Heerlijk buffet

Het was heel lekker en goed verzorgd. Er mocht wel wat meer rijst of aardappel bij, dat was wel heel snel op. Sauzen en salades was veel te veel

Snel, gemakkelijk en lekker!

Bestellen en aanpassen van het buffet is heel erg gemakkelijk. Daarnaast is de levering heel duidelijk (zelfs te volgen met track-en-trace) en werd deze vriendelijk bezorgd. Na een korte uitleg en tevens een goede uitleg op papier is het buffet eenvoudig klaar te maken. Het eten was fantastisch, koude en warme gerechten sloten mooi op elkaar aan. Het eten was erg lekker, goed op smaak en ook niet te ver doorgekookte (wat ik zelf wel prettig vind). Naar mijn persoonlijke mening (/gewenning) mochten er iets meer groenten in de warme gerechten worden verwerkt. Voor wat betreft het ophalen van het buffet en de borden etc: dit was net zo makkelijk als het ontvangen van het buffet. De ophaler was ook vriendelijk en vroeg hoe we het hadden gehad, complimenten. Van begin tot eind een top ervaring en genoten van een erg lekker buffet! Top!

Prima verzorgd

Alles was keurig op tijd en verzorgd. Heel smakelijk en genoeg voor aantal personen. We hadden het nu voor de 2e keer en wederom was het weer prima. Volgende dag weer precies op aangegeven tijd opgehaald. Alles is prima verlopen

Vlees/vis buffet was super. Alle bijgeleverde gerechten waren heerlijk. De gasten hebben het bord diverse keren vol geschept. Super service. Duidelijke tijdsaanduiding voor het bezorgen van het buffet. Dat geldt ook voor het ophalen. Denk je er over om een buffet te regelen? Zoek niet verder en bestel. Echt de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Geen geouwehoer, kies voor de buffettenboer

-Een feest voor 70 man die allemaal blijven eten -Dan worden de hapjes er één van passen en meten -De een is vega, de ander stopt alles in de mond - dan rijst bij mij de vraag: hoe brei ik dit allemaal rond? - de beste keuze is de service van een catering - voor ieder wat wils een altijd naar de zin - maar met welke catering ga je in zee - neem ik er één of toch twee? - vergelijkingen op internet gaf niet het gewenste resultaat; - de één reageerden niet, de ander was zo ontzettend duur dat het nergens meer over gaat - uiteindelijk kwam ik terug op het vertrouwde nest - en is de buffettenboer gewoon de best - door diversiteit in elke buffetvorm - is de keuze hierdoor enorm - alles is helder en duidelijk, in schrift en woord - en krijg je altijd dat wat je wilt, zoals het hoort -Wil je service, een prima prijs/kwaliteit verhouding zonder geouwehoer - kies voor de buffettenboer!

Gied en lekker eten

Prima buffetten

ook onze gasten waren zeer tevreden met de aangeboden maaltijd

Je wilt dat de gasten met een grote mate van tevredenheid terugkijken op het feestje, waaronder de maaltijd een belangrijk onderdeel is. Dat is zeer gelukt. Dank daar voor en dus voor herhaling vatbaar. Ook het brengen en ophalen werd keurig verzorgd.

de Buffetten Boer

.en de buffetten zijn goed verzorgd en over heerlijk. De Buffettenboer een echte aanrader. Ze zijn stipt correct

Professionele levering en uitstekende kwaliteit

Afgelopen weekend een luxe buffet met enkele Halal en Vega erbij besteld. Super goede service; berichtjes vooraf over levertijd, goede uitleg bij levering en alles mooi verpakt èn goed gelabeld. De kwaliteit was uitstekend en er was ruim voldoende voor iedereen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Tips voor het brood: dit moet nog wel even in de oven worden afgebakken om het lekker te maken Tips voor De Buffetten Boer: misschien een idee om kaartjes/stickers mee te leveren zodat je die bij de schalen kunt plaatsen om te laten zien wat er in zit? Wij hebben nu zelf kartonnetjes gemaakt.

TOP

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Er was voldoende voor het aantal personen. Klantenservice prima, bezorging keurig!

