Alles piekfijn voor elkaar

Alles piekfijn voor elkaar

Voldoende, lekker, compleet en goede service

Makkelijk te bestellen en compleet met servies geleverd. Het eten was voldoende, gevarieerd en lekker. Wij hadden gekozen voor een Italiaans buffet.

1e keer buffet besteld bij de buffetten boer, na herhaaldelijk telefonisch contact. Bedrijf is klantgericht en klantvriendelijk. Gemaakte afspraken allemaal correct en binnen de afgesproken tijd nagekomen, top! Eten, in mijn geval buffet "voor elk wat wils" was ruim voldoende en smaakte prima.

Uitstekende service en gerechten

Het bestelproces verliep prima. Halen en brengen werd netjes gemeld via sms en mail en de genoemde tijden klopte prima. Het eten smaakte prima en was ruim voldoende voor het aantal personen. Ook dieetwensen worden prima verwerkt. Zeker een aanrader! Uiteraard toch wat verbeterpunten. Er zat brood tussen wat afgebakken moest worden. Dit was vooraf niet bekend en er was geen oven beschikbaar. Hoewel je de afwas niet hoeft te doen, ben je toch nog wel even bezig met het verwijderen van alle etensresten van het servies en de warmhoud schalen.

Gemakkelijk en erg lekker

Het stamppot buffet werd in de ochtend gebracht, inclusief borden en bestek. Er werd netjes uitgelegd hoe een en ander werkte met warm maken; 's-avonds hebben we genoten van een heerlijk buffet!!

Het was een heerlijk, makkelijk en compleet buffet

Het gemak die jullie geven door het bezorgen en plaatsen van het buffet ontzorgt en het eten is heerlijk en ruim voldoende.

Geweldig super buffet.

Het is optijd bezorgt. Alles goed uitglegt. Mijn gasten waren zeer tevreden. Het eten was smakelijk en ruim voldoende. Ik zou iedereen aanraden om dit ook eens te proberen. Voor mij zit er zeker een volgende keer in.

Prima eten en uitstekende service

Het eten was kwalitatief goed, en de service uitstekend. Op mijn verzoek is het in de achtertuin bezorgd, dat was geen enkel probleem. Gewoon heel prettig!

Alles was vanaf het bestellen, het bezorgen, tot en met de gerechten , welke heerlijk waren, en het weer ophalen van alles was perfect.

Heerlijk

Geachte We zijn heel tevreden met uw stampotten buffet. Goed verzorgd, voldoende, gevarieerd en zeer smakelijk. Ook de vegetarische gerechten en de glutenvrije maaltijd waren perfect. Het totaal plaatje en de verzorging van de tafel en de afspraken zijn goed tot zeer groet. Ik zal iedereen aanraden, als ze een buffet te doen het bij Buffettenboer zouden moeten doen. Met groet Ria koops

Verwachtingen overtroffen

Eat en geweldige service en enorm goed buffet, onze gasten geven genoten en alles was even smaakvol, zeer veel complimenten ontvangen, dank jullie wel! Ook de service van de bezorgers, de verzorging van alles wat nodig was, tot in detail was alles aanwezig! Tot de volgende!

Grandioos goed

Voor de tweede keer hebben wij gebruikt gemaakt van jullie buffet. Het opwarmen ging makkelijk en binnen twee uur konden wij heerlijk gaan genieten. Onze gasten waren zeer enthousiast over de kwaliteit en de hoeveelheid van het eten. Wederom alle complimenten voor jullie team. Van communictie tot afleveren, ophalen, kwaliteit, alles is TOP geregeld. Wij komen zeker weer een keer bij jullie terug.

Perfecte catering

Alles tot in de puntjes verzorgd. Heerljjk en ruim voldoende

Waren goed op tijd en het eten was top.

Was lekker eten . Ook de vegetarische gerechten waren echt lekker.

Het was verrassend veel en verschrikkelijk lekker dit maakte mijn feestje top!!!!

Van het afleveren tot het ophalen van de vuile afwas was super goed geregeld. Het eten was grandioos!!

Kreeg alleen maar complimenten over het eten

Makkelijk bestellen online . Je wordt op de hoogte gehouden door de chauffeur. Alles werd geïnstalleerd. Hoefde alleen maar brood te snijden

Goede kwaliteit, voldoende in hoeveelheid

Super bedrijf, goede voor informatie hoelaat er bezorgd word en ook weer keurig tegen bericht, hoelaat alles weer word opgehaald.

Top! Keurig verzorgd van bestellen tot het nuttigen van ons buffet !!

Zeer goed verzorgd en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!! Ook de samenstelling van het menu was/is over nagedacht en van hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader!!!

Heerlijk

Het was een heerlijk buffet en alles was goed geregeld.

Het viel ons tegen.

Te vroeg gebracht en aangestoken, waardoor schotels er niet appetijtelijk meer uitzagen. De vis was daardoor ook uitgedroogd. Te weing saus bij de vis. Het brood was niet knapperig. De hoeveelheid was ruim voldoende. Tip: lever er kaartjes met de gerechten bij.

Met een buffet van de bufettenboer zit je in de top!

We wilden een buffet voor zes personen. Het is duidelijk dat met zo’n klein aantal personen de keuze moeilijk is, maar bij jullie was dit wel mogelijk. We zijn geweldig verrast door dit boerenbuffet, zowel door de smakelijke gerechten als door de hoeveelheid. Verder is de bezorging en ook de afhandeling super geregeld. Wij bevelen jullie bedrijf iedereen aan. Echt we willen nooit meer anders!! Topklasse.

Ogen dicht, proeven, en dan in gedachten terug zijn in Italie.

Wat heeft iedereen genoten van het Italiaanse buffet wat we hebben besteld voor mijn moeders 86ste verjaardag. Pure smaken en voor elk wat wils. Zelfs gebakken aardappeltjes mét italiaanse kruiden en kip in n romig sausje voor degene die geen pastafan is. Van jong tot oud heeft zitten smullen en er was genoeg voor iedereen!

Helemaal top!

Wij bestellen hier al jaren voor ons jaarlijkse afdelingsbarbecue/buffet. Levering is altijd op tijd en in orde, het eten is heerlijk en compleet en alles wordt de volgende dag weer opgehaald. Geen afwas of andere zorgen. Echt perfect!

Zeker voor herhaling vatbaar

We hadden buffet voor 100 personen en werkelijk iedereen vond het geweldig lekker. Ook de service kon niet beter. Top gedaan bedankt

Alles ok

Erg goed