Een goed en lekker verzorgd buffet

We hebben genoten van een heerlijk buffet. Goede instructies erbij hoe op te warmen en goede communicatie rondom halen en brengen van het buffet.

Top! Lekker en goed verzorgd.

Goede communicatie over levering. Uitstekende prijskwaliteit verhouding. Ruimvoldoende en voor ieder wat wils. Was tweede keer dat we hebben besteld en zeker niet de laatste keer.

Heerlijk en goed verzorgd een avond Italië in Nederland.

Op tijd geleverd en goede uitleg. Heerlijke gerechten . De avond heb ik georganiseerd voor mijn 70e verjaardag en, mede door het, lekkere eten waren wij allemaal even met vakantie. De kachel goed hoog zetten zorgde ook nog voor een warm gevoel. Ik kan iedereen dit buffet aanraden!!!!

Makkelijk & lekker

Alles er op en er aan en de porties zijn zker voldoende, niets te kort. Makkelijk bestellen, leveren en ophalen alles super duidelijk. Voor wat je krijgt ook prima prijs, aanrader!

dik tevreden

Zowel op 1 februari als op 8 februari heb ik buffetten ( luxe-buffet ) besteld bij de Buffettenboer. Van te voren onzeker over een goede afloop. Ik kende het bedrijf niet en de bedrijfsnaam "Buffettenboer" nodigde voor mij niet echt uit. Toch gekozen voor het bedrijf omdat de web-side uitvoerig weergaf hetgeen we konden verwachten zowel aan warme als aan koude gerechten. Achteraf bleek het een goede keuze. Zowel de warme als de koude gerechten waren van hoog niveau. Mijn gasten lieten hier duidelijk van blijken. Het was bovendien ruimschoots voldoende. Ook de goede service wil ik niet onvermeld laten. Zowel de telefonische als mail contacten verliepen in een vriendelijke sfeer en werden gemaakte afspraken nagekomen. Ook de levering verliep vlotjes zowel qua afgesproken tijdstippen als de plezierige bejegening jegens mij van het dienstdoende personeel. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Alles tiptop verzorgd, heerlijk gegeten, voor elk wat wils!

Zelfs voor de hele jonge kinderen was er iets lekkers bij! En de volwassenen en vooral de pubers hebben zich flink tegoed gedaan.

Helemaal tevreden

Ik heb besloten de buffetten Boer te nemen voor mijn verjaardag feestje. Ik zelf en alle gasten waren helemaal tevreden van lekkere en vole smaak gerechten. Ik geef buffetten Boer maximaal cijfer voor alles. Het was eerste keer maar zeker niet laatste.

Helemaal geweldig

Voor mij is het de tweede keer dat ik gebruik maak van deze diensten. Als de eerste keer niet goed geweest was, had ik natuurlijk nooit een tweede keer gebruik gemaakt. Het eten is ruim voldoende en het smaakt geweldig. Voor mij komt er vast ook een derde keer. Geweldig om iedere gast tevreden te zien eten.

Was de eerste keer maar geweldig, werd zelfs half uur eerder geleverd. En eten was meer dan zat kan denk ik zelfs wel minder. Maar waren wel oudere personen maar alles was even lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij hadden het vis/vlees buffet en zijn zeer tevreden. Het eten werd in de ochtend gebracht in gekoelde boxen. Het buffet opwarmen was erg simpel en er was meer dan genoeg eten voor iedereen. We kregen veel complimenten over het eten, zowel hoe het smaakte als de variatie. Kort om, een echte aanrader!

Groots en smaakvol!

Alles werd keurig op tijd bezorgd. Na het klaarzetten met de gerechten was het geheel een plaatje. De gasten en wij waren enthousiast. Op naar het volgende buffet of de bbq!

Heerlijk gegeten en top verzorgd

Absoluut een aanrader. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en het was wederom weer allemaal erg lekker en uitstekend verzorgd.

Een hele fijne Winterse eet ervaring

Wie is er niet gek op Hollandse stamppot? Bij de Buffetten Boer bestel ik de heerlijkste stamppotten gecombineerd met gehaktballen, worst en oma's stoofpot. Helemaal compleet. Conclusie: het was weer fijn en vooral lekker. Veel complimenten gekregen (voor jullie dus). Is dan alles goed? Nou twee puntjes. Ik kreeg de stamppot om kwart over 4 aangeleverd, rijkelijk laat. En, de opwarmtijd van met name de stamppotten is veel langer dan de overige producten. Met 3 branders duurde het toch ruim 2 uur en dat is langer dan op de instructie staat. Volgend jaar weer !

