorsperonkelijke accu, nml 5500 tov 7600. Dat viel me een beetje tegen, maar misschien is de rpijs daar ook wel naar?

Snelle levering, kwaliteit onderdelen is goed

Altijd een goede ervaring met PhoneGigant gehad.

Snel geleverd. MacBook weer gefikst.

Met handige schroevendraaiers

Door verzending was het scherm van de ipad gebarsten waarna ik een mail stuurde met het probleem en na 3dagen had ik al een ander perfect exemplaar! Dank hiervoor

Uitermate tevreden

Ik deed een bestelling maar de levering is nooit toegekomen. 1 Mailtje en de dag nadien werd reeds een nieuw product opgestuurd en afgeleverd. TOP service en heel betrouwbare partner.

Uitstekend bedrijf

Perfect geregeld, snelle levering.

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg