Pluspunten

Klantvriendelijk ! Zeer snelle levering ! Prima verpakt !

Pluspunten

Pluspunten

Attent , goede communicatie , snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en prima service

Pluspunten

Gewoon prima.

Geen.

Pluspunten

Overzichtelijk Correcte levering Grote keuze Afmetingen die elders moeilijk te vinden zijn

Direct overzicht zender waar de levering zich bevindt, deden dit wel direct opvraag via mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering op tijd

Belachelijk dat een vrouw een rol lood van wel 50 kilo alleen zonder transportwagentje of steekkarretje moet afleveren. Dit is door de ARBO verboden en ik moest helpen met mijn LIESBREUK waaraan ik nog geopereerd moet worden. !!

Pluspunten

Het lood is zoals beschreven op de site en levering ook prima!

Pluspunten

Komen afspraak na.

Pluspunten

2 rollen lood besteld. Waren netjes de volgende dag binnen en kon ik gelijk mee aan de slag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering tegen redelijke prijs.

Ik had 3,3 meter ribbel lood nodig maar helaas kon dit niet op maat besteld worden waardoor ik 2 rollen moest bestellen van 3 meter en ik nu dus 2,7 met over heb

Pluspunten

Vlotte afhandeling en snelle levering.

Pluspunten

Voor mij een onbekend bedrijf, maar heeft mijn bestelling snel en netjes afgeleverd

Pluspunten

juiste materialen snel geleverd

Pluspunten

Netjes te woord gestaan toen de betaling via de website even mis ging (kan gebeuren). Binnen vijf minuten een link ontvangen waarin de bestelling die ik geplaatst had weer keurig terug in het winkelwagentje stond. De tweede keer ging het goed. Snel verwerkt en de volgende dag al in huis.

Geen verbeterpunten, maar ik geef nooit vijf sterren. Dan gaat de scherpte eraf ;-)

Pluspunten

Alles

Pluspunten

alles prima geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie en goed product

levering was er nog niet toen enquête er al was

Pluspunten

snelle, goede service !!

n.v.t.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop. Bestelling en levering prima verlopen. Goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Blijf zo alert.

Pluspunten

perfecte levering

geen

Pluspunten

Precies zoals verwacht

Pluspunten

prima, snelle levering.

Pieter Zeemanweg 121

3316 GZ Dordrecht

Over AGS - Lood.nu

Lood.nu is de online groothandel van AGS Products BV uit Dordrecht volledig gespecialiseerd in lood en lood gerelateerde producten. Wij verkopen alles wat van lood is tegen de meest actuele dagprijs van lood. Van enkele rollen bladlood tot volle pallets ballastlood. Uit eigen voorraad van altijd meer dan 100.000 kg lood.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.