Heerlijk eten. Alles zit erbij. Je hoeft het alleen maar warm te maken. Super!!

Uitstekend verzorgd buffet met veel keus

Goed verzorgd. Ruime keus. Voldoende te eten Compleet met bestek en dergelijke. Verse stokbrood Prima!

Prima!!!

Alles in orde en volgens afspraak. Eten bijzonder lekker, veel complimenten voor gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Het was de eerste keer dat wij een buffet lieten komen en zagen goede review staan dus hebben hier voor gekozen alles verliep goed en op tijd het is echt een aanrader om hier te bestellen

SuperdeSuperdeSuper!!!!!!!!!

Zeer goede en duidelijke communicatie. Fantastisch en ruim voldoende eten en veel variatie. Duidelijke info over terug ophalen. Ook een zeer vriendelijke bezorger. Ook heel fijn dat alles gewoon terug en ongewassen in de prima boxen kan. Echt ontzorgen dit.

Uitstekend!

Duidelijke communicatie van begin tot eind. Eten gevarieerd en voortreffelijk ! Hoeveelheid ruim voldoende. Voor iedere feest aan te bevelen!

Goede eerste ervaring, die zeker niet de laatste zal zijn.

Zeer goede communicatie over bestelling en bezorging van het buffet. Keurige service, zowel telefonisch als door bezorger van het buffet. Bovenal heerlijk en voldoende aanbod. Met name ook de gasten die genoten van het vegetarisch buffet waren zeer lovend.

Super geregeld

Alle onze familie en vrienden waren super tevreden over de kwaliteit van het eten. Kortom het was heerlijk! Meer dan voldoende en de keuze was reuze. Alles netjes op tijd bezorgd en de volgende dag voor 8.00 uur alle attributen weer opgehaald. Tip voor de Buffetten Boer: kaartjes bij de gerechten wat het allemaal is.

Eerst wat huiverig, eerst betalen en wat krijg je dan? Na 3 emails, wanneer het geleverd zou worden iets enthousiaster. Na leverin: wouw Op afgesproken tijd geleverd, vriendelijke chauffeur Het buffer meer als genoeg en van uitstekende kwaliteit. Zelfs mijn uiterst kritische zoons waren lovende en dat wil wat zeggen. Keurig de rest weer opgehaald. Zal zeker weer een buffet bestellen. Nel Groenewoud

Een en al lof!

Wij hebben het Italiaanse en Amerikaanse buffet besteld. Het eten was heerlijk en er was ruim voldoende en gevarieerd. Het opwarmen is makkelijk te regelen. De levering en het ophalen was ook heel goed geregeld. Meerdere malen (prive en zakelijk) al iets besteld bij de barbecue- en buffettenboer en dit was zeker niet de laatste keer. Echt een aanrader!

Het was super, ontzettend lekker en alles naar wens geregeld

Dit was mijn eerste keer dat ik van de Buffettenboer gebruik heb gemaakt en vind het jammer dat ik het adres niet eerder heb gevonden. Het was geweldig. Alles wordt keurig geregeld zoals extra herinnering om het aantal personen nog te wijzigen indien nodig. De levering en het ophalen netjes op de aangeven tijden en dat de afwas wordt gedaan. Ik had het "De keuze is reuze" buffet. En dat was het. Iedereen was zeer tevreden en het was ontzettend lekker. Er was voldoende en iedereen was zéér tevreden en enthousiast over de grote verscheiden aan soorten vlees en salades. Echt een AANRADER voor iedereen die iets goeds op tafel wil zetten voor de genode gasten. Samengevat: Super, geweldig lekker, veel keuzes en netjes verzorgd. Dus mensen: Iets te vieren. Ga dan naar de BUFETTENBOER en al je gasten gaan meer dan tevreden naar huis. Hartelijke groet, Hans Pape

Prijs kwaliteit was goed, verzorging en berichtgeving heel goed.

Jammer dat niet alle warme gerechten niet tegelijk in de warmhoud bakken konden. Beenham was uitstekend, jammer dat de honing-mostert dressing alleen bovenop lag waardoor er geen dressing was voor de andere lagen. Groente was minimaal.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken