Prima! Het product doet wat het moet doen.

Erg makkelijk in gebruik. Je kan de strips gewoon zo neerleggen of er een doosje van vouwen.

Snel geholpen en verstuurd

Prima geholpen helemaal goed

Mis een gebruiksaanwijzin

Snel geleverd, maar mis een gebruiksaanwijzing. Ook is er een grote verpakking gebruikt. Het had als brievenuspakket geleverd kunnen worden. Scheelt verpakking en verzendkosten

Topservice

Snelle en correcte levering!

Zeer effectief

Snel geleverd en hoewel moeilijk uit de tube te krijgen is ,werkt het daarom zo goed. eerste keer gebruikt en groot succes zal zeker meer bestellen als het op Is

Vlugge levering.

Na de bestelling werd deze snel geleverd.Ik heb deze nog niet nodig omdat het pas vanaf maart is dat ik deze mag gebruiken.

Snel , service gericht.

Snelle service en bij problemen wordt het goed opgelost.

Zeer effectief.

De muizenmatten die ik besteld heb werken zeer effectief. Er is geen ontsnappen aan!

Moet nog wegleggen?

***

Ik heb hier muizen plakstips en plak”huisjes” gekocht, werk voor geen meter!!! Dus zal nooit meer iets bestellen!

Snel bezorgd en scherpe prijs!

Goede service en snel geleverd

Ik had contact gehad ivm een nalevering. De volgende dag was het product al weer binnen . Geweldig

Makelijk

Makkelijk doosjes zijn makelijk in elkaar te zetten en simpel te vullen

Super snelle levering top !

Geurzak helpt niet echt Spijtig

xxx

xxx

goede snelle levering

wat je besteld en ziet op de site krijg je ook

snelle verzending, prima

snel geleverd, mooie prijs, bedankt

Goede en snelle levering

Ik dacht dat ik Victor MuizenKlemmen gekocht had.

Eerder schreef ik: 'Maar het lijken LookAlikes te zijn! Op alle eerdere Victor MuizenKlemmen was de Print te zien die ook op de foto bij de Klem te zien was. Maar deze mistte in de Klemmen die ik uiteindelijk kreeg.' Naar aanleiding van deze review heeft Ongedierteproducten.nl contact met mij gezocht. Volgens hen zijn het daadwerkelijk echte Victor Klemmen, maar missen ze het logo. Als ik het echt niet vertrouwde mocht ik ze ruilen. Dat gaat me dan weer te ver. Ik ga de Klemmen gebruiken & als ik niet tevreden moet ik dat doorgeven. Met deze aanpak ben ik tevreden & geef Ongedierteproducten.nl een betere score!

Goed materiaal.

Bedankt voor de vlugge verzending. Zeer tevreden met de grote opvouwbare plakvallen. Bedankt!

de muis is dood

Tot mijn grote vreugde, daar het mij in tijden niet gelukt was, een dikke muis om te leggen, is dat met uw plak-mat wel gelukt. Hoera dus voor Ongedierteproducten.nl!

Top spul

Goed spul en goede uitleg hoe te beschermen en te gebruiken

product niet aangekomen door koerier ?

PostNL wordt gebruikt als transporteur echter goederen kwamen niet toe. POSTNL verwijst naar de afzender om dit op te lossen. Voor het ogenblik in mailoverleg ...Hopelijk kunnen ze dit snel fixen. update 28/12/2023 - Contact ondertussen opgenomen met Post NL alsook met Ongediertproducten.nl Onmiddelijk werd actie ondernomen door Ongedierteproducten.nl. Nieuwe verzending werd gedaan en deze keer werd alles correct geleverd door PostNL. Bedankt voor de snelle correctie.

Zeer tevreden over onze bestelling bij ‘Ongedierteproducten.nl’.

Wij zijn zeer tevreden. Duidelijke informatie over het product beschikbaar via de website. Levering was snel en veilig verpakt. Prima.

Heldere uitleg en snelle levering.

Heldere uitleg en snelle levering.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard