Alles naar wens verlopen

Mijn bestelling werd geleverd zoals afgesproken

Snel en goed geleverd en het de Macbook accu past prima. Nu even afwachten of deze ook een mooie levensduur heeft! Ik geniet er nu al van.

Website en levering goed, product waardeloos

Via PhoneGigant een kit besteld om krassen van een kortloge te verwijderen. Het filmpje van polywatch is veelbelovend, maar in de praktijk werkt het voor geen meter. Maar omdat PhoneGigant daar niks aan kan, toch een 9 voor bestelproces en levering.

Prima bedrijf

Door een fout van mij had ik de verkeerde hoes besteld. Deze heb ik teruggestuurd, volgens kreeg ik Keurig eenmail met de vraag waarom het hoesje teruggestuurd was. Na beantwoording heb ik binnen twee werkdagen aankoopbedrag met verzendkosten terug gekregen. Top!

Wat ik bestelde was exact het goede en zeeer snel geleverd!!!!

perfect

snel en efficient

Wacht 2 maanden op mijn bestelling

Op 26 oktober had ik een bestelling geplaatst, kreeg meteen op de dag een mail dat de voorraad niet toereikend was en dat ik het aan het einde van de week het zou ontvangen. Daarna gewacht tot 15 november, bericht gestuurd naar de helpdesk en werd er gezegd dat ze het eerder hadden verwacht te ontvangen. Nu is het al 21 december en ik heb nog steeds niks ontvangen. Bestelling nummer: 30010587 Mvg MT

Snelle verzending, correcte klachten afhandeling.

Bestelling geplaatst voor een nieuwe camera en batterij voor mijn telefoon. Dag later zending ontvangen. Batterij bleek helaas niet geheel aan de verwachtingen te voldoen. Dit is correct afgehandeld door Phonegigant.nl!

zeer goede en correcte service na verkoop

goede prijs/kwaliteit verhouding

Slechte kwaliteit scherm

De levering was prima! Alleen het scherm is van slechte kwaliteit

Beloften niet na komen. Heel slecht

Week geleden heb ik besteld maar nog niet ontvangen Vandaag is 7e dag

Matig

1 x batterij besteld , En 1 x laadprintje. Batterij prima, laadprintje paste niet 1 microstekkertje was niet hetzelfde. Kwam er bij het inbouwen pas achter , printje te beschadigd om terug te sturen.

super

snelle levering makkelijk te instaleren goede kwaliteit

Ik ben teleurgesteld

Sorry maar ik ben zeer ontgoocheld. De installatie instructies werden niet via mail naar mij toe gestuurd zoals bij het pakketje was beloofd. Dat heb ik uiteindelijk gevonden op youtube. Nadat ik de batterij perfect volgens de instructies heb geplaatst is mijn iphone zo dood als een pier. Ik krijg nu via mail het bericht dat het moeilijk is voor onbevoegden om zo een batterij te plaatsen. "Easy Repair Set" klopt dus niet. Ik krijg de batterij gelukkig wel terug betaald.

duidlijk opgegeven type ipad maar de nieuwe hoes past niet.

niet tevreden

Goede prijs en snelle levering

Vervanging van mij iPad Smartcover snel geleverd en voor goede prijs Ook veel keus in kleuren voor de Smartcover

Zeer vlotte aankoop,

Top.

Goede service snelle levering

Snelle levering en service top

Blij dat ik bij phonegigant.nl een beschermhoes gevonden heb voor mijn oude ipad air.

Happy

Vriendelijke en correct

bij vraag komt reactie snel en vriendelijk. Ook zeer behulpzaam. Kwaliteit van Ipad cover is minder. Te duur voor wat het is.

goed kan altijd nog beter

De bestelling was correct en snel geleverd. Enig minpuntje: de oplader voor Apple is geen "origineel" Apple accessoire. Niets mis mee, want het werkt even goed, maar men had dit beter expliciet vermeld op de website.

Matig

Backglass dat ik had besteld ziet er totaal anders uit dan op de foto. Wel enorm goed verder geholpen

Prijs /kwaliteit uitstekend.

Hoes voor IPad besteld . Snelle levering en zeer tevreden over product . Aanrader!

Prima product

Snel verzonden, goede kwaliteit, goed verpakt. En....werkt prima.

Netjes verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

Nieuw scherm en digitizer voor mijn Ipad4 gekocht. Prima kwaliteit en pasvorm.

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg