Professioneel en topservice

Aanvankelijk viel mijn bestelling van draadklemmen voor mollen wat tegen. Na een mail aan Ongedierteproducten.nl kwam alles in een stroomversnelling en ik kreeg de correcte service om, zoals ze in Vlaanderen zeggen "om u tegen te zeggen". Ik werd onmiddellijk geholpen en er werden correcte draadklemmen geleverd. Zulke correcte service maak je zelden mee bij online bestellingen. Chapeau!!! Zulke verkopers moesten er meer zijn. Nogmaals vriendelijk dank voor de geboden service! Luc en Lieve Luc

Zeer correcte behandeling.

Correcte afhandeling van de deal

Snelle en correcte levering

Alles mooi en snel geleverd

Bedrijf met goede service en snelle levering

Heb een nare ervaring gehad met de vliegenlampen die snel stuk gingen. Tot 2x toe een nette oplossing gekregen. Andere spullen blijf ik hier bestellen.

40000? Echt waar!

De vliegenval werkt uitstekend. Ik dacht dat 40.000 overdreven was, maar niks is minder waar. It’s a massacre!

snelle en perfecte aflevering

snelle reactie en perfecte aflevering

Een prettig bedrijf, wat met je meedenkt, dat prima producten levert.

Een firma, waarbij de klant centraal staat.

Nutteloos

Nutteloos want muis rent gewoon over de lijmlaag heen alsof het gewoon papier is

Goed product en snelle levering en goede prijs

Goed product

Ziet er goed uit we gaan het proberen

Er ging wat mis aan de kant van post.nl. gekozen voor achteraf betalen. Zij hebben het gelijk geregeld voor mij met achteraf betalen totdat ik uiteindelijk mijn pakket had, geven zeer snel antwoord. Prima service en levering.

Uitstekende service

Snel verzonden en persoonlijke benadering ingeval er iets met de verzending is. Keurig.

Prachtig correct eerlijke deal tevreden

Zoals voorgaande

Snel en goed geleverd.

Doen wat ze beloven

Prettig contact en snel geleverd

Helaas een tegenvaller

Meerdere malen dit product gebruikt, maar de spinnen blijven helaas terugkomen. Krijg niet de indruk dat het product werkt...

Goede en snelle service

We kochten bij Ongedierteproducten.nl een middel tegen houtworm en kregen dat snel geleverd. Door omstandigheden was het echter niet meer nodig. Retourzenden bleek eenvoudig en we kregen ons geld weer snel terug, alleen de portokosten waren voor onze rekening.

super product

snelle levering en voldoet wat het beloofd

Prima spul

Snelle levering Goed product 2 muizen in rap tempo gevangen

Top leveringen

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag middag geleverd door post nl Steeds goed geïnformeerd over de levering

Niet goed

Producten wel snel verstuurd Twee muizenvallen kapot en de andere werken voor geen meter. Voor €50,- gekocht. Alles weggegooid.

Vlot en snel

Snel en vlot geleverd duidelijke website alles top

Overzichtelijke website.

Snelle levering met duidelijke mails

Website oké Levering oké Plakplanken waren laatste mogelijkheid. Het heeft gewerkt.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard