Goed geregeld met bezorgen en ophalen. Lekker eten , echt genoeg voor iedereen en lekker

Nette service, voldoende eten

Nette service, voldoende eten.

Al heb je in eten nog niet zoveel zin, een buffet bij de buffettenboer gaat er altijd wel in!

Er brak paniek uit... Drie weken voor de start van een heerlijk weekend weg... Zelf eten maken doen we maar niet Want daarin hebben we toch altijd pech... De rollade zag er zo mooi uit Nog voordat ie ging in de oven... Maar zwart kwam ie er weer uit Dat wil je toch niet geloven.. Dan maar een salade om de pijn te verzachten Daar kan toch niks mis mee gaan.. Valt ie net voor de tafel uit mijn handen Dat zou je toch echt niet verwachten! Dus nee, we gaan maar niet zelf koken Maar wat doen we dan? Chinees halen of iets bij de frituur Maar niet iedereen vind dat lekker Of het is ons veel te duur Maar toen vond ik op internet Een bedrijf met allerlei buffetten Nou ik kan je vertellen Daar wilde ik mijn geld wel op zetten Voor iedereen wat wils Dit kon toch niet missen Dit scheelt veel discussie En uiteindelijk wellicht ook ergernissen En nu naderhand Wat een fantastische keuze is dit geweest Heerlijk eten, vis en vlees Jongens echt waar wat was dit een feest Alles was goed vers en fris Genoeg voor het hele gezelschap Iedereen heeft genoten Echt tot aan de laatste hap En dan als kers op de taart Geen vuile vaat die op je wacht Want alles wordt zo weer opgehaald En terug naar jullie gebracht Buffetten boer bedankt We hebben ze van jullie eten en service genoten Voor een volgende keer een weekendje weg Hebben we de keuze voor het eten zo besloten Groeten van de familie Sinnema

Heerlijk buffet, prima service.

Sint en Piet zijn erg tevreden, Als de Buffetten Boer met zijn auto aan komt gereden. Verschillende soorten buffetten, voor iedereen voldoende keuze, De ophaal en afwas service is reuze. Het buffet smaakte heerlijk en was prima voor elkaar, We zien deze Buffetten Piet zeker weer volgend jaar.

Het stamppotten buffet was weer fantastisch alles voldoende en zeer goed verzorgd. Het ontbrak aan niets en iedereen vond het erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon ongewoon

Wij hebben 2 dagen achterelkaar hetzelfde menu mogen bestellen. Beide leveringen waren netjes op tijd geleverd en over de smaak hoef ik alleen maar te melden: ONTSLA DE KOK NOOIT. Het eten was verrukkelijk en zeker een aanrader voor heel Nederland. Tot een volgende keer

Helemaal super

Van A tot Z alles keurig geregeld, ruim op tijd geleverd en het eten was heerlijk!

Heerlijk gegeten

Een goed verzorgd sate buffet van buffettenboer besteld, van al het gezelschap positieve reacties gekregen en het smaakte ook echt heerlijk!

Altijd goed!

Menig buffet al afgenomen, altijd perfect! Goede kwaliteit, goede service!

Absoluut aan te raden!

Het is heel goed geregeld, alle informatie wordt via email en sms duidelijk doorgegeven. Het is echt heel prettig dat je alleen maar de meegeleverde opwarmbakken hoeft aan te zetten. De vieze vaat werd ook de volgende ochtend meteen weer opgehaald, ideaal! Het eten werd ook heel goed ontvangen en heel fijn dat er ook een lekker vegetarisch buffet was, duidelijk aangegeven en goed gescheiden gehouden. De porties zijn ook goed, iedereen had echt voldoende te eten en er was maar een klein beetje over. Je krijgt alleen erg veel brood! Nu is dit niet erg, maar hier kregen we dan maar relatief weinig (wel erg lekkere) kruidenboter bij. Daar hadden we dus wel graag meer van gezien. Verder niets op aan te merken! Je hoefde echt aan niets te denken, alles zat er bij, en dat scheelt zoveel stress dat het het zeker waard is!

Alles keurig geregeld en heerlijk eten.

Op een zeer korte termijn een bestelling gedaan. Snelle reactie en duidelijke communicatie. Alles op het afgesproken tijdstip bezorgd. Onze gasten waren, net als wij, enthousiast over het eten. Zeer uitgebreid en meer dan voldoende, heerlijk!

Wij hebben heel lekker gegeten

Alles liep op rolletjes

Iedereen vond het lekker

Al het eten werd als lekker ervaren. Er waren alleen wel wat opmerkingen dat er maar één bak nasi bij zat. Uiteindelijk aten we dus vlees met saus zonder nasi.

Een hele goede en verzorgde buffet

Mijn buffet van de Buffetten Boer was een reuze keuze.

Van bestelling tot bezorging zeer goed geregeld en het buffet was uitstekende kwaliteit.

Goede service en lekker eten

Alles werd duidelijk gecommunuceerd door het bedrijf. Goede uitleg gekregen voor het gebruik van de chafing dishes. Duidelijke instructies op papier meegeleverd voor opwarming van het eten en retour van de spullen. Het eten was lekker en de vegaterier heeft ook genoten van de gerechten. Zeker een aanrader om een keer te proberen.

Wij en onze kinderen waren zeer tevreden met het reuze buffet en bezorging

Van bestelling tot genieten was top.

Communicatie vooraf, aflevering, duidelijke uitleg op schrift, heerlijke smaak en ruime hoeveelheid. Alles was naar wens.

Een heerlijk goed verzorgd buffet

Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en voor hun familie vrienden hadden we bij jullie de keuze is reuze buffet besteld wat bij goed bij iedereen in de smaken viel het was een goed en heerlijk verzorgd buffet zeker voor herhaling vatbaar

Heerlijk en ideaal gemak

Heerlijk en ideaal gemak, slechts even opwarmen en smullen maar!

Echt lekker

Erg tevreden goede communicatie over lever tijd. Veel te veel over

Heerlijk gegeten

Ik had voor 30 personen besteld. Iedereen had er van genoten en super lekker gegeten. Er werd gevraagd waar we dit besteld hadden. Ik heb toen hele goede reclame gemaakt. Voor herhaling vatbaar. Top!

Goed verzorgd

Het was perfect

Heerlijk!

Heerlijk eten en een geweldige service.

Super goede kwaliteit en Service

In 1 woord TOP