Zeer goede service aan de telefoon en snel de bestelling ontvangen.

Te ver om te bezoeken maar ik ga zeker vaker bestellen.

Gewoon goed en volgens verwachting

Ik had nog meer duidelijkheid willen zien op de kaart van begaanbare wegen voor fiets, auto of voeten.

Precies wat we nodig hebben

Over een paar weken naar Tanzania. 4 zeer bejaarde lieden, samen ruim 330 jaar oud. Met deze kaarten van zoogdieren en vogels hoeven we niet met boeken te sjouwen.

Mooie kaart van Zuid Amerika.

Mooie gedetailleerde kaart van Zuid Amerika gevonden hier. Betaalbaar en werd snel geleverd.

Over het algemeen goed doch nu minder goede ervaring , order na 10 dagen nog steeds niet ontvangen

altijd goede ervaring gehad doch nu na 10 dagen order nog steeds niet ontvangen

zeer tevreden

Keurig verpakt en op tijd ontvangen

De bestelling was eerder binnen dan ik verwacht had. Super

Heb de bestelde kaarten nooit ontvangen

Ik heb de bestelde kaarten (Wandelkaarten Schoorlse duinen) nooit ontvangen. Het was een brievenbuspakket, dus er was ook geen trackingscode

Fantastische boeken én duidelijke kaarten ,en snel en correct geleverd

U doet wat u moet doen,en je doet het correct.

Gevonden wat ik zocht .

Onze dochter gaat naar de Azoren op huwelijksreis en vroeg als kerstcadeau wat gidsen en kaarten van de eilandengroep . Met veel gemak gevonden op de site .

het boek dat ik bestelde is niet aangekomen

beste wil u controleren of het boek wel onderweg is en nog zal aankomen aub ?

Snel maar niet volgens wens

Op zoek naar een kaart die maar aan een zijde bedrukt is, helaas.

goede service en nazorg

mijn bestelling was wat vertraagd, lag aan Postnl, maar De zwerver stuurde netjes een nazending. Fijn contact hierover per mail.

Betrouwbaar degelijk en bekwaam bedrijf

Idem

Correct en op tijd/snel bezorgd

Zie boven

Al jarenlang een snelle en correcte levering.

Fantastisch en betrouwvol.

Uitgebreide collectie

Helaas kwam het boekje aardig wat later binnen dan gehoopt, maar vermoedelijk kwam dit door Sinterklaas / Black friday. Normaliter is het bestelde vlot binnen en zag het er picobello uit.

Snel geleverd, goed verpakt

Via internet besteld, mooi op tijd geleverd, netjes verpakt.

Ruime keuze en verstand van reisboeken

Als voorbereiding voor mijn reis door noord Spanje via Zwerver de gewenste boeken en kaarten gevonden. Ruim gesorteerd aanbod. Ondanks black friday en sinterklaas de bestelling mooi op tijd ontvangen. Voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Altijd een bruikbare kaart

Van elk gebied heeft de Zwerver een bruikbare kaart. Ook nog betaalbaar en goede service

Snelle en volldige levering van de bestelde boeken en kaarten.

Snelle en volldige levering van de bestelde boeken en kaarten.

Snel, betrouwbaar en betaalbaar.

De gewenste reisboeken werden in snel en goed verpakt ontvangen binnen een tijdspanne van een paar dagen.

Goed en goedkoop

Besteld en bestelling Gekregen, oke een dag later dan verwacht maar voor die prijs is het ook Geen probleem natuurlijk.

Ik had vorige week dinsdag (het is nu maandag) een bestelling gedaan, die ik maar niet door post.nl werd bezorgd. Afgelopen zaterdag gebeld en men was bereid om deze bestelling alsnog weer te verzenden, mocht ik na 3 dagen nog steeds niet in huis hebben. Zeer goede service, maar bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Bestelling werd nl vandaag, op maandag bezorgd. Postnl bezorgd nooit op maandag, dus de postbode had gewoon geen zin om met dit gure weer van de afgelopen dagen de post te verzorgen.

Efficiënt en snel

Prima en snel geregeld

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg