Nevers again

Aangekocht product werd (zgz)Verzonden en ik kreeg ook een track and trace nummer, Het product bleef maar weg, tot, opeens een mail. Het gekochte product was niet in stock maar, hoera hoera, ok kon bij’hen een zonder product bestellen... Nooit meegemaakt dat en iets aanbied wat men zelf nog moet aankopen. Ik kreeg mijn geld wel terug, wat me verbaasde.

Product besteld bleek echter niet op voorraad. Werd hier snel van op de hoogte gebracht en hielden contact. Ik zou het product ophalen echter lukte min dit niet toen het binnen was. Het werd toen gratis thuis gestuurd.

Goed product

De muis direct gevangen

Wel goed.

1 Muis onvanger was Defect. Wel vriendelijk te muis ontvangen. Het is nu klaar mee .. die woont nu veilige plek.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Snelle levering van het bestelde product. Top

Snelle levering van het bestelde product.

zeer goede klantenservice

het product was niet op voorraad maar had meteen telefonisch contact heel vriendelijk en de volgende dag had ik het product binnen was die dag toevallig binnen gekomen. dus zeker aan te bevelen

Makkelijke website en snel geleverd.

Goede en snelle service

Duidelijke info, snelle bezorging, uitstekend product.

Snelle levering, goede service

Snel en efficiënt bestellen, betalen en afleveren

Nvt

Werkt perfect

Snelle levering.top

Fijne produkten.alleen de muis trapt er niet in.

Prima .

Simpele website, correcte prijs en snelle levering. Super muizenval voor ze levend te vangen.

Service is top

2 vliegenlamp TL besteld en de zending was keurig op tijd geleverd maar helaas was de verpakking zo beschadigd dat een van de TL pinnen was afgebroken. Een mail gestuurd en als bewijs een aantal foto bijgeleverd. Wederom keurig opgelost door een nieuwe TL opgestuurd gekregen. Helemaal top service. Bedankt

Snelle levering tegen goede prijs

Snel geleverd, betrouwbare site

Uitstekende webshob

Bestellen eenvoudig en snelke levering, uitstekend product. Top

Kan niet beter

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Wat kan er nog beter?

Duidelijke en snelle levering

Snel gestuurd en goed communicatie

Snelle levering.

Snelle levering.

Goede uitleg naar telefonisch contact

Ik had een vraag en deze is mij telefonisch goed uitgelegd

Correcte leveringen

Enige keren daar besteld. Steeds juist & snel geleverd. Een vraagje & opgelost!.

Top geregeld

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Een klein apparaatje op batterijen om marters te verjagen. Of het werkt weten we nog niet. Wel is de pieptoon te horen voor sommige mensen.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard