Snelle en correcte afhandeling.

Duidelijke site. goed en overzichtelijk ingedeeld. Het lood was precies wat ik gevraagd had en het was goed verpakt.

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik had twee rollen 15x300 cm besteld. 1 rol was evenwel 20x300 cm, maar was ook bruikbaar. Ik opende de doos pas een week na levering, wanneer ik het materiaal effectief kon plaatsen bij mooi droog weer. Het laat zich makkelijk plooien. Mooie afwerking.

Was iets vergeten te bestellen: was geen probleem om na te sturen.

snelle levering, product zoals verwacht

x

simpel online besteld, prijs valt mee, snel geleverd,

simpel online besteld, prijs valt mee, snel geleverd,

Bestelling correct en super snel geleverd.

Mooi product goed verpakt

Zoals gewenst product ontvangen.

Perfect geleverd. Helder webshop

Hoe makkelijk kan een bestelling zijn.

Goed bedrijf, prettig contact, snelle levering, goed product

Goed bedrijf, prettig contact en goede afspraken te maken over snelle levering, welke nagekomen worden. Product wordt met eigen vervoer bezorgd. roduct is van prima kwaliteit.

Had eerder al positieve ervaring met Lood.nu, net als onlangs. Is zeker aan te raden

Wat prijs, kwaliteit en levering van de door mij bestelde produkten betreft: voldeden ruimschoots aan datgene wat ik ervan verwachtte

Snelle service, zeer goede prijzen

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goed in de prijs en levering

Ik ben heel tevreden.

Ik kreeg wat ik verwachtte, snelle levering en goede kwaliteit.

Topservice

Goede prijs snelle levering, echte aanrader

Prima product, snelle levering.

Mijn bestelde lood is correct en snel geleverd.

Perfecte en snelle service

Mensen die meedenken, snel leveren en zelfs met spoed leveren als er een foutje gemaakt blijkt te zijn. Ook prima prijzen en een fijne en prettige leverancier.

Goed, perfecte artikel, snel verzonden

Lang gezocht naar bepaald artikel in juiste grootte, hier was het voorradig. Wel wat veel, maar voorlopig dan ook weer genoeg om verder te kunnen. Verzending en zendvolging ging snel en goed.

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering

Heb reeds meerde keren via deze website besteld. Afhandeling steeds correct en snel.

Prachtig lood en snelle leverings

Aardige man die het kwam brengen. Kwaliteit top en sterke prijs kwaliteit verhouding. Maar

Besteld bladlood geleverd op opgegeven datum

Tevreden

Een goed assortiment eenvoudig te bestellen en snel geleverd! Volgende keer weer!

Snel en adequaat. Prettig zaken te doen.

Vlotte levering, goed materiaal

Niks te wensen, zag er allemaal prima uit.

Perfecte service!

Snelle levering, we hadden de verkeerde maat roostertje maar dit werd uitstekend opgelost. Goede uitleg en mailwisseling, fijne communicatie.

Goede service snelle levering

Goed is goed

Pieter Zeemanweg 121

3316 GZ Dordrecht

Over AGS - Lood.nu

Lood.nu is de online groothandel van AGS Products BV uit Dordrecht volledig gespecialiseerd in lood en lood gerelateerde producten. Wij verkopen alles wat van lood is tegen de meest actuele dagprijs van lood. Van enkele rollen bladlood tot volle pallets ballastlood. Uit eigen voorraad van altijd meer dan 100.000 kg lood.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.