Eén keer een paar druppeltjes aangebracht bij de plek waar de mieren in de muur verdwijnen. Nadien geen mier meer gezien.

snelle afhandeling

snelle afhandeling

Snel en makkelijk besteld, snel geleverd.

De site werkt makkelijk en snel. Ook de levering was keurig op tijd en je wordt netjes geïnformeerd over de. Voortgang.

Product werkt niet

Bestelling was snel alleen product werkt niet.

duidelijke website met veel gevarieerde produkten

Verlichtingsartikelen via de site besteld en de andere dag al in huis. Helaas verkeerd artikel, maar na 1 mailtje hebben zij het probleem tot volle tevredenheid opgelost. Dus ‘n aanrader.

Mijn gekochte producten voor de engelingen ben ik tevreden over. De tubes voor het voorkomen van mieren werken nagenoeg niet

Snelle levering en goed contact

Volgende dag al ontvangen en zending te volgen

Mijn pakket was zoek geraakt bij bezorging. Binnen drie dagen werd geregeld dat mijn bestelling opnieuw verzonden werd. Ongedierteproducten is zeer goed bereikbaar telefonisch en per mail en handelt problemen goed af.

Bestelling nog niet verzonden en ontvangen....

Bestellen ging prima, producten nog niet binnen... blijft staan dat het nog steeds in sorteercentrum is.. dus beoordelingen over producten kan ik niet geven.

Product besteld, snel aangekomen.

Snelle levering en netjes verpakt bezorgd

Prijs en service top.

Levering supersnel en verzorgd.

snel geleverd, goed bereikbaar voor overleg/afstemming

Netjes op tijd

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Prima levertijd

Prima levertijd

Goed bedrijf en snelle levering.

Goed bedrijf en snelle levering.

Goed en makkelijk aan te brengen.

Ik heb Embasol in de toekomst reeds gebruikt en ik wou het gebint nog een extra spuitbeurt geven. Ik vermoed dat ik de wormpjes, huidige en toekomstige, volledig kan weren.

Snel resultaat

Had het niet beter kunnen oplossen, Ook was de levering snel

product werkt goed!

Ik ben zeer tevreden over het product. Geen muis meer gezien! Producten worden snel verstuurd, wat fijn is met zo'n ongewenste knager in huis.

Ik wacht nog steeds op mijn producten.

Ik heb één klein onderdeel ontvangen en wacht nog steeds op de rest.

Erg goede service

Ik had een probleem met een product en ik werd uitermate goed en vriendelijk geholpen hiermee.

Veel keuze uit bestrijdingsmiddelen

Er is genoeg keuze en ook aan je persoonlijke veiligheid wordt gedacht om dit ook mee te bestellen. Helaas de gelofte voor 16.00 uur besteld (bij voorraad) de volgende dag geleverd is niet nagekomen. Dit was pas ipv woensdag geleverd was het pas zaterdag.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard