Precies wat ik zocht

Naast de digitale hulpmiddelen, toch fijn om ook de papieren wandelkaart te hebben. De voorpret kan beginnen!

Goede service!

De kaart die ik nodig had, was op de site makkelijk te vinden. Bestelling geplaatst en snel via de post bezorgd. Bedankt!

Mooi boek, goed verpakt.

Vlot verstuurd en goed verpakt. Fijn!

Top. Helder en snel

Goede en ruime keuze in landkaarten. Snel ontvangen. Product voldoet.

late levering

PostNL bezorgde bestelling dagen later dan door PostNL via PostNL-app was aangekondigd.

duidelijke communicatie, snel en goed verpakt bezorgd

Makkelijke website, groot assortiment aan reisgidsen, en makkelijk bestellen

Bestelling en communicatie prima geregeld

Alles volgens afspraak geleverd

Uitstekend!

Niets op aan te merken

Snel in huis

Mijn bestelling was keurig verpakt en snel bezorgd.

Tiptop!

Goede communicatie, snelle en correcte levering en keurig verzorgde verzending.

snel,

vv

Alles gekregen wat ik gevraagd had

Het zelfde als hierboven

eenvoudig en snel

Goed kunnen zoeken op de website, duidelijke communicatie, snelle levering

correct en snel geleverd

duur

Mooie Kaart

Mooie dubbelzijdige kaart, precies wat ik zocht voor mijn wanddecoratie! Enige nadeel is dat de bestelling kwam met beschadiging aan (een zijde van plastic koker was helemaal afgescheurd, kapot waardoor aan de rand van kaart ook beetje schade zat)... kaart is wel te gebruiken en hopelijk wordt dat volgende keer beter bezorgd.

Zeer goed dn brtrouwbare service

Zeer goede en vlotte service en prachtig aanbod

Prima keuze

Reisboekenwinkel de Zwerver behoort al langer tot mijn favoriete (internet) adresje als ik reisboeken of kaarten wil bestellen. Zeer betrouwbaar bedrijf, met een goed aanbod. Bestelling en levering ben ik zeer tevreden over

Zeer snelle en correcte levering

Ik bestel meestal mijn reisgidsen bij de Zwerver. Grote collectie, snelle levering en goede prijs!

Snelle levering, betrouwbaar

Snel, netjes en betrouwbaar

Geweldig!

Bestelling komt snel, de winkel is goed bereikbaar via chat en mail en ze lossen problemen op (in dit geval hoe ik mijn boekenbon moest gebruiken.

Prima website en het bestelde boekje is snel en goed geleverd

Snel geleverd en in uitstekende conditie

Blij met dit boek. Vol met nuttige informatie.

Altijd snel en goed

Ik vond het alleen jammer dat ik geen mail kreeg met wanneer de zending ongeveer zou komen. Hoopte nog even dat het voor kerst ging lukken. Maar ik heb iets later weer precies wat ik wil, dus helemaal prima.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg