Perfect!

Snel geleverd , mooie prijs, goed verpakt... wat wil je nog meer?!

Prima lood, keurig en snel afgeleverd!

prima producten, duidelijke site en snelle levering

Na een lange zoektocht naar plaklood kwam ik uiteindelijk terecht bij Lood.nu, die een prachtig plaklood product aanbieden. Even bestellen en de volgende dag wordt het geleverd, Top

Prima artikel

Snel op kunnen halen. Geen problemen.

Goede prijs kwaliteit Doen wat ze beloven

Snelle accurate levering.

Topservice

De info op de website kan beter maar na 1 telefoontje werd alles heel goed opgelost. Topservice!

Ruime keuze, perfecte levering

Vlotte levering van kwaliteitsgoederen

Bestelling liep als een trein. NS zou jaloers zijn.

Bestel procedure via internet heel simpel. Heel goed is dat je kon aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen.

Goede prijs & fijne communicatie

Producten zijn zoals verwacht. Zwaar... Volgens mij de goedkoopste prijs, veel keuze in afmetingen en goede bezorging

Conform afspraak!

Gewoon zoals het hoort. Net en eerlijk zaken doen. Ik vind dat prettig.

netjes op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs !

netjes op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs !

super lood

snelle levering en prima product

Keurig

Goed product, scherpe prijs, snelle levering

Zeer correct geleverd

Bestelling geplaatst en twee dagen later al geleverd.

Eerste bestelling ok, tweede bestelling niet ok.

Nog geen aanbeveling. Ik wacht nog steeds op mijn tweede bestelling. Zou binnen de 3 dagen toekomen. Zending was op 2 juni toegekomen bij jullie. De eerste bestelling had ik 2 dagen later.--> was een dikke ok. Mvg.,

Correcte afhandeling!!!

Scherpe prijs en netjes aan huis geleverd!

100 % bereidwilligheid

Alles in coronatijd goed geregeld. Het lood werd zelfs door twee mederwerkers in mijn bus gelegd

Snelle levering en goed verpakt.

Redelijk tevreden

-Materiaalkwaliteit in orde -Ondanks mij verzoek géén opdrachtbevestiging mogen ontvangen -Materiaal is op het verkeerde adres afgeleverd!

Snelle levering, goed product.

De volgende dag bezorgd, snelle levering, niet te duur.

Perfect geregeld

Order geleverd volgens afspraak Goede communicatie

Prima goed en betrouwbaar bedrijf.

Ik bestelde via de internetsite lood bij lood nu. De volgende dag had ik heetloop in huis. Ze hebben een goede internetsite en snelle levering . Ik beveel dit bedrijf zeker aan daarom heb ik ze ook 5 sterren gegeven.

goede winkel

snelle levering en een goede website

Pieter Zeemanweg 121

3316 GZ Dordrecht

Over AGS - Lood.nu

Lood.nu is de online groothandel van AGS Products BV uit Dordrecht volledig gespecialiseerd in lood en lood gerelateerde producten. Wij verkopen alles wat van lood is tegen de meest actuele dagprijs van lood. Van enkele rollen bladlood tot volle pallets ballastlood. Uit eigen voorraad van altijd meer dan 100.000 kg lood.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.