Geweldig !

Het was heerlijk! Lekker mals vlees, goede smaak en ruim voldoende.

15 genietende mensen met een smile op hun gezicht, dat het eten fantastisch was.

Max de bezorger is echt een Topper. Het was een fantastische diner. We hebben het besteld om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En ze zo zien genieten van het smaakvolle eten is gewoon een Tien waard. En een compliment aan de mensen die het hebben klaargemaakt.

De buffettenboer verzorgt buffetten om je vingers bij af te likken!

Het buffet werd , goed verpakt, keurig op het vermelde tijdstip afgeleverd. De bezorger gaf duidelijke uitleg hoe de schotels op te warmen. De porties waren zeer ruim en ontzettend lekker. Kortom: een aanrader!!!

Goed geregeld.

Wij waren ontzettend tevreden over het eten. Was heerlijk en goed verzorgd.

Smakelijk en heel goed verzorgd.

Lof voor logistieke proces en het kwalitatief goede eten. Ruime porties. Duidelijke communicatie, betrouwbare levering. Top!

Alles was fantastisch

Wij zijn een senioren vereniging met best wel kritische leden, maar over dit buffet was geen enkele wanklank!

Geweldig! Een echte aanrader!

Eten altijd goed de prijs is ook betaalbaar en de service is ook top! Geweldig dus! Aanrader!

Super lekker eten!

Het was lekker en niet te zout zoals wel eens gebeurd. Alles volgens afspraak keurig geregeld. Goed voor een geslaagd feestje.

Echt heerlijk en geweldige service

Het werd thuis gebracht en nog een keer persoonlijk uitgelegd. Het boerenbuffet was heerlijk, goed van kwaliteit en meer dan genoeg voor iedereen.

Heerlijk en snel geregeld!

Mijn 40e verjaardag gezellig thuis gevierd met een gevarieerd en vers buffet. Het was heerlijk! Tegenover het bezoek net gedaan alsof we zelf gekookt hadden natuurlijk. Sorry buffettenboer! Bij deze alsnog de credits ;-)

Alles ging geheel volgens afspraak en het buffet zag er verzorgd uit. De duimen van het gezelschap gingen omhoog en dat zegt veel !!!!

Gemakkelijk & lekker

In een handomdraai een lekker buffet op tafel! Wat een service: zelfs de vaat hoef je niet te doen! De gerechten waren lekker. Het vlees goed mals. Alleen de mosterdsaus bij de beenham had wat dikker gekund. Communicatie per mail over levertijden en ophaalservice was prettig. En wat een topper: zelf een allergeenvrije variant van het buffet zonder meerpijs, netjes apart geserveerd.

Zag er goed verzorgd uit, het eten was heerlijk

Alleen maar complimenten gehad over het eten. Het was perfect verzorgd, en het zag er allemaal goed uit. Het was een geslaagd feestje!

Geweldig!

Dankzij jullie goede zorgen hebben wij een fantastisch feestje gehad met een heerlijk buffet. Onze gasten hebben genoten en waren vol lof over de heerlijke gerechten. De porties zijn ruim voldoende. Ook de breng en haal service is top geregeld en de chauffeurs zijn erg vriendelijk. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de bezorging. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Alweer een een zeer tevreden klant erbij.

Onze eerste ervaring met De Buffetten Boer. De communicatie en het buffet waren geweldig. Iedereen heeft genoten van het eten en de porties waren ruim voldoende. Dus bij een volgende gelegenheid weten wij waar we terecht kunnen. Bedankt dat jullie alles waar gemaakt hebben wat je had beloofd.

Heerlijk eten

Eten was heerlijk, haal en brengservice was top geregeld. Porties wel wat weinig voor de grote eters.

uitstekend

was weer heerlijk

Prima verzorgd weer!

Alles mooi op tijd bezorgd en was weer goed verzorgd!

Ik heb al meerdere keren van jullie gebruik gemaakt , deze keer vierde ik m 80 jaar ,met vrienden , familie met z,n 18e waren wij en genoten door iedereen met vr. Gr Jan de jong

van bestellen tot ophalen een dikke tien!

Grote complimenten voor hoe het allemaal geregeld is, de hygiëne, de transparantie gedurende het hele proces en niet te vergeten: het lekkere en gevarieerde eten. Iedereen op ons feest was enthousiast over het buffet. wij weten zeker dat we vaker gebruik hiervan gaan maken en zijn erg benieuwd naar de barbecue boer. ;-)

Lekker en meer dan genoeg

Lekker eten en alles gebracht en opgehaald werkt perfect.

Voor herhaling vatbar

we zitten met 8 dames in activiteiten commisie. En ik was aan de beurt om het eten voor een Italiaanse avond te organiseren voor ca 70 leden Dat viel niet mee overal prijzig todat ik de buffetenboer tegen kwam op internet Het was super lekker eten ruim voldoende veel complimenten en jullie service is top vriendelijk meneer die het klaarzetten in een woord TOP !!!

Uitstekend verzorgd. Alles keurig afgeleverd en weer opgehaald. Je krijgt van te voren een mail met de tijden, duidelijke communicatie. Eten was voortreffelijk, viel goed in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Een 5 sterrenhotel buffet op locatie in de Luthersekerk van Edam, zo zou Luther het gewild hebben.

Correcte service, vriendelijk personeel, alles heel compleet, uitstekende kwaliteit eten. Heerlijke toetjes.

Veel lof van de gasten wordt wel eens herhaald

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken