Snel en degelijk

Snel geleverd correct product = dakrand snel hersteld dus...

Topservice

Goed meegedacht om de levering over de grens te krijgen op een aanvaardbare termijn owv de Corona maatregelen. Goed product, makkelijk te snijden (1 mm dik) kleeft perfect op de deur

Netjes geleverd en er wordt oplossingsgericht gedacht.

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ik heb twee rollen lood besteld maar die werden niet tegelijk geleverd. Mijn indruk was dat er een rol te weinig geleverd werd. Op mijn mail werd snel en netjes gereageerd. Afijn een dag later kwam de tweede rol en was het probleem opgelost.

Snelle levering, zeer schoon lood geleverd gekregen.

Snel geleverd, prima verpakt. Mooi en schoon lood om vis lood van te maken

Prima product en prima service.

Prima product en prima service

Duidelijke website, gecertificeerd lood, snelle levering.

Goed spul, ook specifiek gereedschap tegen redelijke prijzen. Bij aflevering, de hele partij keurig in de garage gezet, top!

Goed product en snelle levering

prima, snelle service en levering

Prima.

Altijd een zeer snelle levering en een goede site

Snelle levering.

Zeer tevreden met de snelle bezorging

Top materiaal, snelle levering

Goedkoopste lood leverancier die ik kon vinden, toch super kwaliteit en zeer snel geleverd. Zal zeker weer bestellen

Zeer goed Snelle levering

Heel vriendelijk aan de telefoon heel behulpzaam en dag later had ik mijn bestelling.

Snelle levering!

Redelijke prijs!

Snel en goede kwaliteit

Al vaker besteld. Duidelijke website, snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke webwinkel

Snelle levertijden en overzichtelijke site

TOP!! Overzichtelijke site en snelle levering.

Product makkelijk gevonden op de site, vervolgens supersnelle levering.

Prima levering, prima produkt

Prima snelle levering, prima produkt

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Goed product.

Doet waarvoor het dient.

elke x hetzelfde

ze leveren zo snel mogelijk,maar letten niet op of er je een andere datum voor levering is ingesteld. ik ben niet altijd thuis. ze komen het zonder bescherming brengen ook in de regen. lood kan ook oxideren ivm solderen en patineren van lood .

Goed en snel

Snel geleverd.

Product snel geleverd

Het door mij bestelde product werd snel geleverd tegen een gunstige prijs.

topproduct en supper snelle levering

Hoeft geen verdere uitleg.

Pieter Zeemanweg 121

3316 GZ Dordrecht

Over AGS - Lood.nu

Lood.nu is de online groothandel van AGS Products BV uit Dordrecht volledig gespecialiseerd in lood en lood gerelateerde producten. Wij verkopen alles wat van lood is tegen de meest actuele dagprijs van lood. Van enkele rollen bladlood tot volle pallets ballastlood. Uit eigen voorraad van altijd meer dan 100.000 kg lood.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.