Heerlijk

Prima communicatie Alles was lekker en voldoende Mooie complimenten gehad Keurig breng en ophaalservice

Van A tot en met Z Top geregeld!

Buffet voor een feestje. Eerste contact via mail goed en snel. Buffet keuze is groot en fijn. Buffet besteld en contact daarna ook super en duidelijk. Mail met tijdstip bezorging. Bezorging heel goed met een uitleg van buffet. Daarna mail met ophaal tijdstip. Van A tot Z een super service. Zouden het zeker aanbevelen want het is ook nog eens super lekker en meer dan genoeg! Super bedankt wij hebben ervan genoten!

Op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur We kregen goede uitleg. Het eten zag er goed uit en smaakte voortreffelijk. Onze 25 jarige trouwdag was hiermee helemaal af.

De keuze is reuze!

De gasten en wij waren erg tevreden en vonden het eten heel lekker.

Alles was prima, van bestellen t/m het ophalen van de vuile vaat.

Tja, wat moet ik nog toevoegen? Misschien een verklaring van de 9,5 die geef. Dat is omdat het àltijd beter kan.

Het eten was heerlijk en ruim voldoende!

Het was een heerlijk buffet, de gasten waren dik tevreden en er zijn er zelfs die het ook gaan bestellen.

Goede service eten, wordt op tijd geleverd, en onze gasten vinden, het heerlijk wat we bij jullie bestellen, al meerdere buffetten laten verzorgen door jullie, er is alleen 1 punt en dat is dat we nu voor de zoveelste keer ontbijtbordjes kregen, voor onze avond eten, terwijl we , de allereerste keer, een diner bord hadden, dus dat zouden we wel passender vinden bij avond eten, maar al het eten is heel verzorgt en smaakt goed

Dit was geweldig.

Was een super ervaring. Je miet altijd maar afwachten of je smaak papillen dit kunnen waarderen. Maar wat was het lekker,en echt genoeg. En ook zo fijn dat mensen met allergieën ook zo lekker mee kunnen eten,niet na hoeven te denken of ze t op kunnen scheppen. Met één woord SUPER!

Voor de vierde keer op een rij, alweer super.

Voor de vierde keer een buffet besteld en weer prima van kwaliteit en service. Daar komt bij dat de buffetten boer zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Fantastisch!

Perfect geregeld! Het eten was lekker en alles werd er netjes bij bezorgd. Ik zou het zeker aanraden. Wij gingen voor de keuze is reuze, die was uitgebreid en genoeg keus voor iedereen.

Heerlijk eten en tot in de puntjes verzorgd!

We hebben voor de eerste keer bij de Buffettenboer besteld. En dat is heel goed bevallen. We hadden het Luxe Buffet besteld voor 21 mensen. Alles werd op de gewenste dag netjes geleverd in koelboxen samen met bestek, opscheplepels, servetten en borden en 3 chafing dishes met brandpotjes.Uitleg gekregen over hoe en wat. 2 uur van tevoren de brandpotjes aangestoken in de met water gevulde dishes. Af en toe roeren en men kon gaan genieten van het buffet. We hadden een groep met de leeftijd tussen 1 en 87 jaar, en er was voor iedereen wat wils. Er was ook meer dan genoeg! Alles was vers en heerlijk bereid! We hebben met zijn allen heerlijk gegeten. Men was zo tevreden dat ze erover denken om ook bij de Buffettenboer te bestellen. Ik heb gezegd vooral doen! Dikke pluim!!

Heel veel vlees

Veel vlees echter salades lijken wel veel op elkaar. Het gebruik van rode bieten of een salade met bonen zou iets meer variatie geven.

Heerlijk gegeten!

Echt super geregeld en heerlijk gegeten.

Goede service en kwaliteit

Buffet keurig gekoeld en op tijd aangeleverd. Voldoende eten en materialen. Goede kwaliteit. Ander aflever- en ophaal-adres was géén probleem.

Compleet verzorgd en heerlijk eten

Buffet gehad met het buurtfeest. Iedereen vond het het heerlijk. Dik tevreden en zeker voor herhaling vatbaar

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken