Snelle service, prima product!

Snelle service, prima product!

Goede service en communicatie

Scherm kwam gebroken aan. Kreeg 1 dag later gelijk een vervangend exemplaar opgestuurd voor garantie.

Hoesje tablet snel en goed geleverd

Tablethoes besteld. Keurig geleverd volgens afspraak. Niks op aan te merken

Uitstekende service. Product mooi verpakt. Dus gewoon toppie!

goede ervaring

goed product snel geleverd

Snelle levering en goede service!

Ik ben erg blij met mijn bestellen de service is snel en erg makkelijk te volgen via track and trace

De onderdelen zijn exact dezelfde als originele

Top service!

Voordelig, snelle levering, goede kwaliteit. Zo hoort het! :))

aanschaf is geen probleem

maar als je een mail formulier invult dat je een verkeerde achterkant hebt gekregen word het ineens dood stil

Vragen om voicemail in te spreken bij een vraag, maar bellen niet terug

Had 2 items besteld. simcardhouder werd niet meegeleverd. Direct even gebeld, namen niet op en kreeg voicemail om nr achter te laten. Helaas nooit terug gebeld.

ondanks late levering goede service na dat hiervan melding had gemaakt

prima ervaring

Nog steeds magsafe pasjeshouder niet ontvangen.

Postnl bleef het leveren van mijn brievenbunspakketje maar uitstellen. Prima opgelost door het opnieuw opsturen van mijn bestelling. Dank jullie wel!

Snel en tot nu toe goed

Batterij Galaxy S7 op korte termijn nodig. Hier besteld. Geleverd per postbode binnen twee werkdagen. (Is netjes in huidige omstandigheden) Eerst ruim 12 uur aan lading gehad via extern moederbord om batterijen te laden, daarna gemonteerd. Eerst wat verontrust qua capaciteit, maar dit is redelijk bijgetrokken na meerder malen laden. Tot nu toe tevreden.

Quick delivery, great quality

Received my iPad covers the next day. Really happy with the quality and price

Geweldige service!

Na ontvangst van de goede verpakking met de verkeerde inhoud, werd meteen het bedrag terug gestort. Vlak daarna kwam de goede inhoud. Fijn als er iets mis gaat, dat er zo snel en goed gereageerd wordt.

Highly recommended

Good prices and extremely fast shipping… :)

Top webshop

Altijd snel en correct geleverd. De smart covers voor apple passen goed en gaan lang mee en dat alles voor een hele leuke prijs.

Zeer tevreden. Phonegigant is in mijn ogen een van de beste onderdelen leverancier die je online kunt vinden.

Slecht

Mijn artikel is nog steeds niet geleverd

Makkelijk, overzichtelijk en vlot!

De website is makkelijk en overzichtelijk om te bestellen. Later had ik nog een vraag die heel snel werd opgepakt en beantwoord. Helemaal goed!

“Goede batterij “

Batterij besteld en netjes aangekomen. Tevens hierbij een plaksticker om hem te monteren mee besteld. De batterijsticker had al van zichzelf een plaksticker. Dus los mee bestellen had niet nodig geweest. Kunnen jullie dit bij de batterij vermelden zodat volgende klanten niet hetzelfde meemaken!!! ?

Goede service, niet goed werkende batterij per omgaande vervangen zonder gedoe.

snel en goed en prima geregeld

Ik heb goede ervaringen met PhoneGigant, werken snel en geven goed advies. Het vandaag besteld/betaald voor 18.00 uur is ook morgen bezorgd.

Voldoende maar kan beter

Alles is netjes opgestuurd. Ik wilde een batterij voor mijn iPhone met reparatiekit en stickers. Een setje gaf korting en geen bezorgkosten. Nu waren er geen stickers voorradig waardoor ik geen set kon bestellen en ook nog bezorgkosten had. Het was redelijk geweest als dat laatste was vervallen

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg