Correcte verkoop/service!

Geen opmerkingen.

Nice and fast delivery

This is my 3rd order and I like the fast delivery. In general, i have nothing to complain about. But, i ordered an iPhone 8 battery and a pulltab.I am a perfectionist and i would have liked to receive the correct pull tab for the model, and not the regular iPhone 7 battery pull tab.

Vlugge levering.

Vlotte en juiste pen voor mijn GSM Galaxy Note 8.

Prima!!

De hoes van mijn Samsung tab 12,2 inch uit 2014 was behoorlijk versleten. Dus op zoek naar een andere. Nergens te krijgen, achterhaald model. Ik kwam tenslotte uit bij phonegigant. Die konden mij een passende hoes leveren. Geen originele Samsung hoes ,maar een deugdelijke imitatie voor slechts 14,95 en 2,90 verzendkosten. Dat maar gedaan, hooguit ben ik weinig geld kwijt als het niet past of gezien negatieve reacties niet geleverd wordt. Nou gisteren besteld en vandaag geleverd, gewoon prima!!! Ik kan de phonegigant daarom alleen maar aanbevelen.

De redders van mijn mobiel!

Het laadje van mijn simkaart was afgebroken op vrijdag, overal was het meer dan een week verzendtijd, totdat ik het juiste onderdeel vond bij PhoneGigant! Ze verstuurde het nog dezelfde dag en hierdoor kreeg ik het onderdeel zaterdag netjes verpakt binnen en was ik gelukkig maar 1 dag onbereikbaar! Ook geven ze updates over hoe het met je bestelling gaat, heel fijn! Al met al dus zeker een aanbeveling wat mij betreft!

Gewoon goed

Na in winkels gezocht te hebben vond ik de batterij voor mijn gsm bij Phonegigant, besteld en op beloofde tijd geleverd. Dat noem ik een prima afhandeling.

Goed en snel

Achterkant besteld van Samsung en 2 dagen later in de bus voor een mooie prijs.

Heel goed geholpen. Mijn complimenten!

Na transportsschade van het display voor mijn mobiele telefoon snel een nieuwe toegestuurd gekregen. Alles gemonteerd, werkt weer prima!

Ruime keuze, lange levertijd

Ik bestelde een hoesje voor een oud iPad-model. Alles prima, behalve levertijd van meer dan een week, terwijl het product aangeduid stond als "in voorraad".

goed spul, op tijd

ik had een schermpje nodig voor mn galaxy s8, en wat gereedschap. alles geleverd op tijd en binnen no time is mijn trouwe telefoon weer up en running

Uitstekend ga zo door!!

super

snelle klantenservice die je echt vooruit helpt. Topervaring

Goede dienst na-verkoop

Goede oplossing geboden na een probleem met het bestelde product!

Altijd goed geregeld.

Snelle levering en goede service!

Aankoop snel geleverd, maar retour gestuurd ivm aanschaf nieuw apparaat. Vlotte retourafhandeling en terugstorting. Erg tevreden.

Helder en duidelijk, snelle levering

Snelle en nette aflevering

Na telefonisch kontakt besteld en snel afgeleverd

Lichte teleurstelling: niet dag na bestelling geleverd

Product prima maar, zie hierboven

Prima, snel geleverd

Hoes voor iPad gekocht en deze was van een prima kwaliteit. Voor weinig geld ook nog. Levering was snel.

Top!!!

Goed en netjes

Als mijn bestelling eerder geleverd was had ik 5 sterren gegeven.

Prijs kwaliteit is goed

Had alleen betere info willen krijgen betreft levering, en op welk moment.

snelle levering en goede kwaliteit

Prijs kwaliteit een aanrader !

Prima! Besteld en de volgende dag thuis bezorgd

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg