Snel en correct

Snel en correct, echter niet op de gevraagde datum.

Aanrader

Snelle service en vlotte communicatie. Dankuwel!

alles naar wens

snelle levering, goed product

Ptima

Netjes via de mail bevestiging en op de hoogte gehouden waar de bestelling was en wanneer het zou komen

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product, geen verzendkosten

Prima product en snelle levering

perfect

geen opmerkingen / snel en correct

tevreden, snelle en correcte levering, marktconforme prijzen

Duidelijke site mooie prijs bij grote afname.

Snelle levering .

Zeer tevreden over ontvangen product. Volgende keer zullen we zeker weer bij Lood.nu bestellen.

goede en snelle levering

prima leverancier, leverdatum wazig

De kwaliteit van de bestelling is 100% in orde. de afgesproken leverdatum werd niet gerespecteerd.

Perfecte service

Perfecte service

Top snel en juist.

Goede service.

Prima service en snelle levering. Mooi verpakt in meerdere pakketten zodat het enigszins handelbaar blijft

Goede prijs, snelle levering!

Heel vlot en goed geprijsd

Duidelijke informatie, vlotte levering.

Goede service, product juist geleverd

prima, sneller geleverd als verwacht

prima, sneller geleverd als verwacht

Goed bereikbaar en doen wat zij beloven.

Verkeerd product besteld. Werd gelijk aangepast en verstuurd. Retour sturen van verkeerd product werd snel opgepakt door het toesturen van een verzendlabel waardoor het retour zenden een stuk makkelijker werd.

Wat ze zeggen leveren ze ook

Snel geleverd prima prijs

Overzichtelijk website met goede prijs kwaliteit verhouding voor het tinsoldeer dat wij hebben gekocht. Levering volgende dag.

u besteld en lood snelt voordat ik er wat mee ga doen had ik het al in huis

ik moet nog aan de slag en zit nog in de doos maar het zal zeker wel goed gaan komen

Snel en goed

Snelle levering goed product.

Pieter Zeemanweg 121

3316 GZ Dordrecht

Over AGS - Lood.nu

Lood.nu is de online groothandel van AGS Products BV uit Dordrecht volledig gespecialiseerd in lood en lood gerelateerde producten. Wij verkopen alles wat van lood is tegen de meest actuele dagprijs van lood. Van enkele rollen bladlood tot volle pallets ballastlood. Uit eigen voorraad van altijd meer dan 100.000 kg lood.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.