Super!!

Alles keurig netjes verzorgd vanaf het eerste moment! Snel mailcontact, houden zich aan de afspraak en het eten is supermakkelijk klaar te maken en smaakt bovendien overheerlijk!! Goed concept en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat er geen aparte dingen bij besteld kunnen worden ( zoals bijvoorbeeld extra gehaktballetjes) wat eerder wel mogelijk was.

Grandioos!

Het is zeer goed georganiseerd! Vooral natuurlijk het eten was zeer goed. Wij bestelde voor 46 personen het vlees-vis buffet. Het was ruim voldoende. Iedereen was uiterst tevreden over de presentatie en de kwaliteit. De bezorging is bijzonder goed geregeld. De tijd voor de levering van het buffet wordt vooraf duidelijk en op tijd aangegeven, voor het ophalen idem dito. Wanneer alles is gebracht, krijg je een email, wanneer alles is opgehaald ook. De bezorgers, en ophalers zijn zeer attent en vriendelijk.

Alles was gewoon PERFEKT !!!

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. De levering en het ophalen was op tijd en vriendelijk. Kortom: Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.

Super geregeld! Duidelijk! En lekker en voldoende!

Zo fijn. Alles duidelijk aangeven. Ook allergieen is geen probleem Duidelijke bezorg en afhaal tijden. En heeel belangrijk lekker en vokdoende te eten! Bedankt weer!

Hele goede service

Het eten was erg goed en ik vond de service van dit bedrijf geweldig!! Alles werd precies op tijd geleverd en als je een vraag had werd er gelijk gereageerd Dus erg goed.

Wat een feest!!!

Wat een als de buffettenboer is geweest!! Heerlijk van de kruidenboter tot en met het brood, salades,vis, vlees, aardappel gratin, rijst, groentens en de overheerlijke toetjes in een prachtig mooi glaasje!!! Onze kerst is begonnen en de buffettenboer mag de volgende keer komen!! Chapeau Buffettenboer. Groetjes van Hélène

Geweldige service en heerlijk eten top

Namens de woongemeenschap met soms moeilijke eters ,Grote complimenten ,en ook de vegetarische eters ,iedereen heeft gesmuld .En het was een feestje. Bedankt voor jullie inzet en de goede service. Complimenten aan de koks

altijd super goed

Al jaren bestellen we bbq, stamppot en ook een luxe buffet . Alles is altijd top geregeld.

heerlijke gegeten en duidelijke communicatie

We hadden een stampotjes buffet besteld voor ons eindejaarsfeest. Het smaakte heerlijk en het was vers! De communicatie was helder en we wisten door sms en mail precies wanneer het werd afgeleverd en opgehaald. Dit verliep prettig en zoals afgesproken. Dus onze complimenten aan het gehele buffetten team voor de complete verzorging.

Gewoon geweldig service goed, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Top top top

Goede service lekker eten. Alles prima geregeld. Jullie zijn toppers. Bedankt namens 40 gasten.

Was weer perfect en lekker

geweldig

Fantastische nette service alles wordt netjes neer gezet het eten was meer dan voldoende en super lekker al mijn collega's hebben zitten smullen en steeds weer op scheppen door het geweldige eten was de sfeer super relaxed iedereen heeft genoten.

voldoet aan de verwachting

eerste pluspunt dat de afgesproken tijden worden na gekomen . bezorger was vriendelijk en behulpzaam . eten was prima van smaak en ruim voldoende . teven was er een grote afwisseling is de salades . zeker voor herhaling vatbaar

Van begin tot einde TOP!

Ik had al gehoopt dat ik de mogelijkheid kreeg om een review te schrijven. Het was de eerste keer voor onze school om zo'n groot diner te organiseren. Vanaf het eerste contact had ik direct een goed gevoel bij de Buffetten Boer. * er werd op mails ontzettend snel gereageerd. * er volgenden meerdere mails van mijn kant met vragen die telkens vlot werd beantwoord. Niet één keer het gevoel gehad dat ik een zeurende klant was. * de levering was fantastisch op tijd. * geleverd door Max, een zeer vriendelijke jongeman. Hij stelde zich zelfs nestjes voor. Waar zie je dat vandaag de dag nog. Een prima visite kaartje voor jullie bedrijf. * Het ophalen verliep volgens afspraak. * tussentijd via berichtjes goed op de hoogte gehouden. Was het dan helemaal perfect? Nee, een klein puntje van aandacht: We hadden 70 keer een halal buffet besteld en één van de salades bevatte blokjes ham. Maar voor de rest zeer goed verzorgd en krijgen jullie deze review van een zeer tevreden klant. Tineke Meints ISK Roelof van Echten College Hoogeveen

Uitstekend verzorgd!

Wij hebben eten besteld voor ons kerstfeestje op het werk. Het eten was heerlijk, goed verzorgd en de communicatie was top! Al met al zeer tevreden!!

Helemaal top!

Het eten was heerlijk en voldoende. Communicatie per mail prima, bezorging perfect en alles netjes neergezet en een goede uitleg.

Goed voorbereid,heerlijk gegeten bezorging goed op tijd,en netjes verpakt,gaan we zeker vaker doen.

Heerlijk!

Smakelijk eten, positieve reacties van ons gezelschap ontvangen. Alles was op, goed teken! Goed geregeld, fijne bezorging.

De oudjes hebben weer genoten van het heerlijke buffet En zij verheugen zich nu al op het paas buffet Tot de paasbestelling Hartelijke groet Emmy

Heerlijk en goed geregeld

Bestellen was online prima te doen. Bij vragen snel antwoord en goed mee gedacht. Eten was een gok want nog nooit van de Buffettenboer gehoord. Maar alles was erg lekker. Zag er goed uit en er was voldoende van alles. Enige tip bij de salades van de allergieën zou een dressing wel fijn geweest zijn. Voor de rest top geregeld inclusief het brengen en ophalen.

Mede door het verzorgde kerstbuffet hebben cliënten de avond van hun leven gehad!

Hoe organiseer je een kerstbuffet voor mensen met een verstandelijke beperking? Door het verzorgen van het kerstbuffet door jullie heb ik de stress en onrust op de woonlocatie weten te voorkomen wat maakt dat alle cliënten hebben genoten van het uitgebreide kerstbuffet. Jullie service was wederom top! Het mailcontact om de bestelling te plaatsen, het afleveren van het buffet, het ophalen van de spullen en alle overige communicatie verliep zo goed dat wij zeker in de toekomst gebruik zullen blijven maken van jullie service. Wat is er mooier dan cliënten zien genieten.... Daar doen we het voor! Dank je wel, ook namens onze cliënten!!

FANTASTISCH!!!

Buffet besteld voor de kerstborrel, meer dan genoeg eten, voor ieder wat wils. Het wordt op tijd bezorgd en alles wordt weer netjes opgehaald.

Ik eb al meerdere ervaringen met jullie bedrijf zowel het buffet ,als barbecue is altijd top geregeld vr. Gr. Jan de jong

Heerlijk eten, slechte organisatie.

Afspraak voor brengen tussen 9 en 10. Niets ontvangen, Zelf gebeld chauffeur was niet op komen dagen, uiteindelijk 11.15 buffet ontvangen. Heb dus geen zekerheid dat geleverd wordt volgens afspraak. Ook zeer onaardige telefoniste.

Super fantastisch Italiaans buffet gehad voor 22 personen

Sms en mails zijn duidelijk ... Precies op tijd geleverd ..makkelijke uitleg hoe op te warmen .... alles word erbij geleverd borden bestekl servetten enz ... heerlijk eten en zeker genoeg

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken