Goed verzorgd

Alles is tot in de details goed verzorgd, gerechten zijn goed van smaak en voldoende

Wij hadden de keuze is reuze buffet. Zeer lekker en voldoende keuze. Voor ieder wat wils. Echt een aanrader. Alles wordt bezorgt en ook weer opgehaald.

Voor het eerst besteld bij de buffettenboer. Heel goed geregeld, track en tracé om te kijken wanneer het geleverd wordt. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Iedereen (12 personen) heeft ervan genoten.

was lekker we hebben onze buik vol gegeten

Het was heel lekker en hebben allemaal onze buik vol dank je wel

Na diverse e mailtjes over de vooruitgang buffet netjes en mooi optijd geleverd.buffet was geweldig en keurig verzorgd en alles ruim voldoende.Adres van de buffetboer meerdere malen moeten uitdelen.zeer aan te bevelen.

gewoon perfect

Had nog nooit van de buffettenboer gehoord via internet kwam ik op de site terecht Heb de site bekeken en de variatie in buffetten sprak me wel aan. Andere sites bekeken waar je buffetten kon bestellen maar ik kwam toch steeds bij de buffettenboer uit. Deze sprak me toch het meeste aan. Het was een gok had nog nooit iemand gesproken die bij de buffettenboer iets besteld had. Toen heb ik het luxebuffet besteld voor zestien personen. Je wordt goed geïnformeerd wat betreft levering en bezorging. Het buffet was gewoon perfect, uitstekend. Er was voldoende en iedereen was er over te spreken. Echt een aanrader. Buffettenboer bedankt voor de goede zorgen en uitstekend buffet. We zullen hier zeker nogmaals gebruik van maken.

Genoeg eten en super lekker

Op de afgesproken tijd alles netjes bezorgd door een vriendelijke nette jongeman

De recensies liegen niet.

Het bezorgen werkt top, de smaak is zeer goed en de hoeveelheid prima de luxe. Ook de toetjes waren een verrassend goede ervaring en gingen met graagte op. Voor herhaling zeker vatbaar.

Perfect voor herhaling vatbaar.

De bewoners vonden het warm en koud buffet heerlijk.Het was heel netjes verpakt en met duidelijke uitleg voor het serveren.

Een zeer smakelijk diner zonder zorgen

De service was erg goed, het eten was heerlijk en mijn gasten waren erg tevreden.

Te lekker!

Gemiddeld 3x per jaar maken we gebruik van de service van de Buffettenboer/BBQboer en het valt NOOIT tegen. Communicatie: perfect. Bezorgen en ophalen: perfect. Variatie en smaak: perfect. We kunnen geen betere beoordeling verzinnen. Kortom: sinds een aantal jaar trouwe klant van een betrouwbare cateraar.

Geweldig wat een lekker eten

De service was prima En onze gasten waren vol lof over het eten En het was voldoende Het is zeker een aanrader

Uitstekend verzorgd, en zeer smaakvol

Het geheel was zeer smakelijk en zag er ook uitstekend uit. Werd allemaal in koelboxen gebracht met borden en bestek. Was ook voldoende en zeer aan te raden.. 1 minpuntje. De borden waren van het formaat ontbijtbord, dat is minder handig. Gewoon grotere borden zouden fijner zijn.

Echt in hoofdletters: GEWELDIG

Keuze genoeg dus zitten te dubben wat we gingen kiezen. Bestelling ging makkelijk en snel geregeld. Toch wel beetje spannend maar recencies waren allemaal goed. Wij hadden een klein feestje omdat we 12,5 jaar getrouwd zijn en we wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Brengservice heel vriendelijk, vroeger dan gepland, goede uitleg. Eten is door iedereen heel goed bevonden. Heel veel keus, heerlijk en meer dan genoeg. Het buffet heeft ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke avond hebben gehad. Op naar het volgende feestje.

Erg goed en lekker gegeten

Wij hebben met ca. 30 personen erg genoten op onze jaarlijkse vrijwilligers avond van Buurtvereniging Plattenburg, je zou denken met zo’n aantal zal er best iemand war negatief zijn over het eten maar wij hebben alleen positieve dingen gehoord over het eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk buffet!

Makkelijke snelle levering, heerlijk gegeten en fijn dat de afwas gedaan wordt.

fantastisch heel lekker eten

het eten wordt heel hygiënisch gebracht op de afgesproken tijd in gesealde bakken alles zit erbij borden bestek en zelfs servetten ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van t eten

GEWELDIG1

Communicatie was zeer duidelijk. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Prijs, kwaliteit verhouding uitstekend.

Goed geregeld en lekker eten!

Vanaf het begin prettig contact gehad. Na levering de tijd gehanteerd die aanbevolen werd om het eten warm te maken. Binnen deze tijd was het ook heerlijk warm. De gasten waren het er allen over eens dat het heerlijk eten was en ruim voldoende. Op naar een volgende bestelling!

Hallo Mijn familie was zo verrast Het was heerlijk Veel mensen door gegeven Mijn zoon gaat zelfs bij jullie bestellen In april ga ik weer een buffet bestellen Deze heb ik nog niet besteld, ivm hoeveel Heel erg bedankt voor de goede verzorging Gr dinie Westerman

Meer dan genoeg eten en alles goed van smaak.

Super!! heerlijk en super geregeld!

Veel keuze in het assortiment, uiteindelijk keuze gemaakt, en de bestelling geplaatst, helaas hebben we zelf een fout gemaakt in het vastleggen van de datum, hierover mail gestuurd, en dit werd gelukkig zonder gedoe gelijk opgelost! Op de afgesproken datum werd het netjes aan huis bezorgd, werd uitleg gegeven over hoe het werkt. Die avond HEERLIJK gegeten, en wat een keuze! Alles was echt heel goed en lekker. Daarna vuile vaat in krat verzameld, en volgens afspraak werd alles weer netjes opgehaald, hier ook duidelijk te volgen wanneer dit zou zijn, bij het afleveren werd al verteld waar we het konden neerzetten als we niet thuis zouden zijn. Echt een super ervaring! Enig minpuntje is de extra bezorgkosten voor onze woonplaats in Zeeland, maar de goede en lekkere service maakt dit allemaal goed.

Uitstekend buffet voor zakelijke bijeenkomsten

Het prettige bij deze buffetten is dat er goed rekening gehouden kan worden met mensen met allergieën. Hiermee kan iedereen genieten van het buffet.

Goed verzorgd en heerlijk eten

Prima geregeld met bezorgen en ophalen. Veel variatie, hoeveelheid en heerlijk van smaak! Echt een aanrader!

Geweldig!!!

Alles was keurig geregeld, bezorgtijd, levering brander potjes bestek en borden en meer dan genoeg om te eten. perfecte service ook met ophalen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken