Geweldig!

Het komt zelden voor dat ik voor een review niet minstens een paar suggesties voor verbetering heb. Maar toch is dat nu het geval. Alles was perfect, vanaf de eerste bestelling, tot aan het ophalen van het materiaal. Ook de tussentijdse updates mbt levering waren spot on.

Het eten was heerlijk en genoeg. Fijn dat alles zo duidelijk wordt gecommuniceerd via de mail en instructies op papier. Wij hebben ervan genoten. Ga zo door. Mvg Elly

Goede service. Alles klopt gewoon.

De service was heel goed. Via de mail werd alles goed gecommuniceerd. Het eten was ook heerlijk , en het was gewoon fijn dat je niks hoefde af te wassen. Zo hadden we een relaxed feestje.

Gemaakte afspraken werden nagekomen

Eten was top en ruim voldoende wij gaan in de toekomst meer gebruik van jullie maken

In 1 woord top

Dag van te voren krijg je tijd vak van een uur wanneer ze komen bezorgen. Waren er gelijk. Helemaal top. Alles was goed en netjes verpakt, en werd keurig uitgelegd. Ook zat er nog info papier bij. En zelfs aansteker. Alles was tot in de puntjes verzorgd, en het eten was top en genoeg qua hoeveelheid. Toetjes waren ook fantastisch. Wij bestellen zekers weer! Wij hadden het stamppot buffet.

Matig

Positief: het buffet wordt goed verzorgd geleverd. Alles zit erbij en is snel op te zetten. Ook na het eten ben je zo klaar want je hoeft de afwas ook niet te doen. Alles wordt de eerstvolgende werkdag weer opgehaald. Negatief: de kwaliteit van het eten is niet heel goed. De zalm was bijvoorbeeld extreem gaar en hierna weer ingevroren geweest (denk ik). Het resultaat was harde, droge zalm die totaal niet meer naar zalm smaakte, maar wel vissig op de manier die niet lekker is. Het brood zou vers afgebakken zijn, maar wordt gevaccumeerd geleverd, waardoor het taai was geworden. Om dit lekker te krijgen moet het dus absoluut nog weer afgebakken worden in de oven. Op zich niet erg, maar op de website wordt het gepresenteerd als vers en direct consumeerbaar en dit is gewoon niet het geval. Verder was de kwaliteit van het eten ook niet heel geweldig, met een hoog kant en klaar gehalte. Uiteraard is dit echter ook een kwestie van smaak, en hierover valt helaas niet te twisten. Conslusie: voor het gemak, doen! Voor lekker eten, zoek een lokale cateraar op en doe zelf je afwas. Scheelt je waarschijnlijk ook op nog een goede bom duiten

In een woord alles top geleverd .En komt afspraken precies na top.

Super alles geregeld en goede communicatie

Bij de buffettenboer besteld daar ik een etentje van de fotoclub had en het eten voortreffelijk was. Besteld voor ons 40 jarig huwelijk. In 1 woord geweldig eten en genoeg voor allemaal. Alles op tijd in huis zodat we ruim van tevoren ons eten konden opwarmen. Alles was super schoon en netjes verpakt in thermoboxen met koelelementen. Bedankt voor alles en voor herhaling vatbaar.

Allemaal Toppertjes bij de Buffetten Boer !

Windkracht 5, regen en hagelbuien tegen het raam, wat smaken de stampotten van de Buffetten Boer dan extra lekker !

Zoals altijd geweldig!!!

En weer hebben jullie er nieuwe klanten bij. Zoals altijd spreken we vol lof over jullie service en het lekkere eten en weer hadden wij niet overdreven. We hebben genoten en mijn vriendinnen gaan zeker gebruik maken van jullie buffetten. Dankjewel weer!

Heerlijk buffet met goede uitleg.

Fantastisch geregeld

Wij hadden het "van alles wat" buffet besteld en was super! Meer dan voldoende voor iedereen. De bezorging en ophalen van de (vuile) afwas was ook prima geregeld. Vooraf berichten met tijdsindicaties ontvangen en klopten precies. Iedereen heeft heerlijk gegeten en was vol complimenten. Echt een aanrader!

Heerlijk ontzorgd. met een uitgebreid buffet

Wij hebben genoten van het zeer uitgebreidde buffet. Waren aangenaam verrast door de kwaliteit van het gebodene. Het was ruim voldoende voor 6 personen. Alles was keurig meegeleverd als belooft. Instructies waren duidelijk. Ook heel fijn ontzorgd van de afwas. Voor herhaling vatbaar!

Het was weer heerlijk en goed verzorgd. Top

Heerlijk eten

Top geleverd ook optyd Het buffet was voortreffelijk Voor iedereen een ruime keuze Gewoon top. Voor herhaling vatbaar

Lekker eten duidelijke uitleg

perfect

Je word goed op de hoogte gehouden d.m.v mail. De bezorgtijd word goed doorgegeven en alles word netjes tot in huis bezorgd. Het eten is gewoon perfect.Het is makkelijk klaar te maken d.m.v warmhoudbakken die verwarmd worden door gelbranders zelfs de aanstekers worden meegeleverd. Kortom gewoon fantastisch.

Meer dan goed geregeld en verzorgd

Makelijk te bestellen en komt afspraken goed na. Bezorger vriendelijk en behulpzaam. Legt alles xorgvuldig uit. Top bedrijf.

uitstekend

het eten vonden mijn gasten erg lekker. uitstekende kwaliteit.

Heerlijk eten, perfect voor elkaar!

Duidelijke communicatie, betaalbaar, en lekker. Echt een aanrader! Graag tot de volgende keer.

Verzorgd,smakelijk voldoende vlees van goeie kwaliteit en lekker mals. Groentegerechten ook precies goed. Het vegetarische ook goed in de smaak gevallen.ook de jeugd heeft gesmuld. Het is echt voor herhaling vatbaar.

Buffet om je vingers bij af te likken (en de borden schoon)!

Wat een feestje! Eerst werden we al blij van de soepele communicatie en stipte bezorging – alsof ze een geheime missie uitvoerden. Maar toen kwam het eten... Wauw! Voor 16 personen, inclusief 2 allergeen-vrije maaltijden (die ook zonder allergieën heerlijk waren, maar dat verklappen we niet). Alles was tiptop geregeld en smaakte zo goed dat er bijna ruzie ontstond om de laatste hapjes. ;)Dit buffet verdient een staande ovatie (en een herhaling).

Super goed en heerlijk eten

Het eten was goed bereid, was meer dan genoeg Ook duidelijke beschrijving van warm maken Ook bezorger netjes gedaan om volgens plan onder veranda neer te zetten Zekers voor herhaling vatbaar

Humm dat was lekker.

Wij hebben als gezin genoten van het heerlijke buffet. Ruim voldoende. Wat ook zo fijn was dat we geen afwas hadden en zodoende snel met pakjesavond konden beginnen